X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה

פורום סרטן המעי גס ופרוקטולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לסרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה, לרבות כירורגיה לפרוסקופית של מערכת העיכול, אבחון וטיפול בסרטן המעי הגס, טיפולים חדשניים בטחורים, מחלת Crohn's, פיסטולה אנלית, קוליטיס כיבית, פיסורה, ...

פורום סרטן המעי גס ופרוקטולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לסרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה, לרבות כירורגיה לפרוסקופית של מערכת העיכול, אבחון וטיפול בסרטן המעי הגס, טיפולים חדשניים בטחורים, מחלת Crohn's, פיסטולה אנלית, קוליטיס כיבית, פיסורה, ניתוחי פאוץ', אי שליטה על סוגר פי הטבעת, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם.

מנהלי פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • קנדידה כגורם לדיברטיקוליטיס
    מיכאל
    00:34 10/07/18 10/07
    00:34
  • זה קורה לי בקיץ אחרי שפצעים כמו פטריה מופיעים באחוריים מהחום הקייצי.
    לא בוצע לי אבחון לקנדידה קראתי על זה בגוגל. קיבלתי אנטיביוטיקות בבית וזה בקושי עוזר.
    מה הטיפול לקנדידה?

• הגב ל: קנדידה כגורם לדיברטיקוליטיס

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רציתי להוסיף
    מיכאל
    04:23 10/07/18 10/07
    04:23
  • שמהאנטיביוטיקה כל האיזור של המעי דק והמעי גס שורפים כעת.
    הכאבים הראשוניים נעלמו אבל התחלפו בשריפה מסיבית.

• הגב ל: רציתי להוסיף

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר בנימין פרסון
    10:06 10/07/18 10/07
    10:06
  • קנדידה לא גורם לדיברטיקוליטיס. אתה בטוח שיש לך דיברטיקוליטיס? איך הגעת למסקנה הזו?

בברכה,
    ד"ר בנימין פרסון, כירורג מומחה. תחומי עיסוק: כירורגיה כללית, כירורגיה קולורקטלית, כירורגיה לפרוסקופית, מחלות מעי דלקתיות, פרוקטולוגיה, טחורים, סינוס פילונידלי, פיסורה ועוד.
    מטפל באופן פרטי במקום הבא:
    מרפאות שר"פ פלוס, ההסתדרות 55, קניון לב המפרץ בחיפה.
    טלפון: 077-9975148
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כן זה דיברטיקוליטיס לפי CT במיון מיום חמישי האחרון
    מיכאל
    10:18 10/07/18 10/07
    10:18
  • פשוט שתיתי מלא אנטיביוטיקות בשנה האחרונה והיום הרופא משפחה נתן לי fluconazole אשתה אותו קצת אחרי האנטיביוטיקה שקודם ניפטר מהחיידק ואח"כ מהפטריה כדי להקל על הכבד. עד אז יש לי פרוביוטיקה
    hyperbiotics pro-libido ממליץ מאד למטופלים שלך כי זה לא מתפרק בקיבה ו 60% מהחיידקים מגיעים במשך 10 שעות לכל אורך המעי הדק ולתוך המעי הגס.

• הגב ל: כן זה דיברטיקוליטיס לפי CT במיון מיום חמישי האחרון

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • hyperbiotics pro-bifido
    מיכאל
    10:19 10/07/18 10/07
    10:19
  • 7 חיידקים למעי ממשפחת ה bifobacteria

• הגב ל: hyperbiotics pro-bifido

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • כן זה דיברטיקוליטיס לפי CT במיון מיום חמישי האחרון
    ד"ר בנימין פרסון
    10:54 10/07/18 10/07
    10:54
  • אוקיי, תודה על העצה.
    האם עברת קולונוסקופיה? אם כן - מתי ומה היו התוצאות. אם לא - צריך לעבור קולונוסקופיה כחודש וחצי לאחר התקף של דיברטיקוליטיס.

בברכה,
    ד"ר בנימין פרסון, כירורג מומחה. תחומי עיסוק: כירורגיה כללית, כירורגיה קולורקטלית, כירורגיה לפרוסקופית, מחלות מעי דלקתיות, פרוקטולוגיה, טחורים, סינוס פילונידלי, פיסורה ועוד.
  • הגב ל: כן זה דיברטיקוליטיס לפי CT במיון מיום חמישי האחרון

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדיין לא, אעשה. בהמשך אני מתכנן הידרותרפיה של המעי בשיטת ג'נסן
    מיכאל
    11:05 10/07/18 10/07
    11:05
  • האם מומלץ הידרותרפיה כזאת למניעה אחת לחצי שנה או שנה אולי?

• הגב ל: עדיין לא, אעשה. בהמשך אני מתכנן הידרותרפיה של המעי בשיטת ג'נסן

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • עדיין לא, אעשה. בהמשך אני מתכנן הידרותרפיה של המעי בשיטת ג'נסן
    ד"ר בנימין פרסון
    11:14 10/07/18 10/07
    11:14
  • לא ממליץ. המעי הוא צינור שתפקידו להכיל צואה ולהוביל אותה החוצה. אם מרוקנים אותו מהתוכן שלו, זה פוגם בתפקוד שלו וגם משנה את אוכלוסיית חיידקי המעיים.

בברכה,
  • הגב ל: עדיין לא, אעשה. בהמשך אני מתכנן הידרותרפיה של המעי בשיטת ג'נסן

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר בנימין פרסון
    11:15 10/07/18 10/07
    11:15
  • אין קשר

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בהחלט עיצה חשובה אשמע בקולך. האם גם כורכומין משנה את אוכלוסיית
    מיכאל
    11:22 10/07/18 10/07
    11:22
  • החיידקים במעי בדומה להידרותרפיה?
    כי הדיברטיקוליטיס האחרון התחיל אחרי שהפסקתי כורכומין. השאלה האם גם כורכומין לא מומלץ?

• הגב ל: בהחלט עיצה חשובה אשמע בקולך. האם גם כורכומין משנה את אוכלוסיית

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026