X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת משפחה
אודות הפורום
אודות פורום רפואת משפחה

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים ...

מטרתו של פורום רפואת משפחה היא לאפשר לכם להעלות שאלות וסוגיות, הקשורות בבריאות יקירכם. הפורום מנוהל על ידי מערכת האתר. חשוב להדגיש כי רפואת משפחה הינה תחום רחב ביותר, ושהמומחים בו נותנים מענה לסוגיות רבות לכל אורך חייו של האדם. בין היתר עוסקים הרופאים בניהול ואבחון של מצבים רפואיים נפוצים וחריפים, בהפניה למומחים מתחומים אחרים ולבדיקות נדרשות, במתן טיפול תרופתי, במניעה של מחלות ובייעוץ לגבי הרגלי חיים בריאים. על כן, פורום רפואת משפחה הוא המקום להעלות שאלות הנוגעות לתחומים אלו ואחרים, כדוגמת תוצאות בדיקות, זכויות החולה, הפניות, חיסונים ואבחונים. כמו כן, ניתן להתייעץ לגבי בעיות רפואיות שונות כמו כאבי ראש, כאבי בטן, פציעות, חרדה, לידה והיריון, סוכרת, ובעיות לב וריאות, מחלות של דרכי השתן בנשים וגברים, בעיות בריאות של ילדים וקשישים, מחלות חורף, יתר לחץ דם, יתר שומנים בדם, מחלות זיהומיות ומחלות כרוניות של מערכת העיכול. הינכם מוזמנים להעלות את שאלותיכם לאתר ולקבל מענה מהיר ממערכת האתר.

מנהלי פורום רפואת משפחה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • CRP גבוה
    מיכל
    00:02 28/11/17 28/11
    00:02
  • שלום,

אני בת 30. כבר כמה חודשים שאני מרגישה לעיתים קרובות חולשה ועייפות והרבה פעמים גם כאבי ראש. בהתחלה הרופא חשב שזה בגלל ברזל נמוך אך לאחר שלקחתי תוסף ברזל והבדיקות יצאו תקינות התחושות עדיין לא נעלמו. לפעמים זה גם מתבטא בתחושת חוסר יציבות ודופק מהיר. בנוסף יש לי הרבה פעמים כאבים ברגליים, בעיקר ברגל שמאל. תחושת לחץ בשוק. הכאבים לפעמים חלשים ולפעמים קצת חזקים (אך לא ברמה של מעירים מהשינה), ויכולים להופיע במשך כמה ימים ואז להעלם לתקופה ארוכה (אפילו חודשיים). הרופא לא התרגש ורק המליץ על שתיה מרובה ופעילות גופנית אך אני מאוד מודאגת.
    בנוסף ה CRP שלי יצא גבוה בבדיקות דם: 2.1mg/dl כאשר הטווח התקין הוא 0-0.5
    פעם ראשונה שנבדקתי היתה לפני 7 שנים וכבר אז יצא 1.2 ומאז כל פעם זה עולה עוד קצת (נבדקתי בערך כל שנה-שנתיים).
    אציין שאני לוקחת גלולות פמינט כבר 8 שנים.

רציתי לדעת האם העליה ברמת ה CRP יכולה להיות קשורה לגלולות או שמומלץ לעשות בירור נוסף בעניין?
    אני מאוד מודאגת מהחולשה הרבה והכאבים שמשפיעים על איכות החיים שלי. האם יש בדיקות נוספים שמומלץ לעשות או שיש מקום להמשך בירור אצל רופא מומחה? אם כן, איזה?

תודה!

• הגב ל: CRP גבוה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026