X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום אנדומטריוזיס
אודות הפורום
אודות פורום אנדומטריוזיס

פורום אנדומטריוזיס מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכן לשאול שאלות הקשורות לתחום האנדומטריוזיס, כדוגמת ציסטות שחלתיות - אנדומטריומות, כאבי מחזור, כאבים ביחסים, כאבים במתן שתן בזמן וסת, בעיות פוריות, ניתוחים, טיפולים תרופתיים, רפואה משלימה ותזונה מותאמת - כל זאת כאמור בהקש...

פורום אנדומטריוזיס מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכן לשאול שאלות הקשורות לתחום האנדומטריוזיס, כדוגמת ציסטות שחלתיות - אנדומטריומות, כאבי מחזור, כאבים ביחסים, כאבים במתן שתן בזמן וסת, בעיות פוריות, ניתוחים, טיפולים תרופתיים, רפואה משלימה ותזונה מותאמת - כל זאת כאמור בהקשר לאנדומטריוזיס. הנכן מוזמנות לפנות באמצעות הפורום ולקבל מענה מהיר ומקצועי לשאלותיכן.

מנהלי פורום אנדומטריוזיס

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • חשד לאנדו גם לאחר שלילתו ב2019
    אסתי
    20:12 27/07/20 27/07
    20:12
  • היי ,
    במשך שנתיים ואולי קצת יותר ,התלוננתי עח כאב אגן וגם עצם הזנב,כרגע אחרי סבל רב וקושי בישיבה ,הופנתי לפיזיותרפיסטית רצפת אגן, בmri 2019 הייתה המטומה שבmri חוזר נספגה,הכאב שחשתי חייבת לציין בעצם זנב הייתה לאחר לידה חשבתי שזה לגיטימי אחרי החתך והתפרים כמו שלידה הראשונה. אבל היות וזה שנתיים אחרי ,ושמתי לב למשו שלא היה כאב לאחר יחסים ודחיפות במתן שתן או הקרנה לבטן לאחר מתן שתן וכאשר זה לא נמצא ממצא באורולוגיה ,
    אז עשו קלולונסקופיה וct בגלל קולון בבבדיקה, ממצא באולטרסאונד פרט לאבן בכיס מרה 4 ממ וציסטה 6 ממ בכבד ותהליך היפודנסי ,ובקע טבורי לא כלוא ,לאחר בירור רופא כירטג פרטי בגלל רצון להריון ,נאמר לא לנתח כי אין ממש כאבים ,העניין שיש ליצכאבי ביוץ וכאבים לפני מחזור בשחלה מסוימת ללפני התרוקנות וצואה רכה לפני.. אני טוחה שיש משו ותמיד משליכים אץ זה נל סטרס נפשי ,שיכול להיות אני מטופלת בדיקור אבל דרשתי בירור במרפאת נשים בבלינסון ,על אף שנשלל אנדו מטריוזיס,האם אני עושה נכון ? אני ממש עייפה פיסית ונפשית מהבדיקות אבל כאובה ורוצה הריון תקין ,ההריון הקודם היה טראומתי עבורי,המטומה שגדלה והיפרדות שילה ודימודים ,היה גם הריון כפול....ולכן חשובה לי דעתך.חשבו שיש לי פיברו אבל נשלל ואני מטופלת בcbt בתור התחלה..אני יודעת שאני לא הוזה באמת ..וזה לא סתם מעי רגיז ,עשיתי 3 קולונוסקופיות וגסטרו סקופיה בחיי ואני רק בת 35.כולן יצאו תקינות תודה לאל.

• הגב ל: חשד לאנדו גם לאחר שלילתו ב2019

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • חשד לאנדו גם לאחר שלילתו ב2019
    ד"ר אלעד ברקוביץ
    10:17 30/07/20 30/07
    10:17
  • הי אסתי,
    נשמע שאת צריכה בירור מקיף ויסודי ולא נראה לי נכון לייעץ כאן. מציע שתקבעי תור מסודר לרופא אנדו כדי לברר לעומק את הנושא.

בברכה,
    ד"ר אלעד ברקוביץ, מומחה למיילדות וגינקולוגיה, עם התמחות-על בכירורגיה אנדוסקופית מתקדמת ואנדומטריוזיס.
    תחומי עיסוק: כוללים את כל קשת הרחבה של הניתוחים הגינקולוגיים, ובפרט ניתוחים לפרוסקופים מורכבים.
    טלפון: 058-7842656
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: חשד לאנדו גם לאחר שלילתו ב2019

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025