X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום מחלות כבד
אודות הפורום
אודות פורום מחלות כבד

פורום מחלות כבד מנוהל על ידי פרופסור אלי צוקרמן, מומחה בינלאומי למחלות כבד, מנהל היחידה למחלות כבד בבתי החולים כרמל ולין, ויו"ר החברה הישראלית לחקר הכבד. בפורום ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי מחלות הכבד, לרבות אבחון וטיפול בהפטיטיס B ו- C, מחלות כבד אוטואימוניות, כבד שומני, מחלות כבד ...

פורום מחלות כבד מנוהל על ידי פרופסור אלי צוקרמן, מומחה בינלאומי למחלות כבד, מנהל היחידה למחלות כבד בבתי החולים כרמל ולין, ויו"ר החברה הישראלית לחקר הכבד. בפורום ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי מחלות הכבד, לרבות אבחון וטיפול בהפטיטיס B ו- C, מחלות כבד אוטואימוניות, כבד שומני, מחלות כבד אלכוהולית, מחלות כבד הקשורות להריון, מחלות כבד עם רקע של הפרעה לדרכי המרה, ומחלות כבד תורשתיות ומטאבולית (כמו מחלת וילסון). כמו כן, ניתן לשאול בפורום אודות אבחון וטיפול בהפרעות לתפקודי הכבד עקב נטילה של תרופות, אבחון שחמת הכבד וטיפול בסיבוכיה עם ביופסיה ואמצעים בלתי פולשניים, וטיפול בחולים הנדרשים להשתלת כבד. הינכם מוזמנים לפנות אל פרופסור צוקרמן דרך הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם.

מנהלי פורום מחלות כבד

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • עלייה בתפקודי כבד לאחר טיפול כימותרפי
    מיכל
    19:16 11/12/19 11/12
    19:16
  • שלום,
    אני בת 62
    לפני כחצי שנה התגלה גידול בשחלה. היו גם מס' גרורות, שהוצאו כולן.
    (לדברי המנתח - לא היו גרורות או גידולים בכבד).
    מאז הניתוח ועד לפני 10 ימים קבלתי טיפול בכימותרפיה, (טקסול+קרבופלטין) טיפול שבועי, סה"כ 18 טיפולים.
    במקביל קבלתי 5 טיפולים בתרופה ביולוגית אווסטין, (5 מתוך 18), כל שלושה שבועות, כלומר בעוד כשבוע אמשיך לקבל את האווסטין אחת לשלושה שבועות.

    בעניין תוצאות בדיקות הדם שלי הקשורות לתפקודי הכבד:
    1. בדיקת alk.phosphat - 217 . נורמה 5-50 . (מהיום).
    2. בדיקת alt gpt - 99. נורמה 5-50 . (מהיום).
    3. בדיקת ast got - תקין - 32. נורמה 5-40. מיום 26.11.19.
    4. בדיקת ggt gamma gt - 197. נורמה 5-38. בדיקה מיום 26.11.19.
    אציין כי תוצאות בדיקה זאת, היו גבוהות לכל אורך הטיפול הכימותרפי, וכן בשנת 2017 ( 69).
    עניין נוסף שאולי יש לו משמעות בעניין זה:
    בשל מחסור במגנזיום, וכן מחסור בוויטמין D, התחלתי לפני 3-4 ימים לקחת תוספי מגנזיום וויטמין D.כמו כן אני לוקחת כדורים נגד לחץ דם (טריטייס).
    כל זמן שקבלתי כימותרפיה - לא נזקקתי לתרופות נגד לחץ דם, ולאחרונה לחץ הדם עלה - וחזרתי לכדורים אלו.


    בתאריך 4.11.19 עברתי את הבדיקות הבאות:
    1. hbs - antigen surface ag - שלילי.
    2. hcv abs - שלילי.

    ויטמין בי 12, מאותו יום היה גבוה מאוד, 1,439 (187-1,060), והבנתי שכל זה גם עשוי להיות קשור לתפקודי כבד לא תקינים.

    כמובן שקבלת גם בזמן הטיפול סטרואידים למינהן, תרופה נגד בחילה(אקינזאו), ו -2 זריקות נופגן אחרי כל טיפול כימותרפי.
    אודה לך על מידע בעניין זה.

  • הגב ל: עלייה בתפקודי כבד לאחר טיפול כימותרפי

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עלייה בתפקודי כבד לאחר טיפול כימותרפי
    פרופ' אלי צוקרמן
    06:56 22/12/19 22/12
    06:56
  • הפרעה באנזימי כבד כבמקה שלך יש לה סיבות רבות. המקרה מורכב ואינו מתאים לדיון בפורום זה. אשמח לראותך במרפאתי עם הבדיקות שבוצעו, כל הבדיקות הקודמות לאחר ולפני טיפול כמוטראפי וביולוגי והדימות. יש הרבה סיבות להפרעה מסוג זה כולל כבד שומני, הטיפול עצמו, מחלת רקע ועוד.

    בברכה,
    פרופ' אלי צוקרמן, מומחה בינלאומי למחלות כבד, המשמש בתור מנהל יחידת מחלות הכבד במרכז הרפואי כרמל ובמרכז הרפואי לין שבחיפה.
    פרופסור צוקרמן מקבל מטופלים במרפאת מומחים השוכנת ברחוב ורדיה 12 שבחיפה. החזר כספי מכל קופות החולים.
    מייל: [email protected] \ [email protected]
    טלפון מרפאה: 077-218002415
  • הגב ל: עלייה בתפקודי כבד לאחר טיפול כימותרפי

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2020