X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח
אודות הפורום
אודות פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, ט...

פורום נוירולוגיה מנוהל על ידי ד"ר סיון בלוך, מומחית לנוירולוגיה ושבץ מוחי, רופאה בכירה ומנהלת שירות שבץ בבית חולים כרמל, ומנהלת המרפאה הנוירו-וסקולרית בבית חולים לין. בפורום ניתן להעלות כל שאלה הקשורה למערכת העצבים ולמחלות נוירולוגיות וכן לגבי תסמינים, אבחונים ודרכי בירור, תוצאות בדיקות, טיפולים אפשריים, שיקום ומניעה. בין היתר, ניתן לשאול בפורום בנושאי שבץ מוחי, אפילפסיה, כאבי ראש, הפרעות תנועה, מחלות עצב שריר, מחלות דלקתיות של המוח ובדיקות נוירולוגיות שונות. הינכם מוזמנים לפנות אל ד"ר סיון בלוך דרך הפורום ולקבל מענה מקצועי מהיר.

מנהלי פורום נוירולוגיה ומחלות כלי הדם במוח

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • תוצאות בדיקת emg
    אורלי
    22:51 26/06/18 26/06
    22:51
  • הועבר מפורום רפואה כללי.

שלום, אני בת 56, מזה כשנתיים סובלת מכאבי פרקים בידיים וברגליים. ברקע fmf, מטופלת בכולכיצין. דלקת מפרקים שגרונית הועלתה כחשד אך עם הזמן נשללה בשל חוסר תסמינים אופיינים.
    נשלחתי לביצוע emg ובתוצאה נכתב:
    " cts קל דו צדדי
    אין עדות לפולינוורופתיה.
    בבדיקת emg סימני רדיקולופתיה כרונית c6 c5 דו"צ וl5 דו"צ.
    אשמח לדעת מה משמעות תוצאות הבדיקה? האם זה יכול להצביע על דלקת מפרקים שגרונית או שיכול להיות שהכאבים שאני חווה נגרמים מבעיה אחרת?
    תודה מראש:)

• הגב ל: תוצאות בדיקת emg

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תוצאות בדיקת emg
    פרופסור איתן אוריאל
    13:28 02/07/18 02/07
    13:28
  • לא ניתן להתייחס ישירות לבדיקות עזר מבלי להתבונן בהן ישירות
    באופן כללי רדיקולופתיה עלולה להגרם מלחץ של דיסק על שורשים היוצאים מחוט השדרה.

בברכה,
    פרופ' איתן אוריאל, מומחה לנוירולוגיה כללית ולמחלות כלי הדם במוח (שבץ מוחי), המשמש כמנהל המחלקה הנוירולוגית בבית החולים בילינסון.

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • תוצאות בדיקת emg
    פרופסור איתן אוריאל
    15:08 16/07/18 16/07
    15:08
  • אינני יכול להתייחס לתוצאות בדיקה מבלי לבדוק את החולה ולהסתכל בבדיקה עצמה. בדיקת EMG איננה מאבחנת דלקת פרקים אלא פגיעות בעצבים הקפים. יש לחזור לרופא המפנה עם תוצאות הבדיקה.

בברכה,
    פרופ' איתן אוריאל, מומחה לנוירולוגיה כללית ולמחלות כלי הדם במוח (שבץ מוחי), המשמש כמנהל המחלקה הנוירולוגית בבית החולים בילינסון.

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026