X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום אונקולוגיה אורולוגית
אודות הפורום
אודות פורום אונקולוגיה אורולוגית

פורום אונקולוגיה אורולוגית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, וד"ר גל רינות מזרחי. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית, וסגן מנהל המחלקה ה...

פורום אונקולוגיה אורולוגית שע"י מחלקת אורולוגיה בבית החולים כרמל מנוהל על ידי ד"ר יורם דקל, מומחה בכירורגייה אורולוגית ומנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. כמו כן שותפים לניהול הפורום ד"ר גאזי פארס, וד"ר גל רינות מזרחי. ד"ר גאזי פארס הינו מומחה לכירורגיה אורולוגית, וסגן מנהל המחלקה האורולוגית במרכז הרפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות בנושא: גידול הערמונית, שאת הערמונית, גידול כלייה, גידולים בדרכי השתן, גידולי כיס השתן, גידולי אשכים, גידולי בלוטת האדרנל, גידולי אבר המין, סרטן כיס השתן, שאת האשכים, שאת אפיתל המעבר, TCC. ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום אונקולוגיה אורולוגית

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תוצאת אולטראסאונד
    סמי
    21:03 06/02/17 06/02
    21:03
  • בן 61 לפני 6 שנים עברתי ניתוח כריתת הערמונית בעקבות סרטן הערמונית ממוקד לא עבר את הקופסית גליסון 3+4 [פסא ברוך השם 0.004]לפני הניתוח 5.6.עובר בדיקות דם כל שנה . וצילום חזה ואולטראסאונד בטן ואגן להלן התוצאות.כבד דרכי מרה תוך כבדית אינן מורחבות וצינור המרה המשותף ברוחב תקין. כיס המרה ללא אבנים.לבלב רוחב תקין מרקומו אחיד.טחול בגודל ומרקם תקינים.
    רטרופריטונאום עליון ללא הגדלה של בלוטות לימפה. ללא הרחבה של כלי דם הגדולים.
    כליה ימנית-בגודל ומבנה תקינים.פרנכימה שמורה. ללא הרחבה של המערכת המאספת והשופכן.
    כליה שמאלית-בגודל ומבנה תקין.פרנכימה שמורה. המערכת המאספת מעט גדושה. אין עדות לאבנים בכליות
    רציתי לברר את משמעות לגבי הכליה השמאלית מעט גדושה.כמו כן רציתי לברר בגלל בעיה בזקיפה ובמיוחד בחדירה אם טיפול בגלי הלם[ קור ] מתאים למצבי והיכן ניתן למצוא מרפאה קרובה לאיזור כרמיאל ואם זה נכלל בסל התרופות?

  • הגב ל: תוצאת אולטראסאונד

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תוצאת אולטראסאונד
    ד"ר יבגני גלייזרוב
    10:13 07/02/17 07/02
    10:13
  • לגבי חשד להרחבת מערכת משמאל הכי בטוח לבצע CT UROGRAPHY
    מבחינת פגיעה בזקפה - הטיפולים אינם בסל, טיפול בגלי הלם כעת הינו בגדר טיפול נסיוני , מבוצה ב"רמב"ם" דרך מרפאה לטיפול בבעיות תפקוד מיני .

    בברכה,
    ד"ר יבגני גלייזרוב, מומחה בכירורגיה אורולוגית, רופא בכיר במחלקת אורולוגיה במרכז הרפואי כרמל ו"לין".
    טלפון: 04-8250843
  • הגב ל: תוצאת אולטראסאונד

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026