X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • LVAS- סחרחורות והקאות
    Gilat
    22:08 18/04/20 18/04
    22:08
  • שלום, לבתי בת ה 7, יש לקוח שמיעה בינונית כתוצאה של הרחבה של האקווטוד הוסטיבולרי מאובחן מגיל שנה. השאלה שלי, שמגיל שנתיים, הבחנו בסחרחורות שאם הזמן, הן קורות רק בלילה מתוך שינה, מלווה במספר הקאות, בתדירות של חודשיים. היינו אצל א.א.ג, מנהל מחלקת סחרחורות ביח השרון ונוירולוגית משניידר , שלחו אותנו למלא בדיקות ומפגשים, כאשר אין הבחנה או לא מצליחים לשים את האצבע מה גורם לסחרחורות ולהקאות הללו ולא דרכי טיפול. אנחנו כבר 5 שנים בתוך התהליך והילדה שלנו ממשיכה לסבול מכך. התשובה היחידה שקיבלתי שכנראה זה ורטיגו, או מגרנה ו"לחבק" את הילדה. האם אתה מוצא הקשר בין הסינדרום לסחרחורת הוסטיבולרית? האם יש מה לעשות להקל עליה? האם יש פתרונות? האם פיזיותרפיה יכולה לעזור? תודה רבה גילת

• הגב ל: LVAS- סחרחורות והקאות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • LVAS- סחרחורות והקאות
    פרופסור אבי שצ'ופק
    10:29 20/04/20 20/04
    10:29
  • EVA יכול לגרום לסחרחורת.
    אם לא אבחנו בוודאות סחרחורת מסוג BPPV אין מקום לטיפול פיזיוטארפי.
    טיפול תרופתי בעת סחרחורת חריפה - ישנן מס' תרופות מותרות בילדים כולל סטונארון וטראבאמין.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: LVAS- סחרחורות והקאות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026