X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום טיפול ושיקום מכאבים
אודות הפורום
אודות פורום טיפול ושיקום מכאבים

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוז...

פורום שיקום מכאבים - טיפול שמרני - בפורום זה תתקבל תמיכה מנקודת מבט יחודית על התמודדות עם כאב. כל כאב מגיע כדי ללמד אותנו עוד משהו על עצמינו. הרצון לסלק אותו מגיע מהפחד ממנו. הפורום הזה נועד לתת תמיכה ומענה לכל מי שמעוניין להסתכל אל הכאב בעיניים ולהזמין אותו לספר את סיפורו. ברגע שהכאב הוזמן לאמר את דברו, הפחד ממנו נעלם ומתחלף בתשומת לב, עניין ולמידה. הכאב שהגיע למטרה זו, עשה את שלו ויכול ללכת. בפורום זה ניתן להתייחס לנושאים כמו: כאבי גב, בברכיים, עצמות, תעוקות חזה, נשימה, כתפיים, צוואר, ראש ועוד.

מנהלי פורום טיפול ושיקום מכאבים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פציעה בעקבות משחק כדורגל
    אורן
    10:30 05/01/15 05/01
    10:30
  • סובבתי את הברך שלי במשחק כדורגל. הבנתי שקרעתי את הסיבים של הרצועה. זה קרה לפני שבועיים ועדיין אני הולך עם צליעה. כמה זמן עד שדבר כזה יכול להחלים והאם פילאטיס יכול לעזור?

• הגב ל: פציעה בעקבות משחק כדורגל

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום אורן
    דניאלה מלאך
    08:07 06/01/15 06/01
    08:07
  • ראשית אני מציעה לגשת לאורטופד לבדיקה. תמיד צריך לעבור בדיקה , כדי לדעת איך להמשיך. חבל לצבור תאוצה למקום שלילי.
    בכל מקרה, כאב הוא תמיד תמרור המסמן לנו שמשהו לא תקין ויש מקום להתייחסות, טיפול. אתה לא יכול להמשיך להתנהל אותו דבר כמו לפני הפציעה. חשוב להחזיר את השרירים המייצבים של הברך לפעולה ובעיקר לחזק את שרירי האגן. זכור שהברך הינה מפרק המחבר שתי עצמות. עצם אחת מסתיימת בירך והשנייה בקרסול ולכן, צריך לטפל גם בקצוות האלו, אחרת הברך נחלשת עוד יותר. פילאטיס יכול לעזור מאוד בתנאי שהמדריכים יודעים ומבינים את המקצוע. חשוב למצוא מדריך שאחרי השיעורים איתו מרגישים מגמת שיפור ברורה. לפי התוצאה יודעים אם הבחירה נכונה. אני הייתי גם ממליצה על טיפול אפוסתרפיה. מעולה למקרה שלך.

בהצלחה

דניאלה

בברכה,
    דניאלה מלאך, מומחית לפילאטיס, ופילאטיס שיקומי ומפתחת של שיטות ריפוי קוואנטיות באמצעותן משקמים אנשים מכל מצב, או חולי.
    צרו קשר ב: 0544-709033 או ב: [email protected]
  • הגב ל: שלום אורן

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תודה רבה :)
    אורן
    13:07 06/01/15 06/01
    13:07
  • תודה רבה דניאלה :)

• הגב ל: תודה רבה :)

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026