X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום החלפת מפרק ירך
אודות הפורום
אודות פורום החלפת מפרק ירך

פורום החלפת מפרק ירך מנוהל על ידי ד"ר אורן בן לולו, אורתופד מומחה, והוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מהיר ומקצועי.
ד"ר בן לולו שימש בעבר כרופא בכיר בתחום החלפות מפרקי ירך וברך בבית חולים העמק שבעפולה, וכיום משמש כמנהל המחלק האורטופדית בבית החולים בני ציון שבחיפה, וכאחראי על תחומים א...

פורום החלפת מפרק ירך מנוהל על ידי ד"ר אורן בן לולו, אורתופד מומחה, והוקם על מנת לאפשר לכם לקבל מענה מהיר ומקצועי.
ד"ר בן לולו שימש בעבר כרופא בכיר בתחום החלפות מפרקי ירך וברך בבית חולים העמק שבעפולה, וכיום משמש כמנהל המחלק האורטופדית בבית החולים בני ציון שבחיפה, וכאחראי על תחומים אלו במרפאת קופ"ח כללית זבולון. משמש כיושב ראש המשותף לחברה הישראלית למפרקי ירך וברך

בפורום ניתן להעלות שאלות הקשורות לכל היבטי ניתוח החלפת ירך, כגון שיטות ניתוחיות, סוגי חלפים, שיקולי סיכון ותועלת, התהליך השיקומי, הזדקקות לניתוח, כאבים ומגבלות תנועה. הפורום הוקם אך ורק לשאלות ותשובות אינפורמטיביות, ואינו מהווה במה לקבלת המלצות או הפניות לאורטופדים אחרים. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בד"ר בן לולו על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום החלפת מפרק ירך

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • שאלה בנושא מפרקי ירך
    יאנה
    21:05 25/11/17 25/11
    21:05
  • שלום רב,
    יש לי סיפור ארוך (כ7 שנים) של בעיות במפרקי ירך.. כאשר הוא החל ככאבים בצבא, נגרר לאיתור קרע בלברום ומשם לשלושה ניתוחים לתיקון הבעיה. לאורך כול התקופה הבעיה שאותרה הייתה בירך ימין אך תחושת הכאבים הייתה גם בירך שמאל אך בא לא אותר מקור לבעיה ובהתאם גם לא התקבל כול טיפול פרט למשככי כאבים.במשך שנתיים התניידתי עם קביים עקב קושי בתוה וכאבים. לאחר הניתוח השלישי חל שיפור בניידות ובטווחי התנועה אך לא ירדה רמת הכאב. כיום אני בת 25, 3 שנים לאחר הניתוח האחרון. הכאבים רק הולכים ומחמירים וחור לי הקושי בניידות ובתנועה בצורה מפחידה (באופן דומה להתחלת הבעיה). אני על משככי כאבים באופן קבוע ה שבע שנים, עברתי מגוון טיפולים שכללו גם רפואה משלימה אך ללא שיפור ניכר. לאחרונה עברתי צילום MRI למפרק הירך הימני תחת הכנסת חומר שיקופי ללא ממצאי החמרה וברמת השחיקה כפי שהייתה בצילום הקודם. צילום למפרק שמאל לא ניתן לי בטענה כי רואים אותו יחד עם מפרק ימין(שאליו לא הוכנס חומר שיקופי). אני עם כאבים חקים, קושי בתנועה, קנקים כואבים ותחושת נעילה לשני המפרקים באופן קבוע שמקשים עליי ביום יום ובשינה (גם עם משככי כאבים). אני מיואשת ועברתי מגוון רופאים כאשר כולם כאחד טוענים כי בגילי ניתן רק לסבול, לשתות כדורים ולחכות להחמרה בלתי הפיכה.
    אשמח עם תוכל לתת לי עצות אחרות אולי לטיפול או לבדיקות שניתן לעשות או לכול ערה אחרת שתראה לך רלוונטית.
    בתודה מראש יאנה .

• הגב ל: שאלה בנושא מפרקי ירך

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • שאלה בנושא מפרקי ירך
    ד"ר אורן בן לולו
    10:59 01/12/17 01/12
    10:59
  • שבת שלום
    אכן נשמע מורכב, ואכן נשמע וניסית את מרבית הדברים, יש לי הרושם שיש לך כבר תבנית כאב ברורה, דבר המקשה על פתרון הבעיה. לגבי הטיפול בכאב, אני מניח שאת מטופלת במרפאת כאב. ולכך אין לי עצה נוספת. בכל אופן הם הבית לטיפול בכאב.
    במידה והמחשבה שגורם הכאב אלו פגיעות בלברום, ממליץ להתייעץ ברופא נוסף מתחום הארתרוסקופיות של הירך. רופא נוסף על זה שטיפל בך, לעיתים מבט נוסף מועיל, מאידך מניסיוני אין הרבה מה להוסיף ניתוחית אחרי 3 ארתרוסקופיות.
    דבר אחרון זה לחפש כאב ממקור אחר, הייתי בודק את הגב, אולי הוא מקרין לאגן.
    בברכה

בברכה,
    ד"ר אורן בן לולו.
    מנהל מחלקת אורתופדית, מרכז רפואי בני ציון, חיפה.
    מומחה בכירורגיה אורתופדית.
    מומחה בניתוחי החלפת מפרקי ירך וברך.
    מבצע גם ניתוחי החלפת ירך בגישה הקדמית וברך בגישה קינמטית.
    יו"ר משותף של החברה הישראלית למפרקי ירך וברך.
    מקבל מטופלים באסותא חיפה, רבמ"ד קריית מוצקין, ובמרפאת אסף בעפולה
    טלפון לזימון תורים לכל המרפאות: 04-6069906
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: שאלה בנושא מפרקי ירך

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך לשאלתי
    יאנה
    19:30 02/12/17 02/12
    19:30
  • המון תודה על תגובתך ועל המן שהקדשת לי !
    רציתי רק לברר מה ה אומר תבנית כאב ברורה שמקשה על פתרון הבעיה?
    תודה מראש!

• הגב ל: המשך לשאלתי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • המשך לשאלתי
    ד"ר אורן בן לולו
    20:46 02/12/17 02/12
    20:46
  • שבוע טוב

תבנית כאב משמעה שהכאב כאילו קבוע , גם כשהוא פוחת או משתנה, ובכך צריך לטפל בעיקר במרפאת כאב. ואיכשהוא לשבור את המעגל

בברכה

בברכה,
    ד"ר אורן בן לולו.
    מנהל מחלקת אורתופדית, מרכז רפואי בני ציון, חיפה.
    מומחה בכירורגיה אורתופדית.
    מומחה בניתוחי החלפת מפרקי ירך וברך.
    מבצע גם ניתוחי החלפת ירך בגישה הקדמית וברך בגישה קינמטית.
    יו"ר משותף של החברה הישראלית למפרקי ירך וברך.
    מקבל מטופלים באסותא חיפה, רבמ"ד קריית מוצקין, ובמרפאת אסף בעפולה
    טלפון לזימון תורים לכל המרפאות: 04-6069906
    מייל: [email protected]
  • הגב ל: המשך לשאלתי

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026