X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום החלפת מפרק ברך
אודות הפורום
אודות פורום החלפת מפרק ברך

פורום החלפת מפרק ברך מנוהל על ידי ד"ר אורן בן לולו, אורתופד מומחה, והוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מהיר ומקצועי. ד"ר בן לולו שימש בעבר כרופא בכיר בתחום החלפות מפרקי ירך וברך בבית חולים העמק שבעפולה, וכיום משמש כמנהל המחלק האורטופדית בבית החולים בני ציון שבחיפה, וכאחראי על תחומים אלו במרפא...

פורום החלפת מפרק ברך מנוהל על ידי ד"ר אורן בן לולו, אורתופד מומחה, והוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מהיר ומקצועי. ד"ר בן לולו שימש בעבר כרופא בכיר בתחום החלפות מפרקי ירך וברך בבית חולים העמק שבעפולה, וכיום משמש כמנהל המחלק האורטופדית בבית החולים בני ציון שבחיפה, וכאחראי על תחומים אלו במרפאת קופ"ח כללית זבולון. בפורום ניתן להעלות שאלות הקשורות לכל היבטי ניתוח החלפת ברך, כגון שיטות ניתוחיות, סוגי חלפים, שיקולי סיכון ותועלת, התהליך השיקומי, הזדקקות לניתוח, כאבים ומגבלות תנועה. הפורום הוקם אך ורק לשאלות ותשובות אינפורמטיביות, ואינו מהווה במה לקבלת המלצות או הפניות לאורטופדים אחרים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר בן לולו על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום החלפת מפרק ברך

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • ניתוח פולקרסון+השתלת סחוס
    דוד
    18:08 13/01/17 13/01
    18:08
  • שלום ד"ר לצערי הרב עברתי 5 ניתוחים כושלים בברך ימין בפיקה בטווח של שנה וחצי ,והמצב גרוע,החלטתי בפעם השניה להחליף רופא ,והרופא הציע ניתוח שינוי צירים (פולקרסון) + לגרד את הדלקת מהגיד +השתלת סחוס ,אבל השתלת הסחוס שהציע היא ממני לחתוך ממקום שפחות נושא משקל ולהעביר לאזור הפגוע ויש לי שחיקת סחוס דרגה 4 ו2 שפיצים בצידי הפיקה, עברתי בעבר ניתוחים שכל פעם זז לי הKW ובלט מהעור וגרם לכאבים וכל פעם תיקנו והיו שוב מסתובב ד שהחלטתתי ללכת פרטי ולהוציא אותם,אני מפחד מאוד לעשות ניתוח 6 עקב כל ההיסטוריה הלא טובה, האם יש ניתוח אחר במקום הפולקרסון? והאם יש שיטה אחרת להשתלת סחוס בלי לקחת לי סחוס בריא ? ואיפה הכי מומלץ לעבור את הניתוח הייתי שמח גם לשמות של רופאים מובילים בתחום, אני מפחד מהניתוח הנ}"ל הרופא אמר שיקום של בין שנה לשנתיים

• הגב ל: ניתוח פולקרסון+השתלת סחוס

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    ד"ר אורן בן לולו
    22:49 14/01/17 14/01
    22:49
  • שלום רב
    ראשית 5 ניתוחים לצערי הם מדד מנבא לא הכי טוב להצלחה בניתוח
    הניתוח שהוצע לך הוא בהחלט ניתוח מקובל
    אשמח לבדוק אותך, אני מזמין אותך למרפאתנו בבית החולים בני ציון, לייעוץ עם צוות הרופאים המטפלים במפרק הברך, בהחלט יש מקום למחשבה עמוקה בהצעה זו
    לגבי השתלת סחוס, יש מספר שיטות, לצערי אף אחת מהן עדיין איננה טובה בצורה בולטת מהאחרות.

לגבי איפה לעבור את הניתוח - ממליץ לעשות זאת בקרבת מקום מגורייך. אני סמוך ובטוח שתקבל שם את הטיפול הטוב ביותר.

בברכה

בברכה,
    ד"ר אורן בן לולו.
    מנהל מחלקת אורתופדית, מרכז רפואי בני ציון, חיפה.
    מומחה בכירורגיה אורתופדית.
    מומחה בניתוחי החלפת מפרקי ירך וברך.
    מבצע גם ניתוחי החלפת ירך בגישה הקדמית וברך בגישה קינמטית.
    יו"ר משותף של החברה הישראלית למפרקי ירך וברך.
    מקבל מטופלים באסותא חיפה, רבמ"ד קריית מוצקין, ובמרפאת אסף בעפולה
    טלפון לזימון תורים לכל המרפאות: 04-6069906
    מייל: [email protected]

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
    דוד
    06:37 15/01/17 15/01
    06:37
  • שלום דוקטור ,לצערי אין לי אפשרות להגיע אליך, אני בקופת מכבי ולא עובדים איתך לצערי, האם יש אופציה לניתוח שיחזיר אותי לרוץ ולתפקד כמו פעם? והאם יש ניתוח במקום הפולקרסון שנישמע לי ניתוח קשה מאוד? ובקשר להשתלת סחוס איזה שתל הכי עמיד? והאם אני ישאר ככה כל החיים בלי לרוץ? ודבר נוסף אני כבר שנתיים עושה פיזיוטרפיה והשריר קוואד לא מתחזק ,ובנוסף יש קפיצה בלתי רצונית של השריר שאף רופא לא מצליח להבין, בבקשה נסה לענות לי לצערי עקב מצבי איני יכול לעבוד וחי מקצבה של 1200 בחודש ,אני אובד עצות

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה
    דוד
    20:54 25/01/17 25/01
    20:54
  • בדקתי אם הרופא המחוזי של מכבי ולצערי הוא לא עובד איתך, אבל אני הייי שמח מאוד לקבל עצה איפה לעבור את הניתתוח, באיזה בית חולים ציבורי? הדסה,אסף הרופא,רמבם,איכילוב,תל השומר?
    מי הכי מתקדם בתחום השתלת סחוס וברכיים?

• הגב ל: שאלה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה
    ד"ר אורן בן לולו
    23:21 04/03/17 04/03
    23:21
  • שבוע טוב

תבקש בבקשה הפניה למרפאות החוץ בבית החולים בני ציון בחיפה, ותבוא לבדיקה.
    בוודאי שאנחנו עובדים עם מכבי

בברכה

בברכה,
    ד"ר אורן בן לולו.
    מנהל מחלקת אורתופדית, מרכז רפואי בני ציון, חיפה.
    מומחה בכירורגיה אורתופדית.
    מומחה בניתוחי החלפת מפרקי ירך וברך.
    מבצע גם ניתוחי החלפת ירך בגישה הקדמית וברך בגישה קינמטית.
    יו"ר משותף של החברה הישראלית למפרקי ירך וברך.
    מקבל מטופלים באסותא חיפה, רבמ"ד קריית מוצקין, ובמרפאת אסף בעפולה
    טלפון לזימון תורים לכל המרפאות: 04-6069906
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: שאלה

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026