X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה
אודות הפורום
אודות פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה

פורום סרטן המעי גס ופרוקטולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לסרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה, לרבות כירורגיה לפרוסקופית של מערכת העיכול, אבחון וטיפול בסרטן המעי הגס, טיפולים חדשניים בטחורים, מחלת Crohn's, פיסטולה אנלית, קוליטיס כיבית, פיסורה, ...

פורום סרטן המעי גס ופרוקטולוגיה מנוהל על ידי מערכת האתר. הפורום הוקם על מנת לאפשר לכם לשאול מגוון שאלות הקשורות לסרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה, לרבות כירורגיה לפרוסקופית של מערכת העיכול, אבחון וטיפול בסרטן המעי הגס, טיפולים חדשניים בטחורים, מחלת Crohn's, פיסטולה אנלית, קוליטיס כיבית, פיסורה, ניתוחי פאוץ', אי שליטה על סוגר פי הטבעת, ועוד. הנכם מוזמנים לפנות אל הפורום ולקבל מענה לשאלותיכם.

מנהלי פורום סרטן המעי הגס ופרוקטולוגיה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • רקטוג'סיק-הוראות שימוש
    דשה
    18:50 15/05/18 15/05
    18:50
  • שלום,
    יש לי כמה שאלות על השימוש בתרופה.
    1. אם בכל זאת אני רוצה לפעמים לשתות יין (לכל היותר 3 כוסות), האם עדיף באותו יום\כמה ימים לפני ואחרי לא להשתמש בתרופה? או אולי מותר יין, אבל פחות? או שעדיף להמנע לגמרי?
    2. התרופה עושה לי סחרחורת קטנה שמורגשת מיד אחרי שימוש, ועוברת תוך כשעה (היא יותר רצינית אם אני עולה ויורדת, כמו בספורט). כנראה שעדיף לא לעשות ספורט בזמן הזה, נכון? או אולי בכלל עדיף להתייעץ עם הרופא\להפסיק את הטיפול?

• הגב ל: רקטוג'סיק-הוראות שימוש

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רקטוג'סיק-הוראות שימוש
    ד"ר בנימין פרסון
    19:05 15/05/18 15/05
    19:05
  • שלום דשה,
    1. השימוש ברקטוג'סיק הוא יומיומי, פעמיים ביום לתקופה של חודשיים-שלושה. אם מפסיקים את הטיפול בשביל לשתות יין, ההשפעה של התרופה נעלמת. חשוב להבין שהטיפול ברקטוג'סיק צריך להיות רציף.
    2. בהמשך לסעיף הקודם, רקטוג'סיק מכיל ניטרוגליצרין והתופעות לוואי של חומר זה הן סחרחורת וכאב ראש עקב ירידת לחץ דם. אין מניעה לעסוק בספורט בזמן השימוש בתרופה זו. אני מציע לנסות להוריד בכמות שאת מורחת בכל פעם. ההמלצה שלי - כמות בגודל של אפונה. אם עדיין יש סחרחורת או כאבי ראש, ניתן להפחית את הכמות בכל פעם לכמות בגודל של גרגר אורז אחד. התרופה מאוד חזקה! והעיקר, האם היא עוזרת לך? יש שיפור?

בברכה,
    ד"ר בנימין פרסון, כירורג מומחה. תחומי עיסוק: כירורגיה כללית, כירורגיה קולורקטלית, כירורגיה לפרוסקופית, מחלות מעי דלקתיות, פרוקטולוגיה, טחורים, סינוס פילונידלי, פיסורה ועוד.
    מטפל באופן פרטי במקום הבא:
    מרפאות שר"פ פלוס, ההסתדרות 55, קניון לב המפרץ בחיפה.
    טלפון: 077-9975148
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רקטוג'סיק-הוראות שימוש
    דשה
    12:35 17/05/18 17/05
    12:35
  • תודה על התשובה. קיבלתי את המרשם מרופא משפחה, אחרי שאמרתי לו שיש לי כמה ימים דימום בהיר בזמן יציאה, יותר מאסיבי מאי פעם. כאבים לא היו. בגלל שזה קרם, הנחתי שהוא "לא אגרסיבי", אז נבהלתי מתופעות הלוואי. באופן כללי, מאז ומתמיד יש לי סקין טאג באזור, ופעם כשהלכתי לפרוקטולוג, הוא אמר שיש לי פיסורה. מאז כל פעם שיש לי דימום קל, הנחתי שזה קטע קטן. כמו-כן אף פעם לא היו לי כאבים עזים כמו שחולים מתארים, אולי קלים ולרוב רק צריבה. כרגע הדימום הפסיק (למרות שאני לא יודעת, תמיד כשהיה לי דימום קל הוא היה מפסיק בעצמו...).האם לדעתך במצב בזה, של "חולה לייט", המשחה הזו מתאימה, או שזה למצבים יותר קיצוניים (לאור תופעות הלוואי)? או ש"גרוע יותר לא יהיה"? בדרכלל אני נוהגת לשים על האיזור איזה-שהוא שמן טבעי.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רקטוג'סיק-הוראות שימוש
    ד"ר בנימין פרסון
    19:01 17/05/18 17/05
    19:01
  • ערב טוב דשה. לפני שמתחילים טיפול ברקטוג'סיק צריך להיבדק ע"י פרוקטולוג ולהיות בטוח שיש פיסורה. זו לא חוכמה מצידו של רופא המשפחה לרשום לך את התרופה הזו רק בגלל שבעבר היתה לך פיסורה. בגלל שלתרופה הזו יש תופעות לוואי, האבחנה חייבת להיות בטוחה.
    אם תרצי, אשמח לייעץ לך באופן אישי.

בברכה,
    ד"ר בנימין פרסון, כירורג מומחה. תחומי עיסוק: כירורגיה כללית, כירורגיה קולורקטלית, כירורגיה לפרוסקופית, מחלות מעי דלקתיות, פרוקטולוגיה, טחורים, סינוס פילונידלי, פיסורה ועוד.
    מטפל באופן פרטי במקום הבא:
    מרפאות שר"פ פלוס, ההסתדרות 55, קניון לב המפרץ בחיפה.
    טלפון: 077-9975148
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • רקטוג'סיק-הוראות שימוש
    הדסה
    11:26 22/12/19 22/12
    11:26
  • שלום וברכה,
    האם יש חשש להשתמש בתרופה זו במן הנקה? (על המשחה כתוב לא להשתמש, אבל הרוקחת אמרה שאם לא מניקים 3 שעות מרגע לקיחת המשחה-זה בסדר) האם זה 100% בטוח? מה החשש?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025