X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ללא ממצאים
    סובל בשקט
    17:36 12/08/21 12/08
    17:36
  • לפני כ6 שנים בגיל 20 התחלתי להרגיש כאבים מציקים בחלק ימין של האגן/גב תחתון כאבים שהקרינו על אזור המפשעה הימנית והאשך הימני עד כדי כך שהייתי צריך לקחת חופש ולאחר שינה ארוכה לרוב הייתי קם והכאב נעלם וחוזר לשגרה(חשוב לציין שהייתי עובד בעבודה פיזית)פניתי לרופאת משפחה ובייעוץ איתה קיבלתי הפניה לאורולוג וגם נעשה דימות אשכים ומפסעות,יצא שהכל תקין,(ראוי לציין שעברתי ניתוח בגיל 13 וחשבתי עד כה שזה אולי בקע חוזר),המשכתי לעבוד כרגיל ובימים בהם עשיתי מאמץ מרובה או תנועות של פיסוק/כריעה הרגשתי הכאב שב בכל הכח,תקופות מעטות הוא היה נעלם כמעט לחלוטין,אך הרגשתי אי נוחות כל הזמן ושאני צריך להיזהר במאמץ,באחד הימים באמצע זמן עבודה כשאחזתי ביד אחת בדלי מים ויצאתי מהמעלית השתתק לי הגב וכל הגוף,הרגשתי שאני לא יכול לעמוד אבל גם לא יכול לשבת התפנתי באמבולנס למיון נעשה לי רנטגן ללא ממצאים ולאחר שקיבלתי זריקה והתאוששתי שיחררו אותי חזרה לרופאים בקהילה,חזרתי לרופאת משפחה ובהתייעצות איתה עשינו CT ונמצא שיש לי 2 בלטי דיסק קלים ולא יותר מזה,חלפו השנים המשכתי לעבוד להתאמן בחד"כ עם הכאב המציק שתמיד שם ולסירוגין נעלם אבל בתחושה שמתישהו זה ייתפרץ וכמובן שהחשש מתנועות מיותרות תמיד קיים אך מצד שני שנבדקתי והכל תקין אז אין לי מה לחשוש ואפילו שכנעתי את עצמי ?שאני אולי מחמיר יותר ממה שכואב",לפני שלושה חודשים חלה תפנית והחמרה,התחלתי לעבוד בתור "סבל" ולאחר שהרמתי משקלים כבדים במשך חודש,התחלתי לחוש בכאבים עד כדי כך שאני מוגבל במטלות הבית,איני מסוגל לשבת בנוחות בכורסא מבלי שאני מחזיק את עצמי עם הידיים על מנת להימנע ממשקל הגוף להכאיב לי,אני מצליח להירדם רק לאחר שאני תשוש מאוד ומצליח לישון רק על צד אחד,גם כשאני ישן אני מתעורר כל כמה זמן מאי נוחות חוזר לישון וחוזר חלילה,הלכתי 3פעמים למיון בשבוע האחרון,ראו אותי לפחות עשרה רופאים נלקחו לי בדיקות שתן,3 בדיקות דם,לחץ מדדים דימות ואולטרסאונד לבטן תחתונה+אשכים+מפשעות+תוספתן+כיס מרה,CT דרכי דרכי השתן והכל נראה תקין וקיבלתי שחרור בכל פעם(מאיר,פעמיים בלינסון),מביה"ח מאיר הומלץ לי ללכת לאורולוג ולאורטופד בקהילה ולבדוק אולי הכאב מגיע מהגב ומשהו לוחץ לי על העצב,הלכתי בעצתם לאורטופד שבדק אותי בתנועות מוטוריות ושלח אותי לרנטגן,תוצאות הרנטגן הראו שהכל תקין וכרגע אין משהו שמצביע שהכאב מגיע מהגב והאורולוג גם כן לא מצא בעיה כלשהי בבדיקה הפיזית,השלב הבא זה מרפאות כאב יש לי תור בעוד שלושה חודשים,וכירורג גם כן לעוד שלושה חודשים הולמץ לי גם לבדוק בעיה נוירולוגית,העניין הוא שאני בכללית במסלול מושלם חדש הוותק שלי אינו מאפשר תורים מוקדמים לרופאים מומחים ואני ממתין בבית להמשך בירור ולבינתיים מרותק למיטה ומרגיש שהמצב רק מחמיר.

• הגב ל: ללא ממצאים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • ללא ממצאים
    ד"ר סיון בלוך
    15:10 19/08/21 19/08
    15:10
  • לצערי, לא יכולה לעזור ב"שלט רחוק" אך נשמע כי אתה זקוק בעיקר לטיפול מיטבי בכאב
    בברכה

בברכה,
    ד"ר סיון בלוך הינה מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי. משמשת כרופאה בכירה וכמנהלת שירות שבץ בבית החולים כרמל, וכמנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית במרכז הרפואי לין. שבחיפה.
    טלפון: 04-8250690
  • הגב ל: ללא ממצאים

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026