X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום כירורגיה אונקולוגית ראש וצוואר
אודות הפורום
אודות פורום כירורגיה אונקולוגית ראש וצוואר

פורום כירורגיה אונקולוגית של הראש והצוואר מנוהל על ידי ד"ר קרן ברטל, מומחית לרפואת א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר, המשמשת בתור רופאה בכירה בתחומים אלו במרכז הרפואי כרמל. הפורום נועד לאפשר לכם לשאול שאלות בתחומים רלוונטיים, ביניהם גידולים סרטניים של חלל הפה, הלוע והגרון, גידולים סרטניים בעור, בבל...

פורום כירורגיה אונקולוגית של הראש והצוואר מנוהל על ידי ד"ר קרן ברטל, מומחית לרפואת א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר, המשמשת בתור רופאה בכירה בתחומים אלו במרכז הרפואי כרמל. הפורום נועד לאפשר לכם לשאול שאלות בתחומים רלוונטיים, ביניהם גידולים סרטניים של חלל הפה, הלוע והגרון, גידולים סרטניים בעור, בבלוטות הרוק, בבלוטת התריס ובבלוטת יותרת התריס. הינכם מוזמנים לפנות דרך הפורום אל ד"ר קרן ברטל, לקבל תשובות מקצועיות וכן ללמוד מתשובות שניתנו לגולשים אחרים.

מנהלי פורום כירורגיה אונקולוגית ראש וצוואר

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • נפיחות מאחורי אוזן ימין לילד בן 8
    אמילי
    00:56 19/11/20 19/11
    00:56
  • שלום,
    בני בן ה-8 התלונן לפני מספר ימים על נפיחות מאחורי אוזן ימין. רופאת א.א.ג הפנתה אותו לבדיקת אולטרסאונד.
    לאחר ביצוע הבדיקה, להלן הפענוח של הרופאה: " באיזור הנפיחות מאחורי האוזן מימין מודגם תהליך תת עורי היפואקוגני זעיר במימדים של כ-15*2 מ"מ , רושם להילוס שומני בתוכות, ללא זרימה ברורה בתוכו בדופלר. רושם כי מדובר בקשרית לימפה תקינה."

נראה שהתשובה של הרופאה לא חד משמעית כי כתבה "רושם".. האם ייתכן שמדובר בגוש סרטני?
    ואילו עוד בדיקןת ניתן לבצע על מנת לשלול זאת??

אני בעצמי חולת סרטן שגילתה באיחור גוש ולכן מאוד חשוב לי לשלול זאת.

תודה מראש!

• הגב ל: נפיחות מאחורי אוזן ימין לילד בן 8

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • נפיחות מאחורי אוזן ימין לילד בן 8
    ד"ר קרן ברטל
    14:12 30/01/21 30/01
    14:12
  • לבדיקת אולטראסאונד יכולת מצויינת לומר אם מדובר בקשירת לימפה תקינה או לא תקינה. השימוש במילה רושם אינו מעיד על חוסר בטחון בתשובה. גשי בבקשה לרופא המשפחה או לרופא אאג לדעת אם הבעיה חלפה ואם ישנו הסבר לגדילה של הבלוטה. הסבירות לסרטן היא נמוכה עד מאוד ולא הייתי דואגת.

בברכה,
    ד"ר קרן ברטל, מומחית לרפואת אף אוזן גרון וניתוחי ראש וצוואר, המשמשת כרופאה בכירה בתחומים אלו בבית החולים כרמל שבחיפה.
    מייל: [email protected]
    טלפון: 03-6703020
  • הגב ל: נפיחות מאחורי אוזן ימין לילד בן 8

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2025