X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול בכאבים ממושכים \ כרוניים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול בכאבים ממושכים \ כרוניים

פורום טיפול בכאבים ממושכים מנוהל על ידי מערכת האתר.
שאלות הנוגעות לטיפולים בכאבים שונים, ביניהם כאבי גב תחתון, פיברומיאלגיה, כאבים ממושכים, כאבי גב כלליים, כאב ראש, כאבים כרוניים כלליים, אישיאס, כאבי ראש בהריון, כאבי כתף וגב תחתון עקב פרצת דיסק, כאבי ראש כרוניים, כאבי גב בהריון, דו...

פורום טיפול בכאבים ממושכים מנוהל על ידי מערכת האתר.
שאלות הנוגעות לטיפולים בכאבים שונים, ביניהם כאבי גב תחתון, פיברומיאלגיה, כאבים ממושכים, כאבי גב כלליים, כאב ראש, כאבים כרוניים כלליים, אישיאס, כאבי ראש בהריון, כאבי כתף וגב תחתון עקב פרצת דיסק, כאבי ראש כרוניים, כאבי גב בהריון, דורבן בכף הרגל, כאבים במרפקי הידיים, כאבי שרירים, כאבים בכתפיים, כאבי מרפק, כאבי ברכיים ועוד.

מנהלי פורום טיפול בכאבים ממושכים \ כרוניים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • כאבים בילתי מוסברים
    eran
    14:07 21/04/16 21/04
    14:07
  • הועבר מפורום רפואה כללי.

שלום רב,

לפני 5 חודשים בערך היה לי יום שישבתי בבית ובלי שום סיבה התחילה לי תחושה לא נעימה באזור החזה, חשבתי שזה דפיקות לב, וגם היה לי קצת קשה לנשום אבל לא לרמה של התנשמות או משהו כזה. מאז אני כל הזמן מרגיש כאבים מוזרים שמופיעים ונעלמים בעיקר בצד שמאל של החזה וביד שמאל (אך גם בימין לפעמים) לפעמים מלווים בתחושה של נשימה לא מלאה כאילו אני לא נושם באופן מלא ורגיל (אולי זה מהלחץ בעקבות התחושה בחזה). לפעמים אני חש נימול ביד בכף יד שמאל וקרה לי גם שזה היה בשתי הידיים. לפעמים אני חש חולשה ברגליים באזור שמעל כף הרגל וגם נימול בכפות רגליים אם כי זה קורה באופן פחות תדיר. לרוב אני מרגיש תחושה לא נוחה וכאבים באזור מרכז החזה ובצד שמאל וביד שמאל (תחושה של לחץ)של החזה ובצוואר באזור העורקים והורידים הראשיים. לאחרונה גם יש לי כאבים בעיניים וכאבי ראש לפעמים לא יודע אם זה קשור אבל זה לא אופייני לי. הייתי אצל שני רופאים וקרדיולוג , עשיתי מיפוי לב במאמץ, אקו לב במאמץ ואקו רגיל ומבחן מאמץ רגיל הכל יצא תקין. גם בבדיקות דם לא נמצע משהו מיוחד , חשבו בהתחלה בבעיה בבלוטת התריס. הרופא משפחה חושב שזה בעיות חרדה שהתפתחו בעקבות אירוע חד פעמי כלשהו ןרוצה שאקח כדורים אך הם לרוב עושים לי תופעות לוואי ולכן אני נמנע. הרופא השני חושב שזה נובע מאיזושהי דלקת בהיקף בית החזה או בסחוסים שגורמת לתחושות ותחלוף עם הזמן. מכוון שגם יש לי צרבות לפעמים וחשבתי שהדבר יכול לנבוע מריפלוקס הלכתי לגסטרולוג שחושב שהבעיה לו שם אם כי לא עשיתי גסטרוסקופיה או משהו כזה. אני בנאדם פעיל ונוהג לרוץ 10 ק"מ אחת לשבוע והייתי גם עושה כושר בעיקר מתח לפני שהעיניין התחיל. רציתי לשאול אם נתקלת בסיפור כזה והאם יש רעיון מה זה יכול להיות ומה כדאי לעשות, עם מי להתייעץ. אני לרוב מסוגל לתפקד כרגיל חוץ מהאי נוחות שזה גורם לי ואף לרוץ (לעיתים זה מגיע למצב שזה עושה לי בחילה תוך כדי ריצה כך שאני חייב להפסיק). אשמח לעצה כי כל הסיפור הוריד את איכות חיי ואני בן אדם בכושר בן 30 ללא בעיות קודמות ואין סיבה שזה יקרה.

• הגב ל: כאבים בילתי מוסברים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כאבים בילתי מוסברים
    ד"ר יעקב פוגלמן
    13:32 03/05/16 03/05
    13:32
  • שלום רב
    סיפורך איננו נדיר.
    סוג הכאב המתואר על ידך מתאים ל NERVE ENTRAPMENT בשילוב עם כאב מיופאציאלי . כמובן שחייבים לאשש אבחנה זו ע"י בדיקה גופנית נוירולוגית מדוקדקת ואולי EMG .
    אשמח לנסות לעזור
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

בברכה,
    ד"ר יעקב פוגלמן, רופא משפחה מומחה, מטפל בכאב במרפאת הכאב של בית חולים רמב"ם ובמרפאתו הפרטית בשר"פ פלוס בחיפה, שדרות ההסתדרות 55, קניון לב המפרץ.
    טלפון לבירורים וזימון תורים: 077-2305-888
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: כאבים בילתי מוסברים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026