X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חרדה ולחץ מבדיקות vng
    מלי
    15:42 20/08/22 20/08
    15:42
  • מזה תקופה שסובלת המון מתחושת הסחרור עם הבחילות - כל פעם בהתקפים אחרים הולכים ופוחתים קיבלתי הפנייה לבדיקות. אני אדם מאוד חרד בנושא של סחרחורות ומאוד לחוצה מכך שיחמיר לי...הבנתי שהבדיקות הנל מאוד לא נעימות וגורמות לתחושת של סחרחורות ממש בלחץ מהבדיקות תהללו..
    מה דעתך?

• הגב ל: חרדה ולחץ מבדיקות vng

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חרדה ולחץ מבדיקות vng
    פרופסור אבי שצ'ופק
    16:50 20/08/22 20/08
    16:50
  • בדיקת ה - VNG מבוססת על רישום תנועות העיניים בעזרת מצלמת אנפרא-אדום (VNG) או לחילופין ע"י אלקטרודות (ENG). הרישום הזה נעשה במצבים שונים של עקיבה אחרי אורות ושינויי תנוחה. החלק שעשוי לגרום לסחרחורת הוא השלב הנוסף של המבחן הקלורי בו מזליפים לסרוגין מים חמים וקרים לאזנים. ברוב המכריע של הפעמים הבדיקה עשויה לגרום לסחרחורת חולפת ולא יותר מזה. אבל ישנם אנשים רגישים להם הבדיקה עשויה לגרום לסחרחורת ממושכת יותר ואפילו לבחילות והקאות. אם את חוששת מאד כתלות במה השאלה האבחנתית אולי אפשר לוותר על שלב זה או לבצע בדיקה נעימה יותר שנקראת vHIT. לשם דיון בחלופה הזו ואם תספק התשובה הנדרשת עלייך להתייעץ עם מי שהפנה אותך לבדיקת ה - VNG.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: חרדה ולחץ מבדיקות vng

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026