X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חרשות פתאומית
    דפנה
    16:44 16/06/21 16/06
    16:44
  • שלום ד"ר,
    ביום שני השבוע הרגשתי צפצוף חזק שתוך דקות התפתח לירידה חדה בשמיעה.
    הגעתי למיון אאג שם התבצעה בדיקה ע"י קלינאית שהדגימה ירידה עמוקה בשמיעה באוזן שמאל.
    אובחנתי עם SSNHL
    התחלתי טיפול פומי בפרדניזון 60 מג אתמול (עברו בדיוק 24 שעות מהירידה עד לתחילת הטיפול).
    ושאלתי היא-
    1. אם וכאשר ארגיש שיפור, מתי זה עשוי לקרות?
    2. האם היו לך מטופלים עם ירידה עמוקה בשמיעה, ששמיעתם השתפרה או חזרה לנורמה?
    תודה רבה, דפנה.

• הגב ל: חרשות פתאומית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חרשות פתאומית
    פרופסור אבי שצ'ופק
    17:49 16/06/21 16/06
    17:49
  • 1. אין בזה כללים. תגובה לטיפול סטרואידלי םומי מתרחשת לרוב בימים הראשונים (5-7 ימים) של הטיפול.
    2. כן.
    גם אם אין תגובה לסטרואידים במתן דרך הפה יש אפשרות לטיפול המשכי הכולל הזרקות סטרואידים לאוזן וטיפולים בתא לחץ.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חרשות פתאומית
    דפנה
    18:30 16/06/21 16/06
    18:30
  • תודה על תגובתך המהירה, מעריכה זאת מאוד.
    שאלות נוספות-
    1. מה נחשבת פרוגנוזה טובה במקרה של SSNHL?
    2. כעת יש לי מעט חוסר יציבות בהליכה. זה ישתפר עם הזמן?
    3. לפני המקרה 2 האוזניים גירדו לי במשך שבועיים (תחושת גרד פנימית). האם עשוי להיות קשר?

שוב, תודה רבה לך!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חרשות פתאומית
    פרופסור אבי שצ'ופק
    19:52 16/06/21 16/06
    19:52
  • 1. התחלת טיפול מוקדמת, פגיעה שרובה בתדרים הנמוכים - פרוגנוזה טובה יותר. אבל גם במקרים של פגיעה קשה ראיתי הצלחות.
    2. זה מחשיד למעורבות של אבר שיווי המשקל בפגיעה בנוסף לפגיעה בשמיעה. אם רק חוסר יציבות בהליכה קרוב לוודאי שישתפר או יחלוף לגמרי.
    3. ישנם מקרים בהם מדובר בזיהום הרפס שפוגע גם באוזן הפנימית אך זה לא מתבטא בגרד בלבד אלא פריחה עם שלפוחיות אופייניות וכאבים. לפי התיאור שלך של גרד לא נראה שיש קשר.
    איחולי בריאות שלמה!

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026