X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית
אודות הפורום
אודות פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחז...

פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית מנוהל על ידי ד"ר אוהד בן-נון שהינו רופא פלסטיקאי מומחה בכירורגיה פלסטית. מטרת הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושאי ניתוחי עיצוב הגוף, מתיחת פנים/הרמת פנים עם ובלי ניתוח, מתיחת פנים עם חוטים, ניתוחי עפעפיים - בלפרופלסטיה, ניתוחי אף - רינופלסטיה, ניתוחי שחזור אוזן - מיקרוטיה, ניתוחי עיצוב אוזניים - אוטופלסטיה, חומרי מילוי ובוטוקס, עיבוי שפתיים, שאיבת שומן, ניתוחי שדיים, הגדלת שדיים, הקטנת שדיים, הרמת שדיים, שחזור שד, מתיחת בטן, תיקון דופן בטן, עיצוב ירכיים, ניתוחי עיצוב הגוף אחר הרזייה, גידולי עור, ניתוח מוהס, טיפול בצלקות ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר אוהד בן-נון, רופא בכיר ומנוסה בתחומו, על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום כירורגיה פלסטית ואסתטית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • Festoons מלידה
    בן
    00:10 07/02/22 07/02
    00:10
  • שלום, אני מגיל 5-4 בערך זוכר את עצמי עם festoons ניסיתי אלפי דברים, אלפי רופאי עור ואף אחד לא נתן מענה. כיום אני בן 19 ועדיין סובל מזה, יום יום שאני מסתכל במראה ולא אוהב מה שאני רואה רק בגלל זה. נותן לי מראה עייף ומסומם(מתנצל על המילה) וזה משהו שנורא פוגע לי בבטחון. לצערי לא מצאתי אפילו שם לתופעה הזו בעברית ושום טיפול לכך או הסבר בגוגל. כבר אבוד תקווה, אשמח לדעת אם יש טיפול לכך.

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
  • הגב ל: Festoons מלידה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Festoons מלידה
    ד"ר אוהד בן-נון
    01:05 07/02/22 07/02
    01:05
  • שלום בן
    Festoons - בעברית - מחרוזת או זר, אולם בהקשר זה השימוש בישראל הוא במונח האנגלי.
    מדובר במצב בו רפיון או התנתקות חלקית של רצועות שריר ה- orbicularis oculi (שריר טבעתי הסוגר את העיין) בחלקו התחתון בשילוב עם רפיון עורי יוצרים כעין רצועת וילון תלוי בחלק התחתון של ארובת העין ועל אזור עצמות הלחי.
    מצב זה שכיח במבוגרים, ושכיח יותר ככל שמזדקנים. סיבות אפשריות עשויות לכלול דלקת כרונית של רקמה רכה, רפיון וחולשת רקמות בשל גיל מבוגר, דרמטוכלזיס (עור עודף ורפוי בעפעף) בדרגה קשה, חשיפה מרובה לשמש, עישון, נטיה גנטית.
    תואר מצב חריג של festoons מולדים, או הקיימים מגיל צעיר מאד, והסיבה למצב זה איננה ברורה.

טיפולים אפשריים יכולים לכלול הזרקות סטרואידם במטרה להפחית בצקת, שימוש בחומרי מילוי לשם טשוש גבולות הבלט או לחלופין שאיבת שומן ממוקדת או פירוק חומצה היאלורונית לשם "המסה" של עודף הרקמה. לטיפולים הללו תוצאות לא אחידות, ולעיתים גורמים להחמרה.
    טיפול בלייזר עשוי להועיל למיצוק העור ולהביא לשיפור בfestoons.
    טיפול יעיל יחסית הוא הסרת האזור הבולט בכריתה ישירה, וזאת במחיר של צלקת ברורה בגבול העפעף והלחי העליונה.
    ניתוח עיצוב עפעפיים תחתונים "רגיל" לרוב לא צפוי להועיל במידה מספקת, אולם ניתוחים נרחבים יותר עשויים להועיל, ובכללם : שחרור או הרמה של מקטע שריר, הרמה של רקמת שומן שמצויה תחת האורביקולריס ו/או הרמה של רקמות רכות של מרכז הפנים midface lift
    נראה שבמקרי festoons מולדים גדול יותר הסיכוי לחזרה של הבעיה אחר טיפול, ויש צורך בשילוב טיפולים נרחב יותר.
    בהצלחה

בברכה,
    ד"ר אוהד בן-נון
    מומחה בכירורגיה פלסטית
    טלפון: 04-8300013; 050-6268258.
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Festoons מלידה
    בן
    16:40 07/02/22 07/02
    16:40
  • האם אתה מטפל בfestoons ואפשר להגיע אליך? ועל איזה טיפול אתה הכי ממליץ?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Festoons מלידה
    בן
    16:41 07/02/22 07/02
    16:41

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Festoons מלידה
    בן
    16:41 07/02/22 07/02
    16:41

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Festoons מלידה
    בן
    16:42 07/02/22 07/02
    16:42

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • Festoons מלידה
    ד"ר אוהד בן-נון
    21:01 07/02/22 07/02
    21:01
  • ערב טוב
    הניתוחים לבעיה זו אינם שכיחים כמו ניתוחי עפעפיים, אבל יש לי ניסיון מסוים בתחום.
    לא אוכל להמליץ על טיפול ספציפי מבלי לראות במה מדובר. לא את כל הטיפולים הרלוונטיים אני מבצע, אבל במידה ולא, אוכל כנראה להמליץ על רופאים אחרים.
    תוכל לתאם תור במזכירות 04-8300013
    באם לא מסתדר 0506268258

בברכה,
    ד"ר אוהד בן-נון
    מומחה בכירורגיה פלסטית
    טלפון: 04-8300013; 050-6268258.
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026