12 בדיקת מערכת - forum - שאל את הרופא
X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

forum
אודות הפורום
אודות forum

asd

מנהלי forum

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בדיקת מערכת
    בדיקת מערכת
    15:53 20/12/18 20/12
    15:53
  • הועבר מפורום פוריות והפריה חוץ גופית.

לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום לורם איפסום

• הגב ל: בדיקת מערכת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקת מערכת
    מערכת שאל את הרופא
    12:20 27/01/19 27/01
    12:20
  • שלום רב

אכן מניעת שברים אוסטאופורוטיים הינה משימה לאומית ועולמית מהמדרגה הראשונה

אוסטאופורוזיס היא עדיין מחלה קטלנית, לצערי גם היום בשנת 2019, בין 20 ל 30 מהמטופלים המבוגרים שנופלים ושוברים את צוואר הירך - נפטרים במהלך ה 3 חודשים אחר קרות השבר. פשוט נורא!

אנחנו האורתופדים בהחלט ערים לכך ומדגישים את הטיפול באוסטאופורוזיס, אבל אנחנו פוגשים את המטופלים בדרך כלל רק אחרי השבר, וזה עדיין לא מספיק. זו משימה לכל הרופאים והמטפלים גם יחד בפרט רופאי המשפחה שמטפלים במטופלים טרם השברים.

המוצר שהצגת כמו מיני רבים של מוצרים רפואיים אינו מוכר דיו, ואינו תקף מחקרית דיו.

בה בעת אני מזמין אותך בהחלט, באם אתה קשור במוצר, לבוא לכנס האורתופדי השנתי, ולכנס רופאי המשפחה ולהציגו. נשמח להתעדכן !

כמו כן אני מזמין אותך לבוא ולהציגו בכנס החברה הישראלית למפרקי ירך וברך - שאני היו"ר המשותף שלה, בכנס הקרוב במאי 2019.

במידה ותירצה פרטים על הכנסים שלח אליי אימייל

התשובה ניתנה על ידי מערכת "שאל את הרופא" בהתאם לבדיקות שערכנו ומידע שקיבלנו ממומחים בתחום. התשובה מתייחסת באופן ספציפי למצבו ולשאלתו של הפונה, ואינה מהווה ייעוץ או תחליף לייעוץ מטעם רופא.
  • הגב ל: בדיקת מערכת

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026