X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום גידולי ראש צוואר
אודות הפורום
אודות פורום גידולי ראש צוואר

פורום גידולי ראש צוואר שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגיה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. מטרתו ...

פורום גידולי ראש צוואר שע"י מחלקת אף אוזן גרון, מרכז רפואי כרמל (חיפה) מנוהל על ידי פרופסור אילנה דואק, רופאת אף-אוזן-גרון בכירה, מומחית בתחום גידולי ראש וצוואר וכירורגיה אונקולוגית לגידולי ראש וצוואר ויו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון במרכז רפואי כרמל. מטרתו של הפורום הינה לאפשר לכם להעלות שאלות הנוגעות לבלוטות בצוואר, צרידות, גידולים של בלוטת התריס, גושים בבלוטת התריס, גידולים של בלוטות הרוק, גידולי הלוע, גידולי האף והסינוס, גידולים של הגרון, גידולי עור, גרורות לבלוטות בצוואר, דיסקציה צווארית (בטירה צווארית), כריתות ושחזורים לגידולי ראש צוואר, שחזורים מיקרו כירורגיים, מיקרו כירורגייה, גידולים של הלשון וחלל הפה, גידולים של מיתרי הקול ועוד. הינכם מוזמנים ללמוד מניסיונם של גולשים אחרים בפורום, ולהיעזר בפרופ' אילנה דואק על מנת לקבל תשובות לשאלותיכם במהירות האפשרית.

מנהלי פורום גידולי ראש צוואר

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • אולטרסאונד צוואר
    חני
    23:57 23/09/17 23/09
    23:57
  • שלום
    הבן שלי מאז שהוא קטן יש לו בלוטות בצוואר בכל מיני גדלים ובכמויות שונות לאחרונה יש בלוטה ממש גדולה בצוואר שאף רואים אותה חיצונית הוא ביצע אולטרסאונד בגיל חצי שנה שלפי דברי הרופאה ראה רק משו מקרי לפני שבוע עשה חוזר ולהלן התוצאות אשמח להבין את המשמעות לציין שסבל בשנה הראשונה מהפרעות בתפקודי כבד והיה במעקב היום הכבד שלו בסדר
    תןדה מראש
    בוצעה השוואה לבדיקה מ2015
    בלוטת רוק תת לסתית ופרו טיס דו צדדי אינן נפוחות בעלות מרקם אחיד
    בלוטת רוק תת לסתית משמאל מעט מעובה בלתי אחידה היפר ווסקולארית
    באזור תת לסתי מימין ומשמאל הודגמו בלוטות לימפה בודדות בקוטר עד10 ממ ללא מרכז שומני ברור אווסקולאריות
    בצוואר שמאלי אחורי הודגמה בלוטת לימפה כ8 ממ ללא מרכז שומני ברור

בסיכום תמונה של שינויים דלקתיים בבלוטות רוק תת לסתית משמאל
    בלוטות לימפה לא מוגדלות תגובתיות ספורות באזור תת לסתי דו צדדי ובצוואר שמאל אחורי

• הגב ל: אולטרסאונד צוואר

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בלוטות בצוואר
    פרופ' אילנה דואק
    00:06 24/09/17 24/09
    00:06
  • חני שלום,
    ישנן מספר בלוטות בצוואר שאינן מוגדלות ( עד 10 מ"מ) ואולם הן ללא מרכז שומני. המפענח מתאר אותן כבלוטות תגובתיות, ואולם העדר מרכז שומני מצריך המשך מעקב. ישנו תהליך דלקתי ככל הנראה בבלוטת הרוק התת ליסתית משמאל- אף היא מצריכה המשך מעקב.
    גמר חתימה טובה,
    פרופ' אילנה דואק

בברכה,
    פרופ' אילנה דואק מומחית לרפואת א.א.ג - ניתוחי ראש וצוואר, יו"ר איגוד רופאי אף אוזן וגרון - מנתחי ראש וצוואר בישראל ומנהלת מחלקת אף אוזן גרון - כירורגיה ראש וצוואר בבית החולים כרמל שבחיפה.
    זימון תורים: 077-9977180
    בי"ח אלישע חדר 407, רחוב יאיר כץ 12, חיפה.

מרכז רפואי כרמל:
    04-8250279 (אנה רוניס - מזכירתה האישית)
    או בפקס: 048250970
    מרכז רפואי לין:
    לין: 048568319 פקס: 048568477
  • הגב ל: בלוטות בצוואר

• בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • בלוטות בצוואר
    חני
    00:15 24/09/17 24/09
    00:15
  • תודה רבה על המענה המהיר
    סליחה שאני שואלת אני פשוט מודאגת
    מה זה אומר ללא מרכז שומני? מה זה יכול להגיד?
    ומה המשמעות של מה שיש בבלוטת הרוק?
    סהכ הילד מתנהג כרגיל אם כי רזה מאוד זה אומר משו מדאיג?
    שנה טובה גם לך
    ושוב תודה

• הגב ל: בלוטות בצוואר

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • אולטרסאונד צוואר
    שגית
    19:47 17/02/22 17/02
    19:47
  • היי חני, קיבלתי היום לבן שלי תשובות לפיענוח אולטרסאונד דומה לשלך.
    אשמח לדעת מניסיונך למה לצפות :-(

• הגב ל: אולטרסאונד צוואר

• CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2024