X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום מתיחת פנים ללא ניתוח
אודות הפורום
אודות פורום מתיחת פנים ללא ניתוח

פורום מתיחת פנים ללא ניתוח מנוהל על ידי ד"ר משה שמש, בעל נסיון של 23 שנים בביצוע פעולות כירורגיות עדינות ומורכבות במסגרת ניתוחים נוירוכירורגים ועבודה מחקרית בתחום מדעי המוח. המטופלות של ד"ר שמש נהנות מהנסיון ומהמיומנות הכירורגית שצבר במשך שנים רבות אותה הוא מיישם מדי יום בתחום הטיפולים ברפ...

פורום מתיחת פנים ללא ניתוח מנוהל על ידי ד"ר משה שמש, בעל נסיון של 23 שנים בביצוע פעולות כירורגיות עדינות ומורכבות במסגרת ניתוחים נוירוכירורגים ועבודה מחקרית בתחום מדעי המוח. המטופלות של ד"ר שמש נהנות מהנסיון ומהמיומנות הכירורגית שצבר במשך שנים רבות אותה הוא מיישם מדי יום בתחום הטיפולים ברפואה אסתטית, בדגש על טיפולים בעלי תוצאות מרשימות ללא ניתוחים. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות, כגון על מתיחת פנים עם חומצה היאלורונית, שילוב של חומצה היאלורונית, עיצוב ועיבוי שפתיים וחוטים, טכנולוגיות מתקדמות למתיחת פנים, תוצאות של מתיחת פנים, ניתוח מתיחת פנים או ללא ניתוח, יתרונות וחסרונות של מתיחת פנים ללא ניתוח, למי מתאימה נתיחת פנים ללא ניתוח, עלויות של מתיחת פנים ללא ניתוח בהשוואה לניתוח, סיבוכים וסיכונים במתיחת פנים ללא ניתוח, ועוד. הנכם מוזמנים להפנות את שאלותיכם לד"ר שמש ולקבל ממנו מענה מקצועי בהקדם האפשרי.

מנהלי פורום מתיחת פנים ללא ניתוח

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תוספי מזון לעור חלק ומתיחת קמטים
    נירית
    16:01 15/04/20 15/04
    16:01
  • שלום רב, אני מעוניינת לקנות תוספי תזונה לשיער ולטיפוח הפנים (קולגן),
    שמיוצרים מרכיבים טבעיים בלבד, ועל פי המלצות ותמונות של לפני-אחרי, ערך המוצרים
    עלה מאוד בעיניי ואני מעוניינת להתחיל שימוש,
    אמנם אני חוששת מפגיעה בכבד עקב צריכה ממושכת של תוספי תזונה,
    הרי טיפול בתוספים מראה תוצאות רק לאחר מספר חודשים, מספר שאלות:
    1. האם אני מסתכנת בפגיעה בכבד?
    2. האם אני מסתכנת בפגיעות אחרות/נוספות?
    3. האם יש תופעות לוואי?
    4. האם ניתן לשתות אלכוהול ללא חשש בזמן הטיפול?
    5. האם ניתן לצרוך תרופות קבועות אחרות בזמן הטיפול, למשל ציפרלקס?
    6. האם ניתן לצרוך את שני סוגי תוספי המזון במקביל או שזוהי העמסה על המערכת?
    אני מצרפת תמונות של הרכיבים של המוצרים, תודה רבה מראש

• הגב ל: תוספי מזון לעור חלק ומתיחת קמטים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תוספי מזון לעור חלק ומתיחת קמטים
    ד"ר משה שמש
    15:13 21/04/20 21/04
    15:13
  • שלום נירית,
    תודה על השאלה,

באופן כללי, אני לא ממליץ על שימוש בתוספי תזונה מלכותית כמו קפסולות, ההפקעה או משקאות, במידה ואין צורך רפואי או אחר. בדרך כלל, המזון היומ-יומי שלנו מכיל כל החומרים החיוניים לחיים בריאים. האינדיקציה לשימוש בתוספי התזונה היא מוגבלות בצריכת המזון מלא(!!!) מאיזה שהיא סיבה. אם זאת, משתמשים בו להסגת המתרות מסוימות, כמו למשל, הגברת מסת שריר במתאמני בודי בילדינג (פתוח גוף) ועוד.

כיום נפוץ מאוד תוספי מזון מכיל קולגן, אלסטין, חומצה היאלורונית.
    כידוע קולגן ואלסטין הם חלבונים ומולקולות שלהן מורכבות משרשרת מסוימת של חומצות האמינות מסוימות.

חייב לדעת, שכל החלבונים של כל ייצור חי בכדור הארץ מחד תאי עד בן אדם בנוים מי סה"כ 20 חומצות אמינו שונות - בעצם כל החלבונים של עולם החיי הם חיבורים של 20 חומצות אמינו בכמות ובוריאציות שונות בשרשרת אחת.

חומצות אמינו אנו מקבלים ע"י בתזונה עשירה בחלבונים כמו בשר, ביצה, חלב, קטניות (עדשים, חומוס, שעועית אדומה, אפונה, פול) אגוזים, זרעים- (פשתן, צ'יה, חמנייה, דלעת) ועוד.

יש לציין, שמולקולות החלבונים הן גדולות ולכן לא נספגות במערכת העיכול כמו שהן אלה מתפרקים בקיבה עד החומצות האמינו. חומצות האמינו נספגות לדם דרך הקירות המעי ומערכת המחזור הדם משמשת כספקית של תאי הגוף בחומצות אמינו כחומר גלם לבניית החלבונים ספציפיים לגוף ע"פ קוד הגנטי שלו.

לסיכום, כל החלבונים שאנחנו מקבלים בתזונה עוברים אותו תהליך - התפרקות עד חומצות האמינו ובנייה של החלבונים הספציפיים לגופנו - בלי שום הבדל קיבלנו אותו במאכלים הטבעיים (בשר, קטניות ועוד) או במוצרים מלכותיים (קפסולות, הפקעות, משקאות).

בנוגע חומצה היאלורונית - היא פוליסכריד הידרופילי עם מולקולות גדולות המורכב מיחידות חוזרות של דו-סוכר. חומצה היאלורונית נספגת במערכת העיכול לאחר התפרקותה למולקולות הסוכר הקטנות יחסית.

חברות יצרניות ומפרסמות של תוספי התזונה מכילות קולגן, אלסטין וחומצה היאלורונית מספרות על פטנט בינלאומי מסוים שריונו חיתוך של המולקולות הגדולות בקטעים קטנים יותר אשר נספגים ביעילות במערכת העיכול.

שוב תודה נורית על השאלה,
    אשמח למסור מידע נוספת בטלפון: 0545724883
    ד"ר משה שמש - האומנות שברפואה האסתטית

• הגב ל: תוספי מזון לעור חלק ומתיחת קמטים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024