X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מחלות כבד
אודות הפורום
אודות פורום מחלות כבד

פורום מחלות כבד מנוהל על ידי פרופסור אלי צוקרמן, מומחה בינלאומי למחלות כבד, מנהל היחידה למחלות כבד בבתי החולים כרמל ולין, ויו"ר החברה הישראלית לחקר הכבד. בפורום ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי מחלות הכבד, לרבות אבחון וטיפול בהפטיטיס B ו- C, מחלות כבד אוטואימוניות, כבד שומני, מחלות כבד ...

פורום מחלות כבד מנוהל על ידי פרופסור אלי צוקרמן, מומחה בינלאומי למחלות כבד, מנהל היחידה למחלות כבד בבתי החולים כרמל ולין, ויו"ר החברה הישראלית לחקר הכבד. בפורום ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי מחלות הכבד, לרבות אבחון וטיפול בהפטיטיס B ו- C, מחלות כבד אוטואימוניות, כבד שומני, מחלות כבד אלכוהולית, מחלות כבד הקשורות להריון, מחלות כבד עם רקע של הפרעה לדרכי המרה, ומחלות כבד תורשתיות ומטאבולית (כמו מחלת וילסון). כמו כן, ניתן לשאול בפורום אודות אבחון וטיפול בהפרעות לתפקודי הכבד עקב נטילה של תרופות, אבחון שחמת הכבד וטיפול בסיבוכיה עם ביופסיה ואמצעים בלתי פולשניים, וטיפול בחולים הנדרשים להשתלת כבד. הינכם מוזמנים לפנות אל פרופסור צוקרמן דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם.

מנהלי פורום מחלות כבד

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פוליפ בכיס מרה ובדיקת נחושת
    ט
    21:23 21/06/21 21/06
    21:23
  • שלום דר,בעבר כתבתי לך אךעדיין דואגת,לפני שנתיים בדיקת דם לנחושת הראתה 159 כשהמקסימום 140.נעשתה לי עקב נימול ברגל החמרת כאב גב שהיה קל ליותר קשה.הנמל עבר יש מעט בכפות רגליים לפעמים.עשט לי צרופלסמ יצא 20,יודעת שזה מינימום אמרו תקין.טבעות בעין אין.בשתן איסוף יצא תקין.אחכ פתאום יצא נחושת 107 אחכ 153 אמרו שוב תקין.אני דורגת מאז והם הפסיקו מעקב במכון.עכשיו כשיתי פרטי נחושת יצא לי 106.מאד נזהרת לא לאכול כבד ושוקולד שהם עתירים.במקביל בילורובין טוטאל יוצא תמיד גבוה 1.5 מקסימום גסטרו שלי אומר גילברט וזה כלום.במקביל פוליפ ב מרה שהיה 0.6 לפני שנתיים היום 0.85 דואגת מאד שלא יגיע לניתוח ופוחדת מאד.לפני חצי שנה היה עיבוי גם ועכשיו לא.מה דעתך על כל הנושאים וממה עלי לעשות?באולטרא לא מופיע הלבלב לא מודגם גם לפני חצי שנה גן עכשיו.בכללי רושמים ריבוי גזים גדול.מתפנה רק עם כדור טבעי לקסין לא מתפנח לבד עצירות כרונית 5 שנים עם כדורים .ביררתי יש מעט נחושת בכדור.התחמקו מלתת לי מידע מדוייק בחברה.לוקחת פען ב3ימים כדור.נה דעתך דר על הנחושת פוליפ והבילורובין.הדיירקט יצא תקין.

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
  • הגב ל: פוליפ בכיס מרה ובדיקת נחושת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פוליפ בכיס מרה ובדיקת נחושת
    פרופ' אלי צוקרמן
    10:19 22/06/21 22/06
    10:19
  • גבי הפוליפ: מנתחים כיס מרה כשהפוליפ גדל ב 50% או יותר משך שנה או גדול מ 10 מ"מ
    לגבי הנחושת כפי שאמרו אין לזה משמעות ואין סיבה לדאגה אם אנזימי כבד ותפקוד כבד כללי תקין.

בברכה,
    פרופ' אלי צוקרמן, מומחה בינלאומי למחלות כבד, המשמש בתור מנהל יחידת מחלות הכבד במרכז הרפואי כרמל ובמרכז הרפואי לין שבחיפה.
    פרופסור צוקרמן מקבל מטופלים במרפאת מומחים השוכנת ברחוב ורדיה 12 שבחיפה. החזר כספי מכל קופות החולים.
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    טלפון מרפאה: 077-218002415
  • הגב ל: פוליפ בכיס מרה ובדיקת נחושת

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נחושת
    ט
    17:23 23/07/21 23/07
    17:23
  • דר בעבר ב2019 שהתגלתה נחושת בדם 159 כשמקסימום 140 עשיתי בדיקת צרופלסמין שתן קופר ועיניין הכל תקין.גם אנזימי כבד.גם היום אנזימין תקינים.רק אז אמרת לי דר שיש לחשב את הכמות החופשית בדם וסה חישוב שרופא עושה.לא עשו לי ופתרו אותי שהכל בסדר ומאד לא רגועה.מה גן שלפני שנתיים בדיקה אחרונה של נחושת בדם היתה 152 והטווח באותו ביח 155 מקסימום ובכל זאת אמרו לי כל השאר תקין אז הכל בסדר.מאד נזהרת באוכל בגלל הנחושת ומאד בספק לגבי ההתנהלות שלהם איתי אם באמת הכל בסדר במכון כבד .דר נחושת בדם אירונה לפני שנתיים 152 לפניה 117 104 וראשונה 159.לפי מה שאמרת לי צריך לחשב רמה חופשית.אני בת 50 היום.בלי גלולות כמובן שנים.נוטלת פמוטידין 6 שנים ורילרט למגרנה בהתקפים 10 בחודש.נוטלת כדור לקסין טבעי כל יומיים להפנות עקב עציאותכרונית שנים.הכדור מלפני 3 שנים.ביררתי אמרו מעט נחושת יש בו.האם הוא הסיבה לדעתך? אבדוק את הכמות שאמרו לי.אני בדאגה כאמור ונזהרת באוכל.האם לפי הנתונים שאמרתי יש מצב שיש לי וילסון או כל מחלה אחרת של נחושת? ואם לא למה היא גבוהה?ומשתנה?אחרונה 152 לפני שנתיים.מאז לא עשו לי.מה עלי לעשות מודאגת תודה על תשובתך

נשלח ע"י אפליקציית שאל את הרופא לאנדרואיד.
  • הגב ל: נחושת

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026