X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הריון ולידה
אודות הפורום
אודות פורום הריון ולידה

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתב...

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתבצעים במחלקת הנשים, סיבות לניתוחים ואופציות ניתוחיות, אנדומטריוזיס והיסטרוסקופיות. נוסף על כך, ניתן לשאול על טיפול בצניחת רחם ועל כל תחום הפוריות: אי-פריון ראשוני ומשני, הפריה חוץ-גופית, תרומת זרע, תרומת ביצית, תרומת עוברים ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל מנהלי הפורום ולקבל תשובות מקצועיות.

מנהלי פורום הריון ולידה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ערכי בטא לא עולים כפי המצופה
    יפית
    14:09 18/05/20 18/05
    14:09
  • שלום וברכה!
    אני בתחילת הריון. מודאגת מאוד מערכי הבטא שעולים לאט ולא מוכפלים.
    ת. ו. אחרונה - 31/05
    עשיתי כמה בדיקות לבטה:
    10/05 - 1057
    12/05 - 1706
    14/05 - 2652
    18/05 - 7392

לפי מה שהבנתי מרופאת הנשים שלי שאם זה לא מוכפל כל יומיים, יש חשש להריון חוץ רחמי... זה מדאיג אותי מאוד.
    האם אלה ערכים תקינים? האם יש לי ממה לחשוש?
    האם בדיקת אולטרה סאונד יכולה להיות אמינה בתקופה הזו כי זה הריון די צעיר.
    אשמח מאוד לתשובתכם!

• הגב ל: ערכי בטא לא עולים כפי המצופה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר שבתאי רומנו
    14:54 18/05/20 18/05
    14:54
  • הדאגה אינה מוסיפה בריאות , והרפואה אינה מתמטיקה . לכן לידיעה , כאשר ערך של ביתא עובר את הערך של 1500 יש לבדוק את מיקומו של ההריון , ואם הוא תוך רחמי לביתא עצמו אין ערך נוסף . נכון שאם ההריון הוא מחוץ לרחם אז העלייה יכולה להיות לא תקינה . האבחון אינו לפי העליה אלא על סמך הבדיקה , הבדיקה הרפואית ואמצעי העזר .

בברכה,
    ד"ר שבתאי רומנו, מומחה למיילדות וגינקולוגיה המשמש כמנהל מערך נשים, מיילדות וגינקולוגיה בבית חולים העמק שבעפולה.
    מספר טלפון: 052-2488759
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום בתחילת הריון
    יפית
    12:19 31/05/20 31/05
    12:19
  • שלום!
    אני בשבוע 8, לפני שלושה ימים התחיל לי דימום חלש שעדיין נמשך. לאחר ביקור במוקד נשים - אולטרה סאונד תקין, יש דופק. Rh חיובי. בדיקת שתן תקינה.
    השאלה - מדוע עדיין יש דימום?
    מה הסיבה לכך? האם ומתי זה מתחיל להיות מסוכן?
    תודה רבה מראש על המידע!

• הגב ל: דימום בתחילת הריון

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום בתחילת הריון
    ד"ר שבתאי רומנו
    12:59 31/05/20 31/05
    12:59
  • זה מצב שנקרא הפלה מאיימת וצריך לקוות שיגמר וההריון ימשך כמתוכנן , לעיתים הדימום מתגבר ויכולה להתרחש הפלה

בברכה,
    ד"ר שבתאי רומנו, מומחה למיילדות וגינקולוגיה המשמש כמנהל מערך נשים, מיילדות וגינקולוגיה בבית חולים העמק שבעפולה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום בתחילת הריון
    יפית
    15:52 31/05/20 31/05
    15:52
  • תודה רבה על התשובה.
    אם הדימום מתגבר אז עליי לפנות למיון?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום בתחילת הריון
    ד"ר שבתאי רומנו
    07:25 03/06/20 03/06
    07:25
  • בהחלט כן

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום בתחילת הריון
    יפית
    08:51 03/06/20 03/06
    08:51
  • לד"ר רומנו שלום וברכה!
    לבסוף קיבלתי טיפול לדימום. כדורי פרוגסטרון וגינליים (פעמיים ביום) כדי להפסיק את התכווצויות הרחם שגורמות לדימום. לשמחתי הרבה האולטרה סאונד תקין ויש דופק לעובר.
    רציתי לשאול - תוך כמה זמן אמורים להשפיע הכדורים? האם זה תקין שיש דימום מועט אבל ממושך? יש לציין שחוץ מהדימום אני מרגישה די טוב, בלי כאבים.
    תודה רבה על ההתייחסות האישית!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום בתחילת הריון
    ד"ר שבתאי רומנו
    09:16 07/06/20 07/06
    09:16
  • למיטב ידיעתי אין כדורים שעוזרים לדימום בהריון ואני שמח שאת מרגישה טוב . יש להמשיך ולהבדק לתקינות הריון . בד"כ זה מסתדר עם וללא טיפול או שמתקדם לצערי לעיתים לכיוון הפלה

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דימום בתחילת הריון
    יפית
    09:53 07/06/20 07/06
    09:53
  • נקווה לטוב!
    תודה רבה רבה על כל ההתייחסות וההדרכה הרפואית. מאוד נרגעתי למרות המצב הלא פשוט שיש לי...

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ורד
    13:07 18/05/21 18/05
    13:07
  • מה היה אצלך בסוף?
    גם אצלי עכשיו אותו סיפור.. מעניין אותי אם יש סיכוי להריון או לא.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    יפית
    16:44 18/05/21 18/05
    16:44
  • ורד יקרה...
    אמנם לא מכירה אותך אבל מאחלת לך את כל הטוב!
    הלוואי ויסתדר לך!
    אצלי גילו בסוף שאין דופק לעובר... היה לי מאוד קשה עם זה כי כל כך חיכיתי... ממליצה לך בחום להיות רגועה למרות הכל - בשביל הבריאות הנפשית. וגם לוודא כמה וכמה פעמים שאכן אין דופק ולא להסתמך רק על בדיקה אחת.
    גם הרופא במוקד ראה שאין דופק, גם באולטרה סאונד שעשיתי בנפרד לא היה דופק, גם בבית החולים עברתי לפחות פעמיים בדיקה וראו שאין דופק. זו אכן הייתה הפלה... אבל לפעמים יכול להיות סיפור עם סוף אופטימי!
    אני מכירה מישהי שהיה לה דימום כל ההריון והעובר למרות כל התחזיות הרעות יצא בריא ושלם והיום הילד המתוק הזה בן 3! וגם האמא בסדר גמור! ואפילו נמצאת שוב בהריון מתקדם בגיל לא צעיר יחסית... בהצלחה רבה! והרבה בריאות ונחת!

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026