X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הריון ולידה
אודות הפורום
אודות פורום הריון ולידה

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתב...

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתבצעים במחלקת הנשים, סיבות לניתוחים ואופציות ניתוחיות, אנדומטריוזיס והיסטרוסקופיות. נוסף על כך, ניתן לשאול על טיפול בצניחת רחם ועל כל תחום הפוריות: אי-פריון ראשוני ומשני, הפריה חוץ-גופית, תרומת זרע, תרומת ביצית, תרומת עוברים ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל מנהלי הפורום ולקבל תשובות מקצועיות.

מנהלי פורום הריון ולידה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בדיקות דם
    אנונימית
    15:42 15/11/20 15/11
    15:42
  • היי ד"ר רומנו,

אשמח להתייעץ איתך. כתבתי פה מס' פעמים, הייתה לי הפלה טבעית באפריל (שבוע 8) שהסתיימה סופית עם יציאת שארית ביולי באופן מוחלט בצורה טבעית, לאחר פעמיים וסת. היסטרוסקופיה אישרה את האבחנה שלא נמצאה שארית או כל ממצא חריג אחר ברחם.

מנסים שוב להיקלט, מאז יולי ניסינו בעצם שלוש פעמים. במקביל בחודש אוקטובר עשיתי גם בדיקות דם של קרישיות יתר, נוגדנים ו- TSH. בחודש זה לא ניסינו בגלל מה שהיה עם הTSH, מפורט מטה.

בדיקת ה- TSH שיצאה בחודש שעבר הייתה בהתחלה 6.6 (T4 חופשי היה בטווח התקין) ולאחר שבוע בבדיקה חוזרת, יצא TSH 1.56 mIU/L (בטווח).
    גם נוגדנים ל-TSH יצאו בסדר:
    THYROGLOBULIN Ab <20.0
    ANTI THYROID PEROXID BELOW 45

אנדוקרינולוג אמר לי שאולי הייתה סטייה חד פעמית/טעות בבדיקה הראשונה של ה6.6, כיוון שלאורך השנים היה לי תמיד בטווח (3.23 ב2009, 3.04 ב2011, 3.23 ב2013, 2.67 ב2015, 2.46 באפריל 2020). ויחד עם זאת אמרו לי לעשות מיד שוב בדיקה ברגע שאכנס להריון.

מעבר לכך, אלו התוצאות הנוספות שקיבלתי:
    * ספירת דם תקינה
    *בדיקות נוספות מצורפות כתמונה.

האם לדעתך יש פה איזושהי בעיה או שנראה שהבדיקות תקינות ושפשוט נפלתי באחוז של הפלות? להמישך בניסיונות?

קבצים מצורפים:
  • הגב ל: בדיקות דם

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בדיקות דם
    ד"ר שבתאי רומנו
    09:03 16/11/20 16/11
    09:03
  • נראה תקין ואיןצורך במעקב בבירור נוסף

בברכה,
    ד"ר שבתאי רומנו, מומחה למיילדות וגינקולוגיה המשמש כמנהל מערך נשים, מיילדות וגינקולוגיה בבית חולים העמק שבעפולה.
    מספר טלפון: 052-2488759
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: בדיקות דם

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026