X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תא לחץ
    איתי
    22:34 01/12/20 01/12
    22:34
  • אמא שלי לפני כשנה וחצי חזרה מחו"ל.
    שבוע לאחר חזרתה לארץ היא הרגישה ירידה פתאומית בשמיעה. היא טופלה על ידי סטרואידים. יש לציין שמאז השמיעה שלה השתפרה והיום היא שומעת 90 אחוז באוזן אחת ו100 אחוז באוזן שנייה. יש לה הרגשה של סתימות באוזן הפגועה. האם טיפול על ידי חדר לחץ יכול להועיל לה? קראתי שמרגישים אטימות ולחץ מסוים באוזניים במהלך הטיפול

• הגב ל: תא לחץ

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תא לחץ
    פרופסור אבי שצ'ופק
    23:07 01/12/20 01/12
    23:07
  • טיפול בתא לחץ בחירשות פתאומית יעיל עד חודש מתחילת החירשות ובמיוחד בשבועיים הראשונים. מהכתוב אני מבין שחלפה למעלה משנה מתחילת החירשות הפתאומית ולכן לא צפויה תועלת מטיפול זה.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תא לחץ
    שגית
    21:01 19/07/21 19/07
    21:01
  • שלום. האם תא לחץ עוזר לטינטון?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תא לחץ
    פרופסור אבי שצ'ופק
    21:30 19/07/21 19/07
    21:30
  • טנטון כשלעצמו אינו התוויה לטיפול בתא לחץ. אולם, אם מדובר בטנטון שנלווה לחירשות פתאומית טיפול בה בתא לחץ תוך שבועיים ולכל חודש מהאירוע עשוי לשפר את השמיעה ולהפחית או להעלים לגמרי הטנטון.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תא לחץ
    שגית
    22:47 19/07/21 19/07
    22:47
  • עשיתי בדיקת שמיעה יצאה תקינה. פתאום לפני שבועיים התחיל הציפצוף. מתסכל ומדכא נורא????חייבת עזרה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תא לחץ
    פרופסור אבי שצ'ופק
    10:34 20/07/21 20/07
    10:34
  • טנטון עשוי לעבור מעצמו תוך מספר שבועות.
    אולם, אי אפשר לרדת לעומק הענין של הבעיה שישנה כאן דרך התכתבות.
    ממליץ שתתייעצי עם רופא אא"גבפגישה פנים אל פנים שתכלול בדיקה מלאה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024