X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ג...

פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותף לניהול הפורום ד"ר בוריס פרידמן. ד"ר פרידמן הינו אורולוג, ורופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל גם כן. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: זיהומים חוזרים בדרכי השתן, דלקות בשתן, דלף שתן במאמץ, דחיפות במתן שתן, תכיפות במתן שתן, שלפוחית רגיזה, דלקת כרונית של השלפוחית, קרונקולה, בריחת שתן, ניתוחי בריחת שתן, צניחת כיס השתן, ניתוחי צניחת כיס שתן, פרולפס, שמיטת החלחולת, בדיקות אורודינמיות, ציסטוסקופיה אבחנתית, בעיות שליטה של דרכי השתן של נשים וגברים, הפרעות במתן שתן, שלפוחית שתן כאובה, אורולוגיה כללית ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אורולוגיית נשים - אורוגינקולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חיידק שלא עובר
    טלי
    13:11 11/08/21 11/08
    13:11
  • שלום רב
    לפני שנתיים בערך הרגשתיצריבה ותסמינים של דלקת שלפוחית השתן
    מצאו לי חיידק:Kleb. pneumoniae 100, 000 טופלתי באנטיביוטיקה אבל עוד חודשיים בערך הוא חזר, שוב לקחתי אנטיביוטיקה אחרת אבל חודשיים אחרי זה חזר פעם שלישית. לקחתי שוב אנטיביוטיקה והחיידק עזב אותי לשנה וחצי בערך. לפני חודשיים שוב חשתי תסמיני דלקת ואכן אותו החיידק חזר. לקחתי אנטיביוטיקה והיה בסדר. אבל עכשיו אחרי חודשיים שוב אותו הסיפור. חזר אותו החיידק 100,000החיידק:Kleb. pneumoniae. אני אובדת עצות, כי עש לי גם בעיה של דלקת מעי ולא מעט אנטיביוטיקה עושות לי שלשולים וכאבי בטן חריפים.אני גם שוקלת 43 ק"ג ולכן מבינה שאסור לי לקחת מונורול.
    זקוקה ליעוץ דחוף
    תודה מראש

• הגב ל: חיידק שלא עובר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חיידק שלא עובר
    ד"ר בוריס פרידמן
    13:53 11/08/21 11/08
    13:53
  • שלום טלי
    טיפול אנטיביוטי בחיידק בשתן חיוני רק באם יש חום וצמרמרורות או שיש קליניקה סוערת עם צמיחה עדכנית בשתן. באם אין תסמינים, אין צורך בטיפול אנטיביוטי גם אם קיים חיידק בשתן (למעט בעת הריון). חיוני במקביל הטיפול המונע הכולל שתיה מוגברת לכדי 1.5-2 ליטר שתן ביממה, חמוציות יבשות או קפואות 5-6 פעמיים ביום, המנעות משלשולים ועצירות שלכשעצמם גורמים לדלקות בשתן, התרוקנות מתוזמנת כל שעתיים במהלך היום, התרוקנות כפולה (לשטוף ידיים ולנסות לאחר כ- 2 דקות להתרוקן בשנית לריקון השאריות), מתן שתן לאחר יחסי מין והמנעות משטיפות עם דטרגנטים אינטימיים או שימוש במגבונים לחים שפוגעים בפלורה). ניתן להשתמש בתכשירים טבעיים כטיפול מונע דוגמת די-מאנוז או אף טיפול אנטיביוטי מונע במאקרודנטין שעה לפני יחסים באם פעילה מינית או באופן יומי למספר חודשים. מומלץ גם להיבדק ולהתייעץ עם אורולוג. בהצלחה.

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חיידק שלא עובר
    טלי
    16:26 11/08/21 11/08
    16:26
  • תודה רבה על התשובה המהירה
    לגבי חמוציות שכחתי לציין שלא יכולה לקחת אותן בשום צורה בגלל שגורמות לי לשלשולים
    האם צריכה לקחת טיפול אנטיביוטי אם אין לי חום, אבל יש צרבות שלפני כמה ימים היו יותר חזקות וצמיחה של קלבסיאלה 100,000?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חיידק שלא עובר
    ד"ר בוריס פרידמן
    10:23 12/08/21 12/08
    10:23
  • שלום טלי
    אם יש הטבה בתסמינים, אין צורך באנטיביוטיקה ולשמור אותה רק באם החמרה בתסמינים.
    אם חמוציות יבשות או קפואות עושות שלשולים, ניתן לשקול קפסולות מחנויות טבע

בברכה,
    ד"ר בוריס פרידמן, אורולוג מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל שבחיפה.
    טלפון: 04-8250843
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026