X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון
אודות הפורום
אודות פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, לי...

פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטנטון מנוהל על ידי פרופסור אבי שצ'ופק, מומחה לרפואת אף-אוזן-גרון המכהן כמנהל היחידה האוטונוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין", וכרופא בכיר במחלקת אף-אוזן-גרון בבית החולים "כרמל". מטרתו של הפורום הינה לאפשר להעלות שאלות בכל הקשור למחלות האוזן, ליקויי שמיעה, סחרחורת וטנטון. כמו כן, הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בתחומים אלה.

מנהלי פורום סחרחורת, ליקויי שמיעה וטינטון

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • רעש לא נפסק מאוזן ימין
    אלכסנדר
    14:28 13/04/17 13/04
    14:28
  • שלום,
    אני בן 27, בריא בדרך כלל, לא לוקח תרופות בעופן קבוע. יש מספר אלרגיות. אשדוד, קופת חולים מכבי. לומד באוניברסיטה פטוחה.

בסוף דצמבר 2016 התחילו אצלי סחרחורות שהרופא הגדיר בתור DIZZINESS. רופאים שלחו אותי לבדיקות דם ו-CT ראש, בשני הבדיקות לא נמצאו בעיות. התורים לרופאים ובדיקות נמשכו ונמשכו, אבל בסופו של דבר לא קיבלתי שום הסבר לבעיה (ולא המלצות), והיא עברה לבד בסוף ינואר. הבעיה הייתה מאוד חמורה במחינתי, לא הייתי יכול להתרכז וללמוד.

בחודש מרץ 2017 התחלתי לשמוע רעשים חלשים באוזן ימין, אבל באותו זמן אפילו לא הבנתי שזה רעש פנימי, הוא הופיע רק בשקט מלא של לילה וחשבתי שהוא קשור לאחד המכשירים הביתיים, לא הפריע למרות שהיה קבוע ולא הפסיק בשום לילה.

באפריל התחילה להתפתח האלרגיה העונתית שלי (צמחים פורחים, ביניהם כמה אלרגנים), ולפני שהתחלתי לקחת ALERGYX הייתה יומיים ברמה די חזקה. התרופה עזרה מצוין, ביום לאחר הכדור הראשון הכל היה בסדר. בערב של אותו היום לקחתי אותו בפעם השניה, ושעה אחרי, כשהלכתי לישון והייתי בשקט, סמתי לב לרעש חזק מהאוזן ימין, הרבה יותר חזק מה"רגיל". רעש שנשמה ללא הפסקה, כמו צרצר כזה, על אותו הצליל כל הזמן. מעז ועד היום, שבוע זה לא משתנה. פרט לרעש לא היו בעיות. אתמול עלה חום עד 37.5 בערב, אבל היום בבוקר החום עבר.

רופא משפחה לא אמר שום דבר, שלך לרופא אף אוזן גרון. רופא אף אוזן גרון בדק את האוזניים ואמר שהוא לא רועה בעיות. הוא לא נתן מרשמים או המלצות, אבל שלך אותי למכון שמיעה לשני בדיקות: "בדיקת שמיעה", "בדיקת טימפנומטריה".

התור למכון הוא בעוד מעל חודש, ובזמן הזה הבעיה שלי לא עוברת, מפריעה לישון וללמוד. יותר מזה, אני בכלל לא יודע עם המכון יעזור לי וזמן עובר, הבעיה מלחיצה. רופאים שוב לא אמרו שום דבר - אני אפילו לא יכול לדעת אם חשוב לעביר טיפול כמה שיותר מהר או לא.

תודה מראש על כל אזרה.

• הגב ל: רעש לא נפסק מאוזן ימין

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רעש לא נפסק מאוזן ימין
    פרופסור אבי שצ'ופק
    15:28 13/04/17 13/04
    15:28
  • אכן בדיקת השמיעה חשובה כאן ע"מ להתקדם באבחנה.
    איני יכול לייעץ מעבר לכך בשלב זה.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רעש לא נפסק מאוזן ימין
    אלכסנדר
    18:03 06/05/17 06/05
    18:03
  • שלום,
    הייתי לפני יומיים בבדיקת שמיעה במכון. לא מצאו אצלי שום בעיות באוזניים ולא הפרעות בשמיעה.

הציפצוף באוזן ממשיך ואני שוב ממתין לתור לרופא אף אוזן גרון. אני כבר לגמרי לא יכול לישון בלי הפעלת רעש לבן ברקע ואפילו אז - קשה להירדם.

יש תעם מאכשיו להירשם לרופאים אחרים או אולי משהו אחר ששווה לי לעשות?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רעש לא נפסק מאוזן ימין
    פרופסור אבי שצ'ופק
    20:06 06/05/17 06/05
    20:06
  • כדאי לבצע בדיקת ABR ולפי שיקול רופא אא"ג שלך MRI.

בברכה, פרופסור אבי שצ'ופק, אוטו-נוירולוג מומחה, מנהל היחידה האוטו-נוירולוגית של שירותי בריאות כללית במרכז הרפואי "לין".
    טלפון: 04-8568491
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026