X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום הריון ולידה
אודות הפורום
אודות פורום הריון ולידה

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתב...

פורום היריון ולידה מנוהל על ידי מערכת האתר. במסגרת הפורום ניתן להעלות שאלות במגוון נושאים הקשורים להיריון ולידה, כגון התכוננות וקורסי הכנה ללידה, ניתוחים קיסריים מתוכננים, לידות פתולוגיות, היריון בסיכון גבוה, סוכרת בהיריון וניהולו של היריון תקין. כמו כן, ניתן לשאול בפורום לגבי ניתוחים שמתבצעים במחלקת הנשים, סיבות לניתוחים ואופציות ניתוחיות, אנדומטריוזיס והיסטרוסקופיות. נוסף על כך, ניתן לשאול על טיפול בצניחת רחם ועל כל תחום הפוריות: אי-פריון ראשוני ומשני, הפריה חוץ-גופית, תרומת זרע, תרומת ביצית, תרומת עוברים ועוד. הינכם מוזמנים לפנות אל מנהלי הפורום ולקבל תשובות מקצועיות.

מנהלי פורום הריון ולידה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • בדיקת ביוץ? בדיקת הריון?
    רורי
    13:45 10/03/19 10/03
    13:45
  • שלום,
    זיהיתי ביוץ במקלות ב 18/02,עשיתי בדיקת הריון ביתית ב05/03 הראתה שלילית אבל אחרי כמה שעות נראה פס בהיר נוסף.
    אחרי יומיים עשיתי שוב בדיקה הראתה שלילית ואז שוב יומיים אחרי שלילי אבל עדיין אין מחזור.
    האם מדעי שאחרי ביוץ יש 14 יום בדיוק או שהמחזור יכול לאחר למרות זיהוי ביוץ?
    מה עכשיו? לחכות עוד שבוע לבדיקה נוספת? האם זה אומר לא בוודאות?
    תודה רבה

• הגב ל: בדיקת ביוץ? בדיקת הריון?

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר שבתאי רומנו
    14:50 10/03/19 10/03
    14:50
  • אם קיים איחור בוסת אז כדאי לעשות בדיקת דם . במידה והיא שלילית אז את לא בהריון . אם היה ביוץ הזמן מהביוץ עד לוסת הוא קבוע והוא שבועיים . מעשית יתכן וכלל לא היה ביוץ , או לחילופין היה ביוץ ואין הריון . רק 25% מהמקרים שיש ביוץ ומקיימים יחסי מין בזמן מושג הריון , 75 % למרות כל התנאים אין הריון .

בברכה,
    ד"ר שבתאי רומנו, מומחה למיילדות וגינקולוגיה המשמש כמנהל מערך נשים, מיילדות וגינקולוגיה בבית חולים העמק שבעפולה.
    מספר טלפון: 052-2488759
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    רורי
    17:23 10/03/19 10/03
    17:23
  • שלום רב ד"ר רומנו,
    ראשית תודה על המענה המהיר.
    תודה שהבהרת בעניין השבועיים, שאר הפרטים ידועים ומובנים לי מכך שזה אינו הריון ראשון ולא ניסיון של חודשיים שלושה בניסיון להיכנס להריון.
    מפני שאיני כרגע בישראל ואין לי הזדמנות לעשות בדיקת דם בקרוב, עניין אותי לדעת אם זה אפשרי בכלל שבדיקת הריון מראה חיובי למרות ששלילי או שאם בדיקת ביוץ מראה חיובי אבל בעצם לא היה ביוץ. בברכה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר שבתאי רומנו
    09:56 11/03/19 11/03
    09:56
  • בהחלט זה תלוי בטיב הערכה ובפירוש של הערכה . בכל מקרה במידה ועדין את לא מקבלת וסת כדאי להבדק ואולי אולטרה סאונד יכול לקדם אותך באבחנה .

בברכה,
    ד"ר שבתאי רומנו, מומחה למיילדות וגינקולוגיה המשמש כמנהל מערך נשים, מיילדות וגינקולוגיה בבית חולים העמק שבעפולה.
    מספר טלפון: 052-2488759
    מייל: [email protected]

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026