X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום צנתורי לב
אודות הפורום
אודות פורום צנתורי לב

פורום צנתורי לב שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ומנהל יחידת הצנתורים במערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אמנון איתן, קרדיולוג בכיר המשמש כמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במערך הקרדיולוגי במרכז הרפו...

פורום צנתורי לב שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ומנהל יחידת הצנתורים במערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אמנון איתן, קרדיולוג בכיר המשמש כמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לצנתור לב כלילי, הרחבה עם בלון וסטנט (תומכן), צנתור בזמן אוטם שריר הלב, צנתור לב ימני, צנתור וירטואלי, השתלת מסתם לב בצנתור, פתיחת חסימות כרוניות בעורקים כליליים, צנתור מהיד ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום צנתורי לב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תחושה מלחיצה של החסרת פעימות
    רוני
    22:58 20/09/22 20/09
    22:58
  • שלום

בן 47, ללא מחלות רקע.
    פעם בכמה זמן אני מרגיש תחושה לגמרי לא נעימה של החסרת פעימות, לפעמים זה גם לא מורגש ובמקרה אני רואה את זה במכשיר מד לח"ד שמזהה בעיות בקצב, אך לא פעם אני מזהה זאת רק בגלל ההרגשה.
    לאחרונה זה קורה לי כל כמה ימים, וזה מאוד מלחיץ כשזה קורה, זו לא תחושה מדומה, אלא אני מרגיש את זה וגם כשאני מודד דופק עם האצבע על העורק אני מרגיש בבירור כמה פעימות והפסקה, וכך במשך כמה דקות.
    זה לא מלווה בעילפון או חולשה בולטת אבל הרבה פחד ולחץ שמשהו עלול לקרות.
    אציין שבדיקת אקו מלפני כמה חודשים תקינה, בלוטת תריס תקינה.

1. האם זה מצב שעלול להיות מסוכן? יש סיבה ללחץ ולפחד שחלילה משהו חמור יקרה? (לפעמים כשזה קורה אני יוצא מהבית מחשש שאם חלילה יקרה משהו אז שיבחינו בזה).
    2. ממה זה נובע? זה בוודאות משהו אובייקטיבי, גם מרגיש את זה מאוד, וגם במדידת דופק אני מזהה בקלות את הפסקת הפעימה, וזה חוזר על עצמו שוב ושוב כל 4-5 פעימות).
    3. האם נדרש לזה בירור ו/או טיפול או שאין לזה כל משמעות ואם מטפלים זה רק בגלל ההרגשה הלא נעימה.
    4. נראה לי שבדיקת הולטר לא בהכרח תזהה את זה, כי לפחות לפי התחושה זה לא משהו שקורה לי על בסיס יומי (יכול להיות שכן אבל לא תמיד אני חש בזה). אז מה כן יכול לזהות מה הבעיה?

תודה רבה

• הגב ל: תחושה מלחיצה של החסרת פעימות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תחושה מלחיצה של החסרת פעימות
    ד"ר אמנון איתן
    10:37 21/09/22 21/09
    10:37
  • שלום
    מהתאור נשמע שמדובר בפעימה מוקדמת.
    כדאי לעשות אק"ג ולהתחיל עם הולטר אק"ג ולהבדק ע"י קרדיולוג

בברכה,
    ד"ר אמנון איתן קרדיולוג בכיר המשמש כמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה.
    טלפון: 04-8250801
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: תחושה מלחיצה של החסרת פעימות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024