X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גידולי ראש צוואר
אודות הפורום
אודות פורום גידולי ראש צוואר

פורום גידולי ראש צוואר שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגיה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. מטרתו ...

פורום גידולי ראש צוואר שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגיה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לבלוטות בצוואר, צרידות, גידולים של בלוטת התריס, גושים בבלוטת התריס, גידולים של בלוטות הרוק, גידולי הלוע, גידולי האף והסינוס, גידולים של הגרון, גידולי עור, גרורות לבלוטות בצוואר, דיסקציה צווארית (בטירה צווארית), כריתות ושחזורים לגידולי ראש צוואר, שחזורים מיקרו כירורגיים, מיקרו כירורגייה, גידולים של הלשון וחלל הפה, גידולים של מיתרי הקול ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בפרופ' אילנה דואק על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גידולי ראש צוואר

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • נפיחות מעל עצם הבריח
    סמדר
    15:10 14/12/17 14/12
    15:10
  • שלום פרופ' דואק

אני חולה כבר תקופה ארוכה, ולא ממש יודעים מה יש לי. ברקע פיברומיאלגיה, כריתת גוש בלוטות לימפה במפשעה הימנית, בדצמבר שעבר, גוש באורך 10 ס"מ, שצמח תוך שלושה ימים. בינואר השנה נכרתו שחלות עם קרצינומה, לא נזקקתי לכימו, רחם נכרת מזמן. בחמישי שעבר חשתי בנפיחות בקוטר שלכחמישה ס"מ מעל עצם הבריח השמאלית. שני רופאים לא חשו בזה (אני אישה שמנה). רופאה אחת חשה, אבל היא חושבת שזה ממקור שרירי. עברתי שלשום אולטראסאונד רקמות רכות, ולא זוהו בלוטות לימפה. הבדיקה היתה שטחית (מתנצלת על הנימה המתלוננת..) אני חשה בגוש נוקשה, רק כששוכבת על צידי השמאלי וממששת את איזור הנפיחות, בשקע שבבסיס הצוואר. הוא לא כואב. אני עייפה מאוד כבר חודשים, מעורפלת פעמים רבות מזה כחודש וחצי, מסוחררת, וחוששת שהסרטן לא הסתיים בכריתה.. בסיטי בטן שעברתי באוגוסט נמצא ריבוי בלוטות ברטרופריטוניאום, בגודל 8 "מ"מ. מבקשת את עצתך. לא מתייחסים לתלונותיי, לא מאמינים, ואני מניחה שיש בדיקות מעמיקות יותר לבלוטות שבאיזור עצם הבריח. מתנצלת על המגילה, ותודה על כל עצה.

• הגב ל: נפיחות מעל עצם הבריח

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפיחות מעל עצם הבריח
    פרופ' אילנה דואק
    18:23 16/12/17 16/12
    18:23
  • סמדר שלום,
    איני חושבת שלאור הנתונים שאת כותבת אפשר לתת יעוץ כלשהו מבלי לבדוק אותך.
    הפורום אינו תחליף לבדיקת רופא וליעוץ מוסדר בעיקר לא במקרים מורכבים מאוד.

בברכה,
    פרופ' אילנה דואק מומחית לרפואת א.א.ג - ניתוחי ראש וצוואר, יו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון - מנתחי ראש וצוואר בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון - כירורגיה ראש וצוואר בבית החולים כרמל שבחיפה.
    זימון תורים: 077-9977180
    בי"ח אלישע חדר 407, רחוב יאיר כץ 12, חיפה.

מרכז רפואי כרמל:
    04-8250279 (אנה רוניס - מזכירתה האישית)
    או בפקס: 048250970
    מרכז רפואי לין:
    לין: 048568319 פקס: 048568477

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפיחות מעל עצם הבריח
    סמדר
    23:43 16/12/17 16/12
    23:43
  • תודה פרופ' דואק. מקווה שרופאת המשפחה החדשה שלי תפנה אותי לבדיקות הרלוונטיות. לא חשבתי שהמקרה שלי מורכב :)

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025