X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפולי IVF (נעול)
אודות הפורום
אודות פורום טיפולי IVF (נעול)

פורום טיפולי IVF מנוהל על ידי מערכת של את הרופא, במסגרת הפורום ניתן לשאול על טיפול טבעי בבעיות פוריות הנובע ממגוון סיבות. בין היתר ניתן לשאול על פתרונות טבעיים ולא פולשניים לסתימות והידבקויות בחצוצרה, מיומות, הגברת הביוץ, הסדרת הפרופיל ההורמונאלי, רירית רחם דקה, שחלה פוליציסטית, רחם דו קרנ...

פורום טיפולי IVF מנוהל על ידי מערכת של את הרופא, במסגרת הפורום ניתן לשאול על טיפול טבעי בבעיות פוריות הנובע ממגוון סיבות. בין היתר ניתן לשאול על פתרונות טבעיים ולא פולשניים לסתימות והידבקויות בחצוצרה, מיומות, הגברת הביוץ, הסדרת הפרופיל ההורמונאלי, רירית רחם דקה, שחלה פוליציסטית, רחם דו קרני, אנדומטריוזיס, וכן חיזוק ופתרון לספירת זרע ודלקות זרע אצל גברים. עוד אפשר לשאול בפורום על טיפולים טבעיים לבעיות פוריות בעזרת רפואה מסורתית, רפואה סינית, רפואה תימנית, דיקור סיני, צמחי מרפא, תוספי מזון, טיפול באדים, עיסוי וטיפול מגע, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל ברכה מזור במסגרת הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום טיפולי IVF (נעול)

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • מבולבלת מאוד!
    רונית
    16:31 27/04/17 27/04
    16:31
  • נשואה כ-שנתיים.
    רק בשנה האחרונה מנסה להכנס להריון.
    הדבר הוא כזה:
    ניגשתי לרופא נשים בטענה שאנחנו לא מצליחים להכנס להריון.
    המחזור שלי נימשך 29-30 ימים
    הרופא החליט לעשות בדיקות דם לדוק את הביוץ.
    לפי דעתי הטעתי את הרופא בספירת הימים ההיתי אצלו ביום ה14 למחזור ואמרתי לו שאני ביום ה15 אז שלח אותי לעשות בדיקת דם באותו היום(ההיתי אצלו בבוקר).
    ושוב שלח אותי ביום ה-19 למחזור.(כנראה חשב יום ה-20).
    ניגשתי אליו אחרי הבדיקות ורופא טען שאיני מבייצת בכלל וישר שלח אותי לעוד בדיקות +כדורים בימים 5-9 של המחזור ועוד כדור ביום ה-5 למחזור.
    ביום ה-21 למחזור הרגשתי כאבים בבטן התחתונה פלוס הפרשה רירית. לפי דעתי אני בייצתי באותו היום.
    השאלה שלי היא כזאת האם ניתן בבדיקות שעשיתי לראות אם בכללי אני לא מבייצת?או ששמה טעינו בחישובים?
    מבולבלת נורא .
    אני רוצה לקוות שזאת טעות בספירה ולא משהו לא בסדר אצלי.

• הגב ל: מבולבלת מאוד!

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מבולבלת מאוד!
    רונית
    16:34 27/04/17 27/04
    16:34
  • מתקנת!!!
    שלח אותי לעשות בדיקה שני ביום ה-18.
    ואני הרגשתי שבייצתי ביום ה-20.,

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • מבולבלת מאוד!
    ד"ר גיא שרים
    00:07 28/04/17 28/04
    00:07
  • שלום רונית, את יכולה לראות את התשובה שהשבתי לאופק בנוגע לאיך יודעים מתי הביוץ.
    אני יכול לומר לך שאם המחזורים של הם 29-30 ימים אזי הביוץ שלך הוא ביום 15 או 16 ולא צריך לבדוק אם את מבייצת. כי נדיר ביותר שלמישהי יהיו מחזורים סדירים והיא לא תבייץ. ימי הפוריות הם 2-3 ימים לפני הביוץ, יום הביוץ ויום לאחריו. לא נראה לי שאתם לא מצליחים להרות בגלל ביוץ. צריך לבדוק את הזרע (שמעת על בדיקת זרע ב"איסוף"?) וייתכן גם את תקינות החצוצרות, תלוי בהיסטוריה הרפואית שלך. ככלל, כדאי להגיע לרופא מומחה לפוריות.
    בהצלחה!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026