X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • נוירופתיה סנסורית לאחר טיפולי כימותרפיה
    אבי
    16:06 12/07/22 12/07
    16:06
  • שלום רב.
    לפני 5 שנים עברתי טיפולי כימותרפיה קשים ולאחר הטיפולים התחילו אצלי נמלולים,עקצוצים וחוסר תחושה חלקית במיוחד בכפות הרגליים.עשיתי בדיקת EMG והתוצאה היתה שיש לי-SLOW SCVIN THE LEGS+AXONAL SENSORY
    POLYNEUROPATHY-יש לי בבקשה שתי שאלות.
    1-היום לאחר 5 שנים נשלחתי לבדיקת EMG לארבעת הגפיים אך שמתי לב שבהפניה הבדיקה הדרושה רשומה בצורה אחרת-היום מה שרשום בבדיקה המבוקשת הוא-EMG בארבעת הגפיים ומתחת רשום"נוירופתיה לאחר כימותרפיה ובבדיקה הדרושה לפני 5 שנים רשום- R/O POLYNEUROPATHY.....האם הבדיקה הדרושה היום היא בדיוק כמו הבדיקה הדרושה לפני 5 שנים?
    2-האם יכול להיות שאין לי תחושה כמעט בכלל בכריות כפות הרגליים ובעקבים אך בקשת כף הרגל יש ועוד איך תחושה?ואם זה אכן יכול להיות אשמח להסבר קצר איך זה יכול להיות?
    תודה רבה.

• הגב ל: נוירופתיה סנסורית לאחר טיפולי כימותרפיה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נוירופתיה סנסורית לאחר טיפולי כימותרפיה
    ד"ר סיון בלוך
    06:47 13/07/22 13/07
    06:47
  • מבחינת הרישום זה זהה
    לעיתים קצות העצבים נפגעים שונה באיזורים שונים ולכן יתכן שיהיה הבדל בתחושה באיזורים השונים
    בברכה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690
  • הגב ל: נוירופתיה סנסורית לאחר טיפולי כימותרפיה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026