X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת משפחה
אודות הפורום
אודות פורום רפואת משפחה

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים ...

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים וחריפים, בהפניה למומחים מתחומים אחרים ולבדיקות נדרשות, במתן טיפול תרופתי, במניעה של מחלות ובייעוץ לגבי הרגלי חיים בריאים. על כן, פורום רפואת משפחה הוא המקום להעלות שאלות הנוגעות לתחומים אלו ואחרים, כדוגמת תוצאות בדיקות, זכויות החולה, הפניות, חיסונים ואבחונים. כמו כן, ניתן להתייעץ לגבי בעיות רפואיות שונות כמו כאבי ראש, כאבי בטן, פציעות, חרדה, לידה והיריון, סוכרת, ובעיות לב וריאות, מחלות של דרכי השתן בנשים וגברים, בעיות בריאות של ילדים וקשישים, מחלות חורף, יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם, מחלות זיהומיות ומחלות כרוניות של מערכת העיכול. הינכם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לאתר ולקבל מענה מהיר ממערכת האתר.

מנהלי פורום רפואת משפחה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבי בטן
    בוקי
    19:20 16/04/15 16/04
    19:20
  • בן 52 מאובחן בפיברומיאלגיה ומעי רגיז מעל 15 שנה. לפני חודש חטפתי זיהום מחיידק קולסדריום (בדיקת צואה חיובית לזיהום מקולסדריום) כתוצאה מנטילת זינט שכלל שילשולים בארבעה ימים ראשונים עם רירית ודם וכאבי בטן באזור מרכז בטן מתחת לטבור באופי צורב כמו פצע.בקורת פעמים אצל רופאת משפחה בטן רכה. נלקח פאגל לשבוע 3. שבועות ללא שלשולים ללא רירי ללא דם שבועים אחרי פאגל אתמול חזרתי על בדיקת זיהום מחידק קולסדריום יצא שלילי. כמו כן ממתין לתרבית צואה חוזרת הקודמת יצאה ללא פתוגנים. בדיאטה דלת שארית במעקב דיאטנית אמרה להוסיף לאט אנשור פלוס. נקבע לי תור לגסטרונלוג ב. 12/5/15 כמעט עוד חודש. אני נורא בחרדה וצריך מסר הרגעה שזה לא מחלת מעי רצינית כמו קוליטיס או אחר.מספר שאלות 1)כיוון שלא חוויתי את כאב הבטן לפני האנביוטיקה וכיוון שהתגלה בבדיקה זיהום כתוצאה מאנטיביוטיקה. האם כאב בטן שעדין חווה למרות שזיהום עבר עדין מזה הוא שיתכן שמשהו אחר אם אפשר להסביר אם זה מזה אז למה בעצם מרגיש צריבה . 2)האם בסיטואציה כזו שעדין כואב זה זמן מתאים לבצע בדיקת דם סמוי שלחו לי הבדיקה בשגרה ערכה ועוד לא בצעתי בגלל כל הספור. 3)אני רואה את הדיאטנית רק בסוף חודש האם למרות שזהום עבר עדין צריך להמשיך בדיאטת דלת שארית מחשש לאיזו דלקת במעי למרות שלא אובחן. וזו רק השערה. 4) בשל הדיאטה חסרים מרכיבים של ברזל וכו הופנתי גם לבדיקות דם האם זה יהיה נכון לבצעם כעת כי יתכן שהתזונה החסרה תשפיע על התוצאות או להמתין עד שאחזור לתזונה מלאה.

• הגב ל: כאבי בטן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי בטן
    ד"ר וליד מבריקי
    21:41 16/04/15 16/04
    21:41
  • שלום

אין צורך להיות בחרדה .אתה זקוק לבדיקת קולונוסקופיה לאבחן האם מדובר בקוליטיס כן או לא . אפשר לחכות עד לבדיקת הגסטרואינטרולוג בחודש מאי .

• הגב ל: כאבי בטן

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026