X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואת פגים ויילודים
אודות הפורום
אודות פורום רפואת פגים ויילודים

פורום רפואת פגים ויילודים שע"י מחלקת יילודים - תינוקות, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אבי רוטשילד, רופא בכיר וותיק בתחומו, שותף לניהול הפורום פרופ' דן ויסמן הינו מומחה לנאונטולוגיה (רפואת ילודים ופגים), ומומחה לרפואת ילדים. פרופ' רוטשילד הינו מומחה לרפואת ילודים ופגים ומומחה...

פורום רפואת פגים ויילודים שע"י מחלקת יילודים - תינוקות, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אבי רוטשילד, רופא בכיר וותיק בתחומו, שותף לניהול הפורום פרופ' דן ויסמן הינו מומחה לנאונטולוגיה (רפואת ילודים ופגים), ומומחה לרפואת ילדים. פרופ' רוטשילד הינו מומחה לרפואת ילודים ופגים ומומחה לרפואת ילדים, מנהל מחלקת ילודים ופגים במרכז הרפואי כרמל (חיפה) מאז 2002, ופרופ' דני ויסמן הינו מנהל יחידת הילודים, מחלקת ילודים וטיפול נמרץ פגים, במרכז רפואי כרמל שבחיפה. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לרפואת יילודים פגים, תינוקות, נאונטולוגיה, פדיאטריה, ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בצוות על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום רפואת פגים ויילודים

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פגים ומעשנים
    אביבה
    20:51 02/09/17 02/09
    20:51
  • שלום רב,
    אני סבתא לנכדה בת 3 חודשים שנולדה בשבוע ה 29 והיתה בפגיה חודש וחצי. כיום היא במשקל 3.100.
    בני וכלתי מסרבים שאתקרב לנכדתי או אחזיק אותה בגלל שאני מעשנת.
    אדגיש שמאז ששוחררה הביתה איפשרו לי להחזיק אותה פעמיים בלבד וזה כאשר לפני כן התקלחתי, חפפתי כדי שלא יהיו שאריות מהעישון. כך היה גם לפני שהייתי מבקרת אותה בפגיה.
    הבן שלי טוען שבגלל שהיא נולדה פגית הוא לא רוצה שאנשים מעשנים יתקרבו אליה גם אם איני מעשנת לעדה ואני אחרי מקלחת. לטענתו זה מעמיד אותה בסיכון.
    אני מאד נסערת מאחרת וזאת נכדתי היחידה והתחושה ששוללים ממני את חוויית הסבתאות והאושר הזה לו ציפיתי רבות.הדבר גורם לי צער רב.
    אציין כי הם מתגוררים אצלי ואני מעשנת רק במרפסת הבית.
    אודה לתשובתך האם עליי לוותר או להילחם שלא ימנעו ממני את הסבתאות.
    תודה, אביבה

• הגב ל: פגים ומעשנים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פגים ומעשנים
    פרופ' אבי רוטשילד
    13:17 03/09/17 03/09
    13:17
  • השאלה שלך היא יותר לתחום של מערכות יחסים בתוך המשפחה מאשר שאלה רפואית.
    ראשית, אם תנצלי את ההזדמנות המרגשת הזו להפסקה מוחלטת של העישון, את תרוויחי בריאות והנכדה שלך תכיר אותך לאורך זמן רב יותר וגם איכותי יותר..
    כעת להיבט הרפואי. אנחנו יודעים היום בביטחון שעישון פאסיבי הרסני כמו עישון ישיר. גם עישון שלך במרפסת הבית יכול בדיפוזיה להכניס חלקיקים רעילים לתוך הבית. אם את מעשנת שם בקביעות תוכלי להעיד בעצמך שניחוח סיגריות נשאר שם כמעט קבוע. כך גם לגבי האדם עצמו.
    האם לאחר רחצה והחלפת בגדים את נושאת פחות חלקיקים, התשובה היא כן, ואני הייתי נותן בידייך את הנכדה שלי.
    לעיתים , אצל מעשנים כבדים, הבל הפה מריח כמעשנה, אם את חושבת שאצלך זה כך, את יכולה לשים מסכה רפואית פשוטה כאשר את מטפלת בתינוקת.

אם מספיק טוב לבנך לגור אצלך הוא בהחלט צריך ללכת לקראתך..

בברכה,
    פרופ' אבי רוטשילד, מומחה לרפואת ילודים ופגים ומומחה לרפואת ילדים, מנהל מחלקת ילודים ופגים במרכז הרפואי כרמל (חיפה).
    טלפון: 04-8250611
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: פגים ומעשנים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025