X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת משפחה
אודות הפורום
אודות פורום רפואת משפחה

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים ...

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים וחריפים, בהפניה למומחים מתחומים אחרים ולבדיקות נדרשות, במתן טיפול תרופתי, במניעה של מחלות ובייעוץ לגבי הרגלי חיים בריאים. על כן, פורום רפואת משפחה הוא המקום להעלות שאלות הנוגעות לתחומים אלו ואחרים, כדוגמת תוצאות בדיקות, זכויות החולה, הפניות, חיסונים ואבחונים. כמו כן, ניתן להתייעץ לגבי בעיות רפואיות שונות כמו כאבי ראש, כאבי בטן, פציעות, חרדה, לידה והיריון, סוכרת, ובעיות לב וריאות, מחלות של דרכי השתן בנשים וגברים, בעיות בריאות של ילדים וקשישים, מחלות חורף, יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם, מחלות זיהומיות ומחלות כרוניות של מערכת העיכול. הינכם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לאתר ולקבל מענה מהיר ממערכת האתר.

מנהלי פורום רפואת משפחה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבי בטן זיהום
    מוקי
    17:13 21/03/15 21/03
    17:13
  • וווופורום

בן 52 מאובחן 8 שנים בפיברומאלגיה מעל 15 שנה מעי רגיז.

מספר ימים לאחר סיום טיפול אנטיביוטי זינט לברונכיט יום שישי שעבר החלו שלשולים עם רירית עם דם כאבי בטן מתחת לטבור אופי צורב כמו פצע . מיום ראשון בתזונה עוצרת אורז צנימים שלשולים פסקו רירית גם וגם דם מיום שני קיבה רכה בצבע צהוב איני יודע אם בשל האורז .ביום שני בצעתי 2 בדיקות צואה

שם הבדיקה תחום מעבדה
    Stool cult profile מיקרוביולוגיה
    CLOSTR. DIFF. Ag/TOX מיקרוביולוגיה

הגיעה תוצאה אחת
    תהליך הבדיקה התוצאה
    CLOSTR.DIFFIC.TOXIN CD-TOX ‎חיובי
    תרבית עדין לא. בבקורת אצל רופאה בטן רכה נתנה פאגל 2*3 לשבוע. למרות שהסברתי שאנטיביוטיקה מכל סוג עושה לי לא טוב במעי בשל מעי רגיז אמרה שחייב.
    מטופל 3 ימים באנטיביוטיקה כאבי בטן לא פחותו ואולי התגברו מעט ללא סימני רירית או דם.
    אתמול הוספתי חזה לתפריט קיבה עדין רכה.
    שאלותי:
    1) מתלבט עם להפסיק כי אנני יודע כבר עם כאבי בטן מהכדור או מהבעיה של הזיהום.
    2) האם במצבי בטן רכה ורגישותי לאנטיביוטיקה היה מקום לשקול לא לטפל באנטיביוטיקה איך מחליטים מתי כן או לא.
    3)מתלבט לגבי טיפול במקביל של פרוביוטיקה שניסיתי מס פעמים בעבר ועשה לי גזים ונפיחויות .הבטן גם כך במצב רגיש אז השאלה אם זה מתאים להוסיף עוד תופעות לכאבי בטן והאם במקרה של זהום מחיידק הנל זה בכלל עוזר.
    4) ההרגשה של כמו פצע צריבה בבטן תחתונה קצת מלחיצה אותי עם בדקו אותי ובטן היתה רכה ושלשול פסק למרות שתזונה עוצרת האם בכל זאת יכול להיות דלקת במעי בעקבות הזיהום או כיב או משהו יותר חמור . האם תרבית תתן אינדקציה לדלקת ,כיב,דם וכו למרות שלא רואה דם.
    5) התבקשתי לחזור על הבדיקות לאחר סיום טיפול האם שלושה ימים אחרי זה מספיק.קראתי באינטרנט שלפעמים זה לא מספיק וצריך להמתין יותר.

• הגב ל: כאבי בטן זיהום

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי בטן זיהום
    ד"ר וליד מבריקי
    20:17 21/03/15 21/03
    20:17
  • שלום

לפי תוצאות בדיקת הצואה אכן המצב החמיר לאחר טיפול אנטיביוטי. ממליץ שתפסיק אותו מייד .
    תמשיך עם תזונה עוצרת והרבה שתיה . ולברר תוצאת תרבי צואה זה גם חשוב .

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי בטן זיהום
    מוקי
    09:07 22/03/15 22/03
    09:07
  • אולי לא הסברתי את עצמי טוב הבדיקות נעשו לאחר גמר נטילת זינט לברונכיט . כרגע לוקח פאגל בגלל זהום שנוצר ושואל עקב כאבי בטן האם להפסיק נותרו לי 3 ימים. לאחר מכן צריך לחזור על שתי בדיקות הצואה לראות אם זהום נעלם ותרבות צואה. האם להפסיק פאגל כי כאבי בטן קצת יתגברו

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי בטן זיהום
    ד"ר וליד מבריקי
    23:07 23/03/15 23/03
    23:07
  • שלום

כן ממליץ שתפסיק את הטיפול התרופתי ולבציע שוב בדיקות צואה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבי בטן זיהום
    מוקי
    15:04 06/04/15 06/04
    15:04
  • כמה זמן אחרי שסיימתי פאגל לטיפול מזיהום אנטיביוטי יש לחזור על הבדיקה.
    רופאה רשמה לי הפניה.
    הבנתי שחיידק יושב הרבה זמן במעי גם עם הבעיה חלפה לכן שואל מה פרק זמן לבצוע בדיקה חוזרת של צואה לקולסדריום מרגע שסיימתי פאגל.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026