X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום הסרת משקפיים בלייזר
אודות הפורום
אודות פורום הסרת משקפיים בלייזר

פורום פורום הסרת משקפיים בלייזר - ניתוח קטרקט בלייזר מנוהל על ידי מערכת האתר, הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בפגיעות בקרנית, כדוגמת שיפור הראייה, ניתוחים לשיפור בראייה, ניתוחי עיניים, חבלות ופציעות חודרות המובילות לקרעים בקרנית, מחלת הקרטוקונוס (חרוטית), פטריגיום ודלקות ...

פורום פורום הסרת משקפיים בלייזר - ניתוח קטרקט בלייזר מנוהל על ידי מערכת האתר, הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם להעלות שאלות הקשורות בפגיעות בקרנית, כדוגמת שיפור הראייה, ניתוחים לשיפור בראייה, ניתוחי עיניים, חבלות ופציעות חודרות המובילות לקרעים בקרנית, מחלת הקרטוקונוס (חרוטית), פטריגיום ודלקות עקב נסיבות שונות. כמו כן, ניתן לשאול בכל הקשור לטיפול וחיזוק הקרנית, כל סוגי השתלות הקרנית, לייזר להסרת משקפיים, הסרת משקפיים בלייזר, ניתוחי פיטריגיום ועוד. בנוסף ניתן לשאול בנושא השתלת טבעות ועדשות תוך עיניות מורכבות. הנכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום ו/או לפנות ישירות אל ד"ר מיכאל היימס על מנת לקבל מענה מקצועי ומהיר לשאלותיכם.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הקטנת שארית צילינדר
    ליאור
    20:27 17/05/18 17/05
    20:27
  • שלום רב .אני בן 36 ולפני 10 שנים עברתי ניתוח להסרת משקפיים בשיטת LASEK.
    לאחר התייצבות סופית נשארה יתרת צילינדר 1.50 - צילינדר בעין ימין, ללא מספר.
    המצב הוא שאין לי איכות ראייה בפרט בערב/לילה.
    אינני רוצה לעבור ניתוח תיקון.
    האם טיפות עיניים כמו ניולול ג'ל / קומביגן יכולות להטיב את מצבי ולגרום לחדות ראייה טובה יותר למרות שחלפו כבר יותר מ-10 שנים מהניתוח? אינני מצפה שהצילינדר יעלם אלא שהטיפות יגרמו לעין לראות חד יותר.
    האם טיפות אלו משפיעות על הגוף כולו או רק השפעה מקומית?

  • הגב ל: הקטנת שארית צילינדר

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הקטנת שארית צילינדר
    ד"ר מיכאל היימס
    23:02 17/05/18 17/05
    23:02
  • אפשר לנסות את הטיפול בטיפות גם אם עברו שנים מאז הניתוח.
    לרוב אם הן משפיעות אז ניתן לראות תגובה לאחר זמן יחסית קצר.
    השפעות ססטמיות של טיפות אלה מאוד לא שכיחות.
    בכבוד רב
    ד"ר מיכאל היימס

    בברכה,
    ד"ר מיכאל היימס הינו רופא עיניים, מומחה לניתוחי קטרקט וקרנית.
    מטפל ומנתח גם במרפאתו הפרטית ברחוב מוריה 44, חיפה, וב- "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים בצפון (בצ'ק פוסט).
    טלפון: 04-8507025 מייל: [email protected]
  • הגב ל: הקטנת שארית צילינדר

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך השאלה
    ליאור
    23:50 17/05/18 17/05
    23:50
  • תודה עבור המענה. תוך כמה זמן צפוי להראות שיפור ?
    האם אני מבין נכון, באם מתקיים שיפור הוא חל כל עוד משתמשים בטיפות?
    כאשר מפסיקים נניח אחרי חצי שנה, אז המצב חוזר לקדמותו?
    האם כמי שמטופל בתרופות נוגדות דיכאון וחרדה: VIEPAX XR
    CLONEX כל יום, יש מניעה בשימוש בטיפות?
    רב תודות.

  • הגב ל: המשך השאלה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך השאלה
    ד"ר מיכאל היימס
    08:44 18/05/18 18/05
    08:44
  • במקרים רבים רואים תגובה תוך כשבוע שבועיים, יש מקרים בהם עם הפסקת התרופה ישנה השנות, ויש מקרים בהם השפור ממשיך חודשים רבים לאחר הפסקת התרופה ואז ניתן לקחת אותה לזמן קצר כל מספר חודשים.
    אין בעיה עם התרופות הסיסטימיות.

    בברכה,
    ד"ר מיכאל היימס הינו רופא עיניים, מומחה לניתוחי קטרקט וקרנית.
    מטפל ומנתח גם במרפאתו הפרטית ברחוב מוריה 44, חיפה, וב- "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים בצפון (בצ'ק פוסט).
    טלפון: 04-8507025 מייל: [email protected]
  • הגב ל: המשך השאלה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • האם בעין אחת או בשתיים?
    ליאור
    22:10 24/05/18 24/05
    22:10
  • כפי שציינתי - בעין ימין נשאר צילינדר 1.25 -
    ובנוסף חצי מספר.

    בעין שמאל שהיא חזקה יותר נשאר צילינדר
    0.5 -
    ובנוסף רבע מספר.
    האם כדאי להשתמש בטיפות קומביגן בשתי העניים או רק בעין ימין כיון שעין שמאל במצב ראייה טוב יחסית וכל המוסיף במקרה זה עלול להיות גורע...
    אשמח לתגובת הרופא.

  • הגב ל: האם בעין אחת או בשתיים?

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך השאלה
    ד"ר מיכאל היימס
    22:50 29/05/18 29/05
    22:50
  • שיפור יכול להתחיל תוך מספר שבועות.
    לרוב ההטבה חולפת תוך מספר שבועות מהפסקת הטיפול.
    לרוב אין בעיה של שילובי התרופות.
    בכבוד רב
    ד"ר מיכאל היימס

    בברכה,
    ד"ר מיכאל היימס הינו רופא עיניים, מומחה לניתוחי קטרקט וקרנית.
    מטפל ומנתח גם במרפאתו הפרטית ברחוב מוריה 44, חיפה, וב- "מעין" - מרכז רפואי מתקדם לניתוחי עיניים בצפון (בצ'ק פוסט).
    טלפון: 04-8507025 מייל: [email protected]
  • הגב ל: המשך השאלה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2019