X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תסמינים נוירולוגיים או חרדה ?
    מיקי
    17:40 23/09/21 23/09
    17:40
  • שלום, כבר השלושה חודשים אני סובלת לסירוגין מתסמינים שונים בראש. זה התחיל כלחץ בשני צידי הראש והתפשט ללסת, לשיניים העליונות ולצוואר. בהמשך נוספו גם מעין זצים/שוקים חשמליים שנמשכים מספר שניות וחוזרים על עצמם במשך דקות ארוכות. כיום אני סובלת בעיקר מלחצים בראש ומן ה"זצים" הללו לסירוגין. הכאב, או יותר נכון חוסר הנוחות כיוון שלא מדובר בכאב בדיוק, מתחיל בשעות הבוקר אך מחריף לאורך היום. אציין שאני בת 21, טבעונית, בריאה, אך סובלת מחרדה ומהיפוכונדריה. כמו כן לפני כחמישה חודשים (חודש לפני הופעת התסמינים) עשיתי שינוי תרופתי ועברתי מציפרלקס (20) לאחר שנתיים של שימוש, ללוסטרל (125), וכן הפסקתי להשתמש בקלונקס (0.5) לאחר תקופה ארוכה של התקפי חרדה. האם התסמינים האלה יכולים להעיד על בעיה רפואית כלשהי? האם הם יכולים להיות קשורים למצבי הנפשי? או שמא לגמילה מן התרופה? תודה!

  • הגב ל: תסמינים נוירולוגיים או חרדה ?

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תסמינים נוירולוגיים או חרדה ?
    ד"ר סיון בלוך
    18:11 03/10/21 03/10
    18:11
  • מציעה לך לגשת לבדיקה נוירולוגית ובדיקת עיניים. במידה והבדיקות תקינות אזי את יכולה להיות שקטה מבחינה נוירולוגית ולהמשיך מעקב נפשי ונוירולןגי. בברכה

    בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690
  • הגב ל: תסמינים נוירולוגיים או חרדה ?

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026