X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה כללי
אודות הפורום
אודות פורום רפואה כללי

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום י...

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום ייעודי. צוות הפורטל יבחן את השאלה, ימיין אותה ויעביר אותה אל הפורום או אל אנשי המקצוע המתאימים על מנת שתוכלו לקבל מענה מהיר ומדויק. כאן תוכלו לשאול בין היתר לגבי היריון ולידה, אף-אוזן-גרון, קשיי נשימה, רפואת ילדים, אבחונים ובדיקות, שפעת, שעלת, סוכרת, מחלות לב וריאה, אורח חיים בריא, נזקי עישון ואלכוהול, רפואת משפחה, זכויות החולה, תרופות וטיפולים שונים. בפורום רפואה כללי ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי הבריאות. צוות האתר ומנהלי הפורום ימיינו את השאלות ויפנו אותן אל המומחים המתאימים לקבלת מענה הולם.

מנהלי פורום רפואה כללי

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • יעוץ והבנה בנוגע למצבי אצל רופא המשפחה
    רוני
    03:14 08/03/17 08/03
    03:14
  • שלום, אנסה לפרט בקצרה, ואגש ישר לעניין. מאוד חשוב לי לקבל תשובה ברורה, כי אני כבר די מיואש..אני בן 26 וסובל מכאבי גב חזקים עם הקרנה לרגליים למותן לשוקיים וכל האיזור הזה כבר בערך 8-9 חודשים, אובחן אצלי בלט דיסק בחוליה l4-s1 ועוד בלט ב l4-l5, ככל הניראה מעבודה פיזית ממושכת, או מנפילות למניהם שנפלתי על הגב בתווך זמנים די קצר ללא קשר לעבודה. (וכרגע אני עדיין עובד באותה עבודה מסיבות אישיות אמתיות אני עדיין עובד שמה, וכמובן בעל הבית מתחשב במצבי)הנקודה היא שהרופא משפחה שלי בגאוותו הרפואית החליט לפני הסיטי שזה בעית שריר. לכן הלכתי על דעת עצמי לאורטופד כי ראיתי שהוא סגור על עצמו(הרופא) ולא באמת הולך להפנות אותי לסיטי כל כך מהר. והאורטופד הפנה אותי לסיטי, ושהממצאים התגלו, הרופא שלי כביכול נפגעה גאוותו באומרו, לדעתי לא הייתה צריך סיטי, ועמד על שלו,שזאת בעיית שריר(מוזר). לאחר מפגש עם מומחה גב שראה את הממצאים בדיסק של הסיטי, אישר את הבעיה שלי, והמליץ על טיפול שמרני במשככי כאבים.לטענתו הממצאים לא מצביעים על חומרה, ולכן התערבות כירוגית יכולה להחמיר את המצב, ועוד המליץ על זריקת אפידורל בלוק, שהחלטתי לסרב לה מכיוון שזה פוגע בגב. לאחר מכן הרפא משפחה היה חייב כבר להודות במצב והתחיל לטפל בי במשככי כאבים אופיטים, לאחר שלא הייתה תגובה לכל מני כדורים למניהם, והמליץ לעזוב את העבודה, פזיוטרפיה, והליכות. הסברתי שבהליכות יהיה קשה לי להתמיד מכיוון שאני בעצם בעבודה כל היום עושה הליכות, לטענתו זה לא כוונת המשורר. בכל אופן עם הזמן התחלתי לסבול מכאבי גב עליון עם הקרנה לחזה הפנה אותי לסיטי צווארי גבי וב"ה הממצאים יצאו יחסית טובים חוץ מהתעבות של נוזלים בחוליה c7, שאת זה גליתי בכלל בעצמי רק לאחר כמה ימים שהרופא משפחה שלח אותי הבייתה בטענה שהסיטי תקין לחלוטין. כאן מתחיל הבעיה, הרופה משפחה התנהג בבורות גמורה לאחר שראה את הממצאים מהסיטי הגבי, החליט שנעלמו לי הבלטי דיסק המותניים. כי כביכול הסיטי צווארי גבי משקף את הגב במלואו, וסיכם בכתב בתיק הרפואי שלי שלדעתו אני במצב נרקוטי, וכן בגלל שאמרתי לו שקשה לי לעשות הליכות לאחר יום עבודה מפרך החליט שאני לא מתכוון לשקם את עצמי, ועוד כתב שאין שום ממצאים שמתאימים לתלונות, (חוצפה! בורות! ורשלנות!)ולכן הוא רוצה להתחיל להוריד במינון המשככי כאבים בהדרגה עד לאפס בשלב מסויים. עכשיו איני יודע מה לעשות, לאחר כבר 7 טיפולים פזיוטרפים איני חש בהקלה על הכאב ,והפזיוטרפיסט אומר לי בעצמו שזה לא יעזור לבעיית דיסק. וגם ההליכות שיוצא לי לעשות בין בעבודה בין מחוצה לה לא עוזרים, טיפול כירוגי אינו אופציה. מה באמת זכויותי כמטופל? כמובן שהלכתי להוציא עדות שהסיטי מותני וסיטי גבי הם שונים ולא נעלמו לי לאף מקום הבלטי דיסק, וקיבלתי הסבר מפורט ממי שביצע את הסיטי בעצמו,והם ממש התפלאו על הרופא הזה שלא יודע שיש הבדל בין הצילומים ושסיטי צווארי גבי לא משקף את המותניים, ועוד הסביר (מבצע הסיטי שהוא גם אמר לי על הממצאים בחוליה c7)שהגב מחולק ל4 צווארי, גבי, מותני ועצם הזנב. ואני ממש לא נרקוטי, יש לי ימים שאני לא שותה את הכדורים, ואין לי שום צורך לשתות אותם שלא כואב לי, ובנוסף אני בהחלט עושה כושר,ככה שכל הסיכום של הרופא היה חתיכת הזיה אחת גדולה! שהסברתי לרופא באותו היום שישנו הבדל בין שתי הצילומים, הוא התווכח, ולבסוף עשה טובה באומרו טוב אסתכל אולי טעיתי. הסתכל, הבין שטעה. בחוצפתו לאחר שהוא מטפל בי במשככי כאבים כבר בערך 5 חודשים לאור הממצאים של הסיטי מותני, הוא חזר לטענתו הראשונה, כן יש בלט אבל זה בעית שריר. וכמובן שאת זה הוא אמר בעל פה, ולא שינה את הסיכום מהתיק הרפואי שלי ברוב גאוותו "המקצועית". עכשיו שאלתי, מהם הזכויות שלי? מה אני הולך לדרוש ולומר לו במפגש הבא שלי? האם הוא רשאי לעשות בכלל מה שהוא עשה? האם באמת לא מגיעים לי יותר משככי כאבים? והאם באמת מותר לא לחייב אותי לעזוב את העבודה ולהתנות את זה באו שאני עוזב או שאני סובל? איני מוכן להיות קורבן של רשלנות/חוסר מקצועיות, באמת אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה רבה

• הגב ל: יעוץ והבנה בנוגע למצבי אצל רופא המשפחה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • יעוץ והבנה בנוגע למצבי אצל רופא המשפחה
    ד"ר זאהי סעיד
    06:03 30/03/17 30/03
    06:03
  • במקרים של חוסר אימון ברופא יש אופציה להחליף רופא משפחה.
    בסוגיית הקשר בין התלונות והעבודה מומלץ לבקש הנחיות והמלצות מהאורתופד.

בברכה,
    ד"ר זאהי סעיד. מומחה לרפואת משפחה בוגר הטכניון, יועץ מנכ"ל הכללית לשיפור הטיפול הרפואי במגזר הערבי, וסגן מנהל בית חולים העמק, עפולה, לשעבר מנהל רפואי שירותי בריאות כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
    טלפון במרפאה: 04-8620755 - כל הטיפולים ניתנים במסגרת המרפאה.
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: יעוץ והבנה בנוגע למצבי אצל רופא המשפחה

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026