X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום הריון ולידה
אודות הפורום
אודות פורום הריון ולידה

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתב...

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתבצעים במחלקת הנשים, סיבות לניתוחים ואופציות ניתוחיות, אנדומטריוזיס והיסטרוסקופיות. נוסף על כך, ניתן לשאול על טיפול בצניחת רחם ועל כל תחום הפוריות: אי-פריון ראשוני ומשני, הפריה חוץ-גופית, תרומת זרע, תרומת ביצית, תרומת עוברים ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל מנהלי הפורום ולקבל תשובות מקצועיות.

מנהלי פורום הריון ולידה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • קורונה
    מיכאלה
    11:57 12/03/20 12/03
    11:57
  • היי, אני בשבוע 21. מאוד מאוד חוששת מהקורונה. משתדלת לא ללכת לאף מקום חוץ מלעבודה ולהתרחק כמה שניתן מאנשים (גם לא כאלו שחולים). מקפידה על שטיפת ידיים בתדירות גבוהה וחיטוי באלכוהול.
    למרות כל זה ועוד- אני עדיין מאוד חוששת!
    שוקלת לא ללכת לעבודה. אני לא יודעת אם זו החלטה נכונה או לא.
    ללימודים האקדמאים הפסקתי ללכת....
    אף אחד לא יודע גם לתת תשובות בנוגע לקורונה בהריון. נאמר לי שנשים בהריון עם סיכון גבוה יותר לסיבוכים מכיוון שהמערכת החיסונית חלשה יותר ואני נורא מפחדת שאם אדבק חס וחלילה זה יגרום לנזק לעובר.
    מה אפשר לעשות???

  • הגב ל: קורונה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • קורונה
    ד"ר שבתאי רומנו
    15:23 12/03/20 12/03
    15:23
  • אפשר לחיות בחרדה כל החיים , או לחילופין להיות ריאלי . ניתן להדבק בהריון בקורונה , ולכן צריך לעשות כל מה שאת עושה בכדי להמנע . במידה ונדבקת וחלית , בד"כ המחלה אינה קשה יותר בהריון , וקרוב לוודאי אינה מועברת לעובר דרך מי השפיר . תתכן הדבקות לאחר לידה במגע טיפתי .
    לכן כדאי לפעול על פי הנחיות משרד הבריאות

    בברכה,
    ד"ר שבתאי רומנו, מומחה למיילדות וגינקולוגיה המשמש כמנהל מערך נשים, מיילדות וגינקולוגיה בבית חולים העמק שבעפולה.
    מספר טלפון: 052-2488759
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: קורונה

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026