X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום פיזיותרפיה
אודות הפורום
אודות פורום פיזיותרפיה

פורום פיזיותרפיה מנוהל על ידי עינת אזולאי. עינת, מנהלת שירות הפיזיותרפיה במרכז רפואי העמק, את לימודי הפיזיותרפיה, עשתה עינת באוניברסיטת תל אביב. לאחר מכן, המשיכה עינת לתואר שני במדעי הרפואה באוניברסיטת תל אביב. במקביל, המשיכה עינת להתמחות בשיקום חולי לב-ריאה, שיקום אורתופדי ופיזיולוגיה של ...

פורום פיזיותרפיה מנוהל על ידי עינת אזולאי. עינת, מנהלת שירות הפיזיותרפיה במרכז רפואי העמק, את לימודי הפיזיותרפיה, עשתה עינת באוניברסיטת תל אביב. לאחר מכן, המשיכה עינת לתואר שני במדעי הרפואה באוניברסיטת תל אביב. במקביל, המשיכה עינת להתמחות בשיקום חולי לב-ריאה, שיקום אורתופדי ופיזיולוגיה של המאמץ.

במסגרת הפורום ניתן לפנות בשאלות ולקבל תשובות מקצועיות בכל נושא הקשור לעולם הפיזיותרפיה. בין היתר, ניתן לשאול על כאבי גב, ברכיים וצוואר, חבלות, שברים וקרעים ברצועות, ניתוחים, ושאלות הקשורות ליולדות, תינוקות ופגים. עוד ניתן לקבל מענה לגבי בעיות ברצפת אגן בגברים ונשים, פעילות גופנית נכונה ומותאמת, בניית תכנית אימון לכלל האוכלוסייה ולספורטאים, וטיפול בסחרחורת.

כמו כן, ניתן לשאול בפורום אודות ניקוז לימפתי, בעיות נשימה, בעיות נוירולוגיות, מחלות שרירים, בעיות בעמוד השדרה, קידום הבריאות ארגונומיה, ועוד.

הנכם מוזמנים לפנות בשאלות אל עינת אזולאי, לקבל מענה מקצועי וללמוד מתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום פיזיותרפיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אמא מבוגרת
    שי
    22:01 25/07/19 25/07
    22:01
  • שלום עפרה,
    יש לי אמא מבוגרת בת 75, בעלת ליקוי יציבה. אמא סובלת מספר שנים מסחרחורות/ורטיגו/חוסר שו"מ. פיזיותפיות ייעודיות לורטיגו לא הועילו כלל לנושא זה. נאמר לה בעבר על ידי אנשי מקצוע שייתכן וחוסר היציבות נובעת לחץ על חוליות הצוואר בשל יציבתה הלקויה.

אמא סובלת גם משבר בזרוע ושבר בפרק כף היד (לאחר ניתוח השתלת פלטה)באותה גפה כתוצאה מנפילות בעברה. לאחר פיזיותרפיות אינטנסיביות שהיה להם אפקט בזמנו. כעת מקום הפלטה התנפח והתעוות.

השנים לאחר שני הניתוחים עשו את שלהם, ואמא סובלת יותר ויותר מיציבה לקויה. הליכתה כפופה ואיטית. נתמכת בקירות בכדי שלא ליפול. לא יוצאת מהבית וחוששת מאוד מנפילות בשל חוסר יציבותה וחולשתה.

אני מעוניין לסייע לאמא בשיפור היציבה וחיזוק טונוס שרירים.
    אני מתלבט האם להזמין לאמא פיזיותרפיסטית או מורת פילאטיס באופן פרטי הביתה.
    מה ההמלצה שלך? חשוב לי לדעת גם למה כדי לעשות את הבחירה הנכונה.

• הגב ל: אמא מבוגרת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אמא מבוגרת
    רני ויינר, פיזיותרפיסט
    13:51 26/07/19 26/07
    13:51
  • שי שלום,
    כל הכבוד על דאגתך לאמך.
    לגבי שאלותיך הרבות-
    מצבה של אמך מורכב ומנית מספר היבטים- סחרחורות, חולשה כללית, נפילות, שברים, שיקום לאחר ניתוח, נפיחות, יציבה לקוייה ופחד מתנועה.
    מומלץ שהטיפול בה יתבצע על ידי איש מקצוע שראייתו ומומחיותו רחבה, לכן אמליץ לך לפנות לפיזיותרפיסט שבהכשרתו ארבע שנים אקדמאיות, פיקוח ממשלתי על תכנית הלימוד ומעבר מבחן ממשלתי לקבלת הרישיון לעסוק במקצוע.
    פילאטיס הוא תחום מעולם האימון הגופני המסייע למטופלים רבים וייתכן שיש לו מקום בעתיד בטיפול באמך. אך להערכתי יש להעדיף תחילה איש מקצוע לו ראייה נרחבת ומעמיקה במגוון תחומים טיפוליים, הבאים לידי ביטוי במצבה של אמך.
    רק בריאות,

בברכה,
    רני ויינר שלמה, פיזיותרפיסט מוסמך, משמש בתור פיזיותרפיסט במחלקות מרכז רפואי העמק שבעפולה, עם התמקדות במכון לשיקום לב.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 04-6494140
  • הגב ל: אמא מבוגרת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026