X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שלום......
    משה
    14:24 29/04/23 29/04
    14:24
  • לפני בערך שנה וחצי שנתיים התחיל לי כמו תופעה של הזיות קטנות למשל אני שומע שיר ויכול קצת לשמוע מילים או לשמוע טיפה שיר שהוא לא מתנגן לשחק משהו ולשמוע דמות שלא מתייקמת במשחק
    רציתי לשאול אם כנראה חס ושלום יש לי אולי גידול אם במה שאני מתאר זה יכול להיות סיכון לגידול כי זה בעצם נהיה בלי סיבה וראיתי שגידול יכול לגרום להזיות

• הגב ל: שלום......

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    ד"ר סיון בלוך
    06:26 30/04/23 30/04
    06:26
  • כדאי לגשת לנוירולוג לבדיקה ולאחריה ניתן להחליט על צורך בהמשך בירור. מכיון והתופעה זהה כשנתיים פחות סביר שמדובר בתהליך גידולי אך בכל מקרה כדאי לגשת לנוירולוג לבדיקה והמשך בירור
    בברכה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    08:13 30/04/23 30/04
    08:13
  • אוקיי תודה רבה, רק אם אפשר לדעת מה הסיבות התיאורתיות שיכולות לגרום לזה?
    ואני גם שואל אם זה בעצם סובל דיחוי את התור לנויריולוג או שלגשת בדחיפות
    ואולי גם זה יכול לנבוע מעייפות כי אני בעצם הרבה פעמים עייף ושאני עייף ברמה קיצןנית יכול להיות לי הצקף הזיות שיעבור לאחר שהעייפות תרד

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    09:30 30/04/23 30/04
    09:30
  • זה יכול גם להתטבא כמו לחישות ולהרגיש שזה סוג של יוצא מהראש ויכול גם כאילו קוראים לי לשניה
    זה משהו שיכול להתבטא כתוצאה מגידול?
    וגם פעם ב הזיות בעצימת עיניים למשל באיזור של לפני הירדמות בעיקר טווח זמן כזה יכול כמו לראות ממש פריימים בדימיון במחשבה כמו סרט נע

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    09:41 30/04/23 30/04
    09:41
  • אני יכול למשל לעצום את העיניים ולראות גם כמו צורות וצבעים ושאני אפתח את העיניים אני אראה את זה בעיניים אני ממש חושש מגידול שזה יכול להיות אצלי בגלל זה אני גם באופן כללי סובל מחרדות יכול להיות קשר בין הדברים אולי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    ד"ר סיון בלוך
    10:25 30/04/23 30/04
    10:25
  • לא נשמע שיש ממה לחשוש , אך כדאי לגשת לנוירולוג לבדיקה
    בברכה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    10:59 30/04/23 30/04
    10:59
  • מה שאני אומר זה בעצם יכול גם להתבטא כמו קולות לא בדיוק כמו שיש בפסיכוזה כאילו בעיקר קוראים לי לשניה אם זה קורה אז זה יתבטא בערך ככה לא משהו שנמשך הרבה זמן בצורה קיצונית

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    11:23 30/04/23 30/04
    11:23
  • מה שאני אומר זה בעצם יכול גם להתבטא כמו קולות לא בדיוק כמו שיש בפסיכוזה כאילו בעיקר קוראים לי לשניה אם זה קורה אז זה יתבטא בערך ככה לא משהו שנמשך הרבה זמן בצורה קיצונית

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    11:26 30/04/23 30/04
    11:26
  • תודה על תשובתך היא לא הופיעה לי
    כי כעיקרון תסמינים נוריולוגים אין לי בוצעו לי בדיקות נוריוליוגות בסיסיות אך ראיתי שיש סוג מסוים של גידולים שיכול להתתטא רק בתסמינים נפשיים ומזה בעצם אני חושש כי יש לי כמה תסמינים נפשיים כמו חרדות וכמו שינוי תחושה ואני בעצם שוקל אם ללכת לנויריולוג לוודא וראיתי שהתורים מאוד ארוכים זה בסדר לחכות בטווח זמן של כמה חודשים?

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    ד"ר סיון בלוך
    12:38 30/04/23 30/04
    12:38
  • עונה לך שוב: לא סביר שיש גידול שנתיים והתסמינים לא מתקדמים. בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקה נוירולוגית כדי להחליט על צורך בהמשך בירור / טיפול
    בברכה

בברכה,

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    שלמה
    14:15 30/04/23 30/04
    14:15
  • אוקי תודה רבה כעיקרון אני חושב זה איזור השנה וחצי אני לא בטוח לגבי שנתיים אבל בין הטווח הזה בערך,זה כעיקרון ירד ברמת התדירות את האמת ואולי השתנה בסגנון של זה.
    מה שאני מתכוון בעצם לשאול שסביר שההזיות יכולות לנבוע מהרבה סיבות שקורות בתוך המוח ולא רק מהזיות?
    וגם באופן כללי יש לי כאבי ראש הרבה זמו שבאים והולכים ואפשר להעבירם על ידי אופטלגין ויש גם מדי פעם בחילות

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    14:22 30/04/23 30/04
    14:22
  • זה החליף לי שם בלי כוונה
    ורק רוצה לציין שתודה על עזרתך והמענה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    14:59 30/04/23 30/04
    14:59
  • וזה גם יכול להתבטא בדברים בצד של העין זה היה בצורה די גבוהה וירד לפי אבחנה אמרו שהדבר נובע מחרדה זה כאילו משהו יכול קצת אחרת לשניה עיוותים בראיה שחולפים לאחר שניה.לא משהו שקורה שניה שניה ואולי אז זה סוג של.התפתח כמו שאת אומרת כי זה כן אןלי קצת החמיר מפעם ההזיות פשוט לא ברמה קיצונית שאני ממש אהזה בכל שניה ושניה זה יותר הזיות סתמיות אבל הן קצת כן התפתחו אולי כי מקצת קולות ומשחק ושירים זה עבר לקולות ובראייה אבל לא ברמה קיצונית

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    15:34 30/04/23 30/04
    15:34
  • הכאבי ראש זה נראלי סתם כאבי ראש מצביים לא כאבי ראש קיצוניים
    מה שאני אומר זה שאני לא יודע אם יש לי תסמינים מתפתחים כי ההזיות כן קצת התקדמו ואיזה מצבים יכולים בתיאוריה לגרום למצב שלי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    16:06 30/04/23 30/04
    16:06
  • אני פשוט מאוד חושש עד התור לנוירוולוג זה די הרבה זמן כי ראיתי בגוגל שאפשר להיות בשלבים מאוחרים של גידול בלי באמת לדעת וזה מתקדם בלי כל כך סימפטומים ברורים
    אם הבדיקה נוריולוגית הבסיסית יצאה תקינה זה סימן טוב כנראה?
    סליחה פשוט אני מאוד חושש לגבי מה שקראתי בגוגל על גידולים

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    16:42 30/04/23 30/04
    16:42
  • וגם לפני איזור השנתיים התחיל לי תופעה כמו של שינוי תחושות במרחב כאילו איך שאני מרגיש את העולם מבחינה ויזואלית משתנה וזה בא והולך יכול לבוא פעם בכמה ימים כאילו הרגשה שונה מאיך שאני ברגיל אני כבר הרבה זמן מפחד מגידול אני מאוד מצטער פשוט אני חושש שיש לי ומה שאני מרגיש קשור לזה חלילה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    06:55 01/05/23 01/05
    06:55
  • אני לא שואל אם זה גידול כי ברור שאי אפשר לאבחן דרך הפלאפון אני שואל פשוט אם יש פה כנראה חשד לגבי עוד תסמינים שרשמתי פה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    07:52 01/05/23 01/05
    07:52
  • כי כעיקרון זה כן תסמינים מסוימים יש לי כבר כמה שנים של חוסר ריכוז כאילו קשה לי להתרכז במשהו אבל התסמינים המסוימים זה רק זה בעצם סוג של דברים קבועים למעט ההזיות שבא קצת אחרי אבל אין ממש התפתחות תסמינים

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    13:31 01/05/23 01/05
    13:31
  • מה שאני מתכוון שזה סתם כאבי ראש לא כאבי ראש קיצוניים זה יכול להתקיים ויכול גם לא זה לא משהו שמשבית אותי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    14:25 01/05/23 01/05
    14:25
  • רק יש לציין למשל הבחילות זה משהו שקורה די הרבה שנים זה לא דברים חדשים הבחילות זה לא תמיד גם זה יכול פשוט לקרות
    ולגבי ההזיות אסביר שבעצם אני יכול גם איכשהו לראות צבעים בשדה הראיה וכמו צורות דברים מוזרים כעיקרון
    אני שואל פשוט אם יש חשד לגידול לפי התסמינים שאני מתאר כמובן שאלך לנורילוג אך קצת לא רגוע מהתסמינים

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שלום......
    משה
    11:10 02/05/23 02/05
    11:10
  • מה שאני בעצם אומר שהתופעה לא החמירה בצורה קיצונית אבל כן למשל תסמין מסוים הגיע בהזיות ואז אחריו עוד אחד אבל זה לא השתנה להזיות קיצוניות שנראות כמו פסיכוזה יותר כמו הזיות סתמיות

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025