X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ג...

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל גם כן. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: זיהומים חוזרים בדרכי השתן, דלקות בשתן, דלף שתן במאמץ, דחיפות במתן שתן, תכיפות במתן שתן, שלפוחית רגיזה, דלקת כרונית של השלפוחית, קרונקולה, בריחת שתן, ניתוחי בריחת שתן, צניחת כיס השתן, ניתוחי צניחת כיס שתן, פרולפס, שמיטת החלחולת, בדיקות אורודינמיות, ציסטוסקופיה אבחנתית, בעיות שליטה של דרכי השתן של נשים וגברים, הפרעות במתן שתן, שלפוחית שתן כאובה, אורולוגיה כללית ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דלקת כרונית בשלפוחית השתן
    רינה
    22:00 24/01/22 24/01
    22:00
  • ד"ר שלום וברכה!

לפני חצי שנה עברתי ניתוח rirs לריסוק אבן בגודל 1 ס"מ בכליה הימנית הושאר סטנט עם חוט למשך 5 ימים.

כעבור 4 ימים אושפזתי עקב המצאות של חיידק בשם קלאבסיה הן בדם והן בשתן וטופלתי באנטיביוטיקה דרך הורד
    וביום השחרור הוצאו הסטנט והקטטר ומרגע זה אני סובלת מכאבים חזקים וצריבה במתן שתן.

חודש ימים בדיוק אושפזתי שוב עקב דלקת במערכת השתן.

יש לציין שלעיתים היו לי דימומים בשעת הניגוב.

בתאריך 29.09.21. בוצע בדיקת שתן לציטולוגיה וכתוצאה הייתה המצאות תאים אטיפיים עקב תגובה דלקתית.

בתאריך 17.10.21 עברתי בדיקת ציסטוסקופיה בהדמה מקומית וכתוצאה הייתה תקינה.

בתאריך 01.12.21 ביצעתי שוב בדיקת שתן לציטולוגיה וכתוצאה הייתה תקינה.

יש לציין שאני עדיין חווה כאבים וצריבה במתן שתן במשך היום 24/7.

בתאריך 21.12.21 עברתי ניתוח נפרוסקופיה אבחנתית, ציסטוסקופיה ולקיחת ביופסיה מכיס השתן.

בתאריך 17.01.21 הייתה לי ביקורת לאחר הניתוח, להלן תוצאות בדיקת הביופסיה.:

הפתולוגיה סימני דלקת כרונית עם מרכיב עקרי של תאי פלסמהותאי MASD למתים ל IC הומלץ על שטיפות. DMSO.

פניתי לרופאת משפחה לא ידעה לתת לי מענה על הטיפול.הפנתה אותי לרופא אורולוג מנתח.
    פניתי לרופא אורולוג מנתח הפנה אותי לרופא נשים, פניתי למרפאת נשים בבי"ח בו נותחתי אך לצערי לא היה מענה טלפוני כבר מיום חמישי.

שאלתי היא: מי אמור לתת לי טיפול זה האם זה רופא אורולוג? או רופא אורוגניקולוגיה????

בברכה מרובה,
    רינה

• הגב ל: דלקת כרונית בשלפוחית השתן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דלקת כרונית בשלפוחית השתן
    ד"ר בוריס פרידמן
    14:55 30/01/22 30/01
    14:55
  • שלום רינה
    לא כל אורולוג/ית או גניקולוג/ית בקיאים בטיפול ב- IC
    קיים אתר ישראלי של נשים שסובלות מתסמונת שלפוחית כאובה שבה ניתן לקבל עצות פרקטיות כולל תזונה שלולה להשפיע, טיפולים שונים ורופאים שעוסקים בתחום
    www.shalpuchit.co.il
    בהצלחה

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: דלקת כרונית בשלפוחית השתן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026