X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום הפרעות קצב
אודות הפורום
אודות פורום הפרעות קצב

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר ...

פורום הפרעות קצב שע"י המערך הקרדיולוגי בבית החולים כרמל בחיפה מנוהל על ידי פרופ' אבינעם שירן, מומחה בין-לאומי לרפואה פנימית ולקרדיולוגיה המכהן כראש המערך הקרדיולוגי במרכז הרפואי כרמל, כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר אסף דנון, רופא קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב בבית החולים כרמל הן במרפאה להפרעות של קצב הלב במרכז הרפואי לין בחיפה. ד"ר דנון הינו בעל ניסיון רב ועשיר בתחומי הפרעות קצב הלב (ובכלל זה תורשתיות), השתלת קוצבי לב (ודפיברילטורים) מכל הסוגים, סגירת אוזנית, וכן אבלציות. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לפרפור פרוזדורים, פרפור עליות, אבלציה, עילפון, מניעה של מוות לבבי פתאומי, קוצב, קוצבי לב, דפיברילטור, הפרעות קצב חדריות, פעימות מוקדמות, מדללי דם, טיפולים פולשניים ולא פולשניים (תרופתיים) בהפרעות קצב, השתלות קוצבים ודפיברילטורים, הפרעות קצב תורשתיות, הפרעות קצב הלב, צריבות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר באנשי הצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום הפרעות קצב

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אקו לב-בן 41
    גיל
    17:27 13/01/23 13/01
    17:27
  • שלום רב,לפני שבועיים ביצעתי אקו לב,ולפי הבנתי את התשובות ישנו ממצא לא תקין בהגדלה של הפרוזדור השמאלי
    האם ממצא זה מדאיג ונדרש לבירור? ומה נדרש לעשות בהקשר ממצא זה?
    RV systolic function: Normal
    Left atrium LA cavity size: Mildly dilated
    End-systolic area: 21 cm²
    Diagnoses Left ventricular cavity size and wall thickness: normal. Left ventricular systolic function: normal. Left ventricular diastolic filling: normal for age and heart rate.
    Left atrial enlargement: mild

  • הגב ל: אקו לב-בן 41

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אקו לב-בן 41
    ד"ר אסף דנון
    19:22 15/01/23 15/01
    19:22
  • שלום,
    כמובן שצריך לדעת דברים נוספים כדי לענות.
    -בעקרון לא מטפלים בהגדלת הפרוזדור (עלייה) השמאלית אלא במה שגרם לכך.
    האם יש לך בעיית לב כלשהיא? מה הסיבה שבגינה עשית אקו לב? האם התגלה בעבר פרפור עליות? האם אתה סובל מיתר לחץ דם, עודף משקל או דום נשימה בשינה?
    -בנוסף, צריך לחשוב האם הממצא הזה אמיתי או לא. יש אנשים שאיכות אקו לב אצלם לא טובה מכל מיני סיבות (עודף משקל, מחלות ריאה ועוד). במקרה שלך צויין שתפקוד הלב הסיסטולי והדיאסטולי תקין, ואין עיבוי של חדרי הלב- יכול להיות אבל לא כל כך אופייני למצב של הגדלת עלייה. ההגדלה היא קלה ביותר ויתכן שמדובר בטעות מדידה.

    בברכה,
    ד"ר אסף דנון, קרדיולוג מומחה לאלקטרופיזיולוגיה ולקוצבי לב המשמש כרופא בכיר הן ביחידת אלקטרופיזיולוגיה וקוצבי לב במרכז הרפואי "כרמל" בחיפה
  • הגב ל: אקו לב-בן 41

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026