X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום צנתורי לב
אודות הפורום
אודות פורום צנתורי לב

פורום צנתורי לב שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ומנהל יחידת הצנתורים במערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אמנון איתן, קרדיולוג בכיר המשמש כמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במערך הקרדיולוגי במרכז הרפו...

פורום צנתורי לב שע"י המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' רונן יפה, קרדיולוג מומחה בצנתורים ומנהל יחידת הצנתורים במערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אמנון איתן, קרדיולוג בכיר המשמש כמצנתר בכיר ביחידה לצנתורי לב במערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לצנתור לב כלילי, הרחבה עם בלון וסטנט (תומכן), צנתור בזמן אוטם שריר הלב, צנתור לב ימני, צנתור וירטואלי, השתלת מסתם לב בצנתור, פתיחת חסימות כרוניות בעורקים כליליים, צנתור מהיד ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום צנתורי לב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תוצאות הולטר24 שעות
    אריאל
    15:58 15/02/18 15/02
    15:58
  • אני בת 24, בריאה. באמצע דצמבר שתי התעלפויות שנמשכו ב15 שניות כל אחת בהפרש שבוע בדיוק אחת מהשניה שלוו בתחושה מקדימה של דופק מהיר, כבדות, סחרחורות וטשטוש ראייה. ללא איבוד שליטה על סוגרים או חבלה בשל התחושה המקדימה שגרמה לי להתיישב לפני.
    רופא המשפחה המליץ על הולטר 24 שעות.
    בתוצאות ההולטר מבלינסון כתוב רק:

"סיכום הבדיקה:
    קצב סינוס
    טווח 58-133
    ממוצע 80
    בשעות הבוקר טכיקרדיה עד 146 לדקה, רושם שמדובר בסינוס טכיקרדיה".

ללא המלצות או נתונים נוספים. לא היו לי אירועים חריגים בזמן ההולטר. האם הבדיקה תקינה למרות הסינוס טכיקרדיה?

תודה

• הגב ל: תוצאות הולטר24 שעות

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תוצאות הולטר24 שעות
    פרופ' רונן יפה
    07:11 25/02/18 25/02
    07:11
  • הסיפור מחשיד לסינקופה (התעלפות) ואזו-וגאלית שנחשבת לתופעה שפירה (אם כי טורדנית) אך יש לפנות לקרדיולוג המטפל בכדי לקבל חוות דעת דפיניטיבית. לגבי הטכיקרדיה-זו יכולה לנבוע ממגוון מצבים הכוללים בין היתר פעילות יתר של בלוטת התריס, אנמיה וכו'. יש להשלים הבירור דרך הקרדיולוג המטפל.

בברכה,
    פרופ' רונן יפה, מנהל יחידת הצנתורים במרכז הרפואי כרמל חיפה.
    טלפון:
    04-8250801 (מיכל לוי)
    04-9909348
    או במייל:
    [email protected]
    [email protected]
  • הגב ל: תוצאות הולטר24 שעות

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלת המשך
    אריאל
    20:23 16/04/18 16/04
    20:23
  • יש לי דווקא תת פעילות תת קלינית של התירואיד, ערכים היו עד 7.5 והתאזנו אחירי נטילה של חודש יוטירוקס 59 מ''ג. יש גם אנמיה שהייתה חמורה יותר לפני כמה חודשים, באוגוסט צנחו ערכי ההמוגלובין שלי מ12.5 ל10.5 והפריטין מ10 ל4 לאחר תרומת דם רגילה, אך בבדיקה האחרונה של המוגלובין לפני שבוע הערך עמד על 12.4 והפריטין נבדק לפני חודשיים ועמד על 6.5.

האם לדעתך אחד מאלה, תת התריסיות הקלה או האנמיה יכולות להסביר את ההתעלפויות (שלא חזרו מאז)? מה גם שאין לי קרדיולוג והלב שלי בריא. האם היית ממליץ להפגש עם קרדיולוג?

תודה

• הגב ל: שאלת המשך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלת המשך
    פרופ' רונן יפה
    07:20 22/04/18 22/04
    07:20
  • כפי שציינתי, אני ממליץ שתפני לקרדיולוג בכדי שיערוך רביזיה יסודית של הממצאים וישקול צורך בבדיקות נוספות.

בברכה,
    פרופ' רונן יפה, מנהל יחידת הצנתורים במרכז הרפואי כרמל חיפה.
    טלפון:
    04-8250801 (מיכל לוי)
    04-9909348
    או במייל:
    [email protected]
    [email protected]
  • הגב ל: שאלת המשך

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024