X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום ניתוח קטרקט
אודות הפורום
אודות פורום ניתוח קטרקט

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי וד"ר סרג'יו סוצ'אה, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"...

פורום ניתוחי קטרקט מנוהל על ידי פרופסור חנא גרזוזי, ד"ר מודי נפתלי וד"ר סרג'יו סוצ'אה, שהינם מומחים מובילים בתחום הנמנים על הסגל הרפואי של "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים. פרופסור גרזוזי לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים בני ציון, ד"ר מודי נפתלי הינו יועץ ומנתח בכיר בביה"ח רמב"ם, לשעבר מנהל מחלקת העיניים בבית החולים פוריה וד"ר סרג'יו סוצ'אה, שהינו האחראי על תחום קטרקט וטראומה של המיקטע הקידמי של העין במחלקת עיניים בבית חולים רמב"ם שבחיפה. מטרתו של הפורום היא לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בתסמינים של קטרקט, היווצרות המחלה, צורך בניתוח, הליכי אבחון וטיפול מקדימים, סוגי ניתוחים, עדשות מתאימות ומיוחדות, סיכונים וכאבים, והתאמה אישית לניתוח קטרקט. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו\או לפנות אל פרופסור גרזוזי וד"ר נפתלי על מנת לקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכם.

מנהלי פורום ניתוח קטרקט

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ניתוח קטרקט עם עדשה טורית
    מיכל
    11:55 02/06/20 02/06
    11:55
  • דר' מודי שלום
    עברתי ניתוח קטרקט בעין ימין ב3/2020.מכיוון שיש לי צלידר בימין כ 2ורבע לא יכולתי לטפל בצלינדר באמצעות העדשה הטורקית .
    בעוד כחודש אני מתוכננת לעבור את הניתוח בעין שמאל. הצלינדר בשמאל 3.5. מבקשת לדעת אם כדאי לטפל בצלינדר בשמאל? למרות שבימין לא טופל הצלינדר. בתודה
    מיכל

  • הגב ל: ניתוח קטרקט עם עדשה טורית

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ניתוח קטרקט עם עדשה טורית
    ד"ר מודי נפתלי
    07:35 05/06/20 05/06
    07:35
  • שלום מיכל
    בהחלט כדאי. בכל צילינדר רצוי לטפל, גם בצילינדר של 2.25. הענין של טיפול בצילינדר נמוך הוא בעקר כלכלי, צילינדר של 2.5 ומעלה נמצא בסל הבריאות ופחות מזה אינו מוכר על ידי חברות הביטוח וקופות החולים. ובצילינדר גבוה של 3.5 בהחלט כדאי לטפל אם אפשרי. (צריך לבדוק מיפוי קרנית - לא תמיד ניתן לתקן צילינדר על ידי עדשה טורית).

    בברכה,
    ד"ר מודי נפתלי, מומחה לרפאות עיניים, רופא בכיר ומנתח במרכז הרפואי לניתוחי עיניים - "מעין".
    טלפון: 04-6875000.
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: ניתוח קטרקט עם עדשה טורית

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2020 פיתוח ע"י : DerMedia