X

מדורים:

  •      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:




פורום רפואה כללי
אודות הפורום
אודות פורום רפואה כללי

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום י...

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום ייעודי. צוות הפורטל יבחן את השאלה, ימיין אותה ויעביר אותה אל הפורום או אל אנשי המקצוע המתאימים על מנת שתוכלו לקבל מענה מהיר ומדויק. כאן תוכלו לשאול בין היתר לגבי היריון ולידה, אף-אוזן-גרון, קשיי נשימה, רפואת ילדים, אבחונים ובדיקות, שפעת, שעלת, סוכרת, מחלות לב וריאה, אורח חיים בריא, נזקי עישון ואלכוהול, רפואת משפחה, זכויות החולה, תרופות וטיפולים שונים. בפורום רפואה כללי ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי הבריאות. צוות האתר ומנהלי הפורום ימיינו את השאלות ויפנו אותן אל המומחים המתאימים לקבלת מענה הולם.

מנהלי פורום רפואה כללי

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • דיכאון עקב נטילת גלולות
    ימית
    13:26 03/04/17 03/04
    13:26
  • שלום, התחלתי לקחת גלולות זואלי לפני כשבועיים. בימים האחרונים אני מרגישה ממש רע נפשית. דיכאון, התקפי בכי וכעס,סטרס ושינויים קיצוניים במצב רוח שמשפיעים עליי ועל הסביבה ובכללי אני מרגישה שאני לא עצמי. רציתי לדעת האם הגיוני שזה בגלל הגלולה? האם זה אמור לחלוף? אם כן אז תוך כמה זמן? או שאולי זה סימן שהגלולה הזאת לא מתאימה לי?
    תודה

  • הגב ל: דיכאון עקב נטילת גלולות

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • דיכאון עקב נטילת גלולות
    ד"ר זאהי סעיד
    07:43 07/04/17 07/04
    07:43
  • עדיף להתייעץ עם רופא המשפחה.
    בחשש כזה הייתי מפסיק גלולות

    בברכה,
    ד"ר זאהי סעיד. מומחה לרפואת משפחה בוגר הטכניון, יועץ מנכ"ל הכללית לשיפור הטיפול הרפואי במגזר הערבי, וסגן מנהל בית חולים העמק, עפולה, לשעבר מנהל רפואי שירותי בריאות כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
    טלפון במרפאה: 04-8620755 - כל הטיפולים ניתנים במסגרת המרפאה.
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: דיכאון עקב נטילת גלולות

    • העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026