X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת משפחה
אודות הפורום
אודות פורום רפואת משפחה

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים ...

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים וחריפים, בהפניה למומחים מתחומים אחרים ולבדיקות נדרשות, במתן טיפול תרופתי, במניעה של מחלות ובייעוץ לגבי הרגלי חיים בריאים. על כן, פורום רפואת משפחה הוא המקום להעלות שאלות הנוגעות לתחומים אלו ואחרים, כדוגמת תוצאות בדיקות, זכויות החולה, הפניות, חיסונים ואבחונים. כמו כן, ניתן להתייעץ לגבי בעיות רפואיות שונות כמו כאבי ראש, כאבי בטן, פציעות, חרדה, לידה והיריון, סוכרת, ובעיות לב וריאות, מחלות של דרכי השתן בנשים וגברים, בעיות בריאות של ילדים וקשישים, מחלות חורף, יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם, מחלות זיהומיות ומחלות כרוניות של מערכת העיכול. הינכם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לאתר ולקבל מענה מהיר ממערכת האתר.

מנהלי פורום רפואת משפחה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מחלה חיידקית
    דורין
    04:27 16/01/16 16/01
    04:27
  • שלום.

כבר מיום שבת שעבר (שבוע) שאני מרגישה מאוד לא טוב-זה החל בשיעול וכאב גרון, המשיך בכאבי שרירים ופרקים חזקים בכל הגוף, צמרמורות עוצמתיות וגלי חום והזעה ולאחריהם קור, חום גבוה מאוד שבשיא הגיע ל39.8, כאב ראש ולחצים נוראים בראש, בהתחלה עם השיעול הופיע גם כאב באמצע החזה ובשיעול הרגשתי גם כאב נורא בעיניים.
    ביום שני כבר באמת הייתי על סף עילפון ולקחו אותי לרופאה שהקשיבה לריאות (לא אמרה אם נקי), הסתכלה בגרון (אמרה שאדום מאוד, גם בלוטות גדלו בצד ימין ונמושות) והורתה על אנטיביוטיקה דחופה (צפוויט) ורוקסט להורדת חום.
    אמנם עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב ובדגש על הלחץ הנורא מהראש והעיניים שנעלם, אבל נותרתי עם סחרחורות מעיקות מאוד וחוסר יציבות כבר מהרגע שקמתי היום, חום עדיין עולה קרוב ל39 מדי פעם ובליחה יוצא לפעמים דם בכמות לא מאוד קטנה. עוד משהו מוזר הוא שראש הירך משמאל באגן כואב לי מאוד כבר יומיים (אני רק בת 19 אז זה לא מגיל).

אני דואגת שאולי ניתנה אנטיביוטיקה לא נכונה כי לא נעשה משטח גרון ואולי נוצרה דלקת ריאות (דווקא לפני האנטיביוטיקה הנשימה הייתה מאוד מואצת וכאב קצת בנשימה ובשיעול ועכשיו לא אבל רק עכשיו יש דם בליחה ויש אסתמה) ואני עדיין מרגישה די על הפנים. האמת שכמעט לא אכלתי השבוע כלום מחוסר תיאבון וחוץ מעוגיה לפני שאני בולעת אנטי' ומיץ תפוזים מדי פעם לא הכנסתי כלום לפה (פשוט ממש לא בא לי לאכול).

האם זה נשמע כמו דלקת ריאות? מה לעשות נגד הסחרחורות האלה? ומדוע כואב לי האגן?

תודה

• הגב ל: מחלה חיידקית

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מחלה חיידקית
    ד"ר וליד מבריקי
    23:46 17/01/16 17/01
    23:46
  • שלום

כן יכול להיות שמדובר בדלקת ריאות?. או מחלת הנשיקה ? E.B.V או C.M.V
    כדאי צילום חזה וספירת דם וגם תפקודי כבד .
    בהצלחה

• הגב ל: מחלה חיידקית

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורות ממשיכות
    דורין
    05:21 19/01/16 19/01
    05:21
  • סחרחורות קשות כאילו סחררו אותי בקרוסלה, גם ההליכה יוצאת לי בזיגזג וזה ככה כל היום כבר מיום ששי מרגע ההתעוררות ועד השינה. לציין גם שעכשיו החום דווקא נמוך-35.5, אבל עדיין יש לי גלי חום וקור והזעות בשינה וזה מטריד מאוד.

זו לא מחלת הנשיקה כי כבר חליתי בה בעבר. מה עשוי להיות המקור לסחרחורות ולגלי החום והקור כשאין חום, אולי האנטיביוטיקה לא מתאימה? האם העובדה שהחום דווקא נמוך וההרגשה רעה מדאיגה?

מחכה לשמוע מה זה יכול להיות

• הגב ל: סחרחורות ממשיכות

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • התוצאות של בדיקות הדם
    דורין
    23:15 04/02/16 04/02
    23:15
  • בשל הסחרחורות רופא המשפחה נתן לי כמה בדיקות ויצאו החריגות האלה:

GGT 51 U/L (נורמה עד 38)

PLT 535 K/ul (נורמה עד 450)

לקחתי אנטיביוטיקה ל8 ימים בהנחיית הרופא, סביר להניח שאלו פשוט חריגות בשל התרופה נכון? בעיקר הטסיות מעניינות אותי.

• הגב ל: התוצאות של בדיקות הדם

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורות ממשיכות
    ד"ר וליד מבריקי
    23:35 08/02/16 08/02
    23:35
  • שלום

התשובה בהמשך לשאלה הבאה .

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • התוצאות של בדיקות הדם
    ד"ר וליד מבריקי
    23:38 08/02/16 08/02
    23:38
  • שלום

תשובות אלו יכולות לנבוע ממחלת החם שהיתה לך . עניין הסחרחורת הקשה עדיין אין לי תשובה מה הסיבה . עדיף להמשיך בבירור אצל נוירולוג או מעקב רופא המשפחה בשלב זה .

• הגב ל: התוצאות של בדיקות הדם

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • סחרחורות ממשיכות
    ד"ר וליד מבריקי
    23:38 08/02/16 08/02
    23:38
  • שלום

התשובה בהמשך .

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026