X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה

פורום סרטן המעי גס ופרוקטולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לסרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה, לרבות כירורגיה לפרוסקופית של מערכת העיכול, אבחון וטיפול בסרטן המעי הגס, טיפולים חדשניים בטחורים, מחלת Crohn's, פיסטולה אנלית, קוליטיס כיבית, פיסורה, ...

פורום סרטן המעי גס ופרוקטולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לסרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה, לרבות כירורגיה לפרוסקופית של מערכת העיכול, אבחון וטיפול בסרטן המעי הגס, טיפולים חדשניים בטחורים, מחלת Crohn's, פיסטולה אנלית, קוליטיס כיבית, פיסורה, ניתוחי פאוץ', אי שליטה על סוגר פי הטבעת, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם.

מנהלי פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • הזרקת בוטוקס
    יעקב
    12:38 08/01/19 08/01
    12:38
  • שלום. אני סובל מפיסורה וגם מטחורים חיצוניים ופנימיים מזה כמה שבועות ומטופל בניפידיפין. יש מעט הקלה אבל איטית ולא מספקת.האם ניתן לקבל באופן פרטי, טיפול הזרקת בוטוקס לפיסורה, והאם הוא יעיל, גם כשיש טחורים קיימים?

  • הגב ל: הזרקת בוטוקס

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הזרקת בוטוקס
    ד"ר בנימין פרסון
    15:23 08/01/19 08/01
    15:23
  • שלום יעקב.
    בוטוקס עוזר לפיסורה אבל לא לטחורים. אם ניפדיפין עוזר לך אפילו קצת, סימן שהוא עובד וצריך להמשיך למרוח אותו 3-4 פעמים ביום ל-3 חודשים.
    נחזור לבוטוקס - כידוע לך, הטיפול הזה לא בסל הבריאות ולכן הוא מבוצע רק באופן פרטי. לאורך זמן, היעילות שלו דומה לזו של ניפדיפין או של רקטוג'סיק.

    בברכה,
    ד"ר בנימין פרסון, כירורג מומחה. תחומי עיסוק: כירורגיה כללית, כירורגיה קולורקטלית, כירורגיה לפרוסקופית, מחלות מעי דלקתיות, פרוקטולוגיה, טחורים, סינוס פילונידלי, פיסורה ועוד.
    מטפל באופן פרטי במקום הבא:
    מרפאות שר"פ פלוס, ההסתדרות 55, קניון לב המפרץ בחיפה.
    טלפון: 077-9975148
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: הזרקת בוטוקס

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • הזרקת בוטוקס
    אסי
    15:06 14/07/20 14/07
    15:06
  • דר' לפי התשובה שלך אני אמורה להתנחם אם אני מטפלת בפיסורה חודש וחצי ואי שיפור מזעירי?יש עדין סיכוי להרפא..כי רשמת שהטיפול הוא ל3 חודשים במשחה (אני לוקחת אנטרולין ורקטוג'סיק) כדי להמתין להזרקת בוטוקס?

  • הגב ל: הזרקת בוטוקס

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2020