X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • טיפול בפריצת דיסק קלה
    אביתר
    16:02 04/04/15 04/04
    16:02
  • שמי אביתר, אני גר בדרום ועובד בחקלאות , עבודה שהיא ברובה פיזית. לא מזמן אבחנו שיש לי פריצת דיסק קלה , זאת בגלל כאבים שיש לי בגב תחתון וברגלים. עכשיו אני מחפש דרכים לטפל בבעיה שימנעו בתור התחלה את החמרת המצב ובהמשך יעזרו לשפר את המצב ובתקווה גם לפתור את הבעיה.

האם יש לכם המלצות עבורי.
    תודה ושבוע טוב.

• הגב ל: טיפול בפריצת דיסק קלה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • טיפול בפריצת דיסק קלה
    דניאלה מלאך
    18:03 04/04/15 04/04
    18:03
  • היי אביתר

כאב הגב שיש לך, נוצר מכיוון שהפעילות הפיזית הנדרשת מעבודתך בחקלאות, דורשת מגופך יותר ממה שהוא מסוגל. כתוצאה מכך ומתנועות מסויימות בהן יש עומס על עמוד השדרה, נוצר חוסר איזון בין השרירים התומכים בחוליות בעת התנועה. חוסר האיזון הזה יוצר לחץ על הדיסקים הבין חולייתיים, שתפקידם לבלום את העומסים בין החוליות בעת עומס שכזה. הדיסקים מאבדים את יכולת הבלימה שלהם כתוצאה מהלחץ התמידי, הרווח בין החוליות לא רק קטן אלא גם יוצא מן האיזון ונוצר לחץ על העצבים היוצאים מחוט השדרה אל עבר הגפיים התחותונות. תפקיד העצבים, הינו להזין את השרירים המניעים את הגפיים התחתונות. כאשר המוליכות העצבית נפגמת, זה בא לידי ביטוי בחולשה שרירית והקרנות לאורך מסלולי העצבים הפגועים.
    לאור מה שכתבתי, ברור לך ששחרור הלחץ על הדיסקים הוא הפיתרון אליו אתה אמור לשאוף.
    כל טכניקה שמציגה תוצאות מידיות של שיפור (ולא מבטיחה תהליך ארוך לפני שרואים תוצאות) טובה לך.
    אני ממליצה לפנות למדריכת פילאטיס שיקומי של סטוט פילאטיס באיזורך שיודעת להחזיר את האיזון השרירי באיזור האגן והמותנית שלך. הפעלות מיוחדות של שרירי הליבה באיזור זה ישחררו את הלחץ בין החוליות ויחזירו לאיזון את היחס בין מערכות השרירים הגלובאליות שלקחו אצלך כרגע שומיננטיות, לבין מערכת השרירים המייצבת שתפקידה לתמוך במערכת הגלובאלית ולמנוע ממנה להעמיס על הגב התחתון. תרגול חכם שכזה, יחזיר אותך על רגליך לא רק בעצם תרגולו אלא גם בגלל שילמד אותך להנהל נכון יותר בעבודתך ולהיות ער לדרישות הגוף שלך. להיות קשוב יותר.
    אם תאמר לי בדיוק היכן אתה גר, אוכל להמליץ לך על מדריכות טובות.
    עד אז, כל תנועה, או פעולה הגורמת לך לכאב בעקבותיה, מחמירה את מצבך. שים לב לכך ונסה למצוא את הדרך שכואבת לך פחות.
    במקביל אני ממליצה לך לנסות את "אפוסתרפיה".
    פילאטיס שיקומי טוב ואפוסתרפיה ביחד הם הטיפול האולטימטיבי לאיזון ולריפוי המצב בו אתה מצוי.
    דיקור הינו טיפול משלים נוסף וחשוב לי לציין שהינו טיפול משלים ולא בלעדי.
    שתה הרבה מים, מכיוון שמרכיב המים בדיסקים הינו כ-95% מסך המרכיבים ובפריצות דיסק, הדיסק מאבד את תכולת המים העוזרת לגמישות והפרדה בין החוליות.
    אשמח לענות על שאלות נוספות
    בהצלחה
    וחג שמח
    דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: טיפול בפריצת דיסק קלה

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אין דבבר כזה פריצה קלה
    ד"ר לרפואה סינית
    07:44 05/04/15 05/04
    07:44
  • פריצה היא פריצה שלא ניתנת לתיקון. אפשר לא לסבול מכאבים אם מותחים ומשחררים כל יום את עמוד השדרה בעזרת מיטת היפוך ep-960. תראה בגוגל : גב back

• הגב ל: אין דבבר כזה פריצה קלה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026