X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • פרכוסים
    שרון
    12:44 11/08/22 11/08
    12:44
  • היי ד"ר,
    בן 21, בריא בד"כ, ללא מחלות רקע.
    לפני כשנתיים חויתי התקף פרכוס טוני קלוני כתוצאה מהיפונתרמיה, אושפזתי ועברתי בדיקות לבירור אפילפסיה. הממצאים היו תקינים,
    חוות הדעת של הנוירולוגית הוא שההתקף היה חד פעמי, היא כללה גם המלצה לשינה של לפחות 7 שעות בלילה. בסיום המפגש איתה היא הוסיפה בעל פה לא לשתות הרבה אלכוהול ולא לקחת סמים.

אני שנתיים אחרי, לפני כחודש הייתי במסיבה וניסיתי MDMA (אקסטזי). כשחזרתי הביתה הלכתי לישון, מתוך שינה פרכסתי ויצא לי קצת מהפה (למזלי לא הייתי לבד).

בדברים מהסוג הזה יותר לא אגע. אך השאלות שלי הן האם יצרתי לעצמי נזק בלתי הפיך? האם נאסר עליי לשתות אלכוהול לתמיד? האם מותר לי לנהוג בלילה בהנחה שלילה קודם ישנתי טוב? האם עליי לחשוש מהתקף נוסף שיגיע כתוצאה מאותם 2 אירועים?

תודה רבה

• הגב ל: פרכוסים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • פרכוסים
    ד"ר סיון בלוך
    13:08 11/08/22 11/08
    13:08
  • על פי התיאור , הסף שלך לפירכוסים נמוך
    יש איסור מוחלט על שימוש בחומרים אסורים
    יש להימנע מחסך שינה
    מומלץ להשאר במעקב נוירולוגי
    בברכה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690
  • הגב ל: פרכוסים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026