X

מדורים:

•      
    חיפוש מהיר:
  • אזור: 
יש שאלה? שאל שאלה
שאל בפורום שאל בפורום לכל הפורומים
אנא שימו לב כי כל תשובה שתקבלו אינה מהווה יעוץ ספציפי, אין להסתמך עליה והיא אינה מחליפה יעוץ מקצועי-רפואי. עליכם להסתמך אך ורק על ייעוץ רפואי ספציפי.

העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
תוכן:

פורום רפואה כללי
אודות הפורום
אודות פורום רפואה כללי

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום י...

פורטל "שאל את הרופא" מפעיל למענכם מספר פורומים העוסקים בתחומי רפואה ספציפיים, כדוגמת משפחה, ילדים וזוגיות. אנו מודעים לכך שלעיתים לא ברור למבקר באתר איזה פורום הוא המתאים ביותר לשאלתו. בדיוק עבור מטרה זו נועד הפורום הכללי, בו ניתן להעלות שאלות מכל תחום ולקבל מענה לסוגיות שאין עבורן פורום ייעודי. צוות הפורטל יבחן את השאלה, ימיין אותה ויעביר אותה אל הפורום או אל אנשי המקצוע המתאימים על מנת שתוכלו לקבל מענה מהיר ומדויק. כאן תוכלו לשאול בין היתר לגבי היריון ולידה, אף-אוזן-גרון, קשיי נשימה, רפואת ילדים, אבחונים ובדיקות, שפעת, שעלת, סוכרת, מחלות לב וריאה, אורח חיים בריא, נזקי עישון ואלכוהול, רפואת משפחה, זכויות החולה, תרופות וטיפולים שונים. בפורום רפואה כללי ניתן להעלות שאלות הנוגעות לכל תחומי הבריאות. צוות האתר ומנהלי הפורום ימיינו את השאלות ויפנו אותן אל המומחים המתאימים לקבלת מענה הולם.

מנהלי פורום רפואה כללי

אין מנהלים לפורום זה

חזרה לפורום לדף כל הפורומים
  • כותרת ההודעהכותרת מאת תאריךושעה
  • cprs ברגל ימין
    שלומי
    00:43 06/02/17 06/02
    00:43
  • אני שלומי מראשון לציון, בן 31, במצב בריאותי תקין, מעוניין להעלות בפניכם בעיה שהחלה כנראה בעקבות מעידה קטנה במדרגות.
    לפני כשנתיים מעדתי במדרגות ובעקבות זאת החל כאב מתמשך בכף רגל ימין.
    עם הזמן החלה אדמומיות בכף הרגל מדי פעם ונוכחתי לגלות שמה שעוזר לי זה הרמת הרגל לצורך הזרמת הדם חזרה (או כמו שאני קורא לזה - לרוקן)
    בבדיקת רופא מומחה לכף הרגל, אובחן אצלי לטענתו תסמונת הכאב הכרוני (CPRS) שבא בעקבות שבר מינורי.
    נתבקשתי ללכת לפיזיוטרפיה ולהתמיד בהליכה.
    במשך הזמן המצב החמיר עד כדי שימוש בקביים.
    במצב זה אין לי אפשרות אפילו לשים גרב מפני שאני מרגיש לחץ מבפנים ואז גם לחץ חיצוני מהגרב.
    לפעמים בעת הליכה יש הרגשה כאילו פגעתי בעצב ואז אני צריך להפסיק ללכת ולקוות שיעבור, כמו כן לפעמים לאחר הליכה אני מרגיש נפיחות ברגל כאילו קיבלתי מכה מבפנים.
    במהלך החודשים האחרונים אני מתקשה לצאת מהבית, עמידה במקום אינה מתאפשרת ליותר מחצי דקה ללא הרמת הרגל ולאחר מכן לבצע מספר צעדים על מנת להזרים את הדם, גם ישיבה מצריכה את הרמת הרגל כדי להזרים את הדם.
    לקראת שינה אני צריך לעשות הליכה (לטעון את הרגל כמו שאני קורא לזה) ולהיערך לשינה על ידי הרמת הרגל על מספר כריות כדי ליצור שיפוע מסוים במצב שכיבה.
    במידה והרגל במצב אופקי בזמן שכיבה, אני מרגיש חום עולה לאורך כל הרגל שמתקדם עד למותן.
    בחורף המצב מחמיר מאחר וקור מונע את הזרימה החופשית של הדם ולכן אני צריך לאזן מדי פעם את הטמפרטורה ברגל על ידי מפזר חום, הליכה וכו'.
    המצב הזה אינו מאפשר לי חיים נורמליים, אפילו פעולות בסיסיות כמו שינה אכילה וישיבה אני מתקשה לעשות.

אשמח לחוות הדעת שלכם

• הגב ל: cprs ברגל ימין

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
  • cprs ברגל ימין
    ד"ר זאהי סעיד
    06:38 09/02/17 09/02
    06:38
  • מייעץ לפנות לחוות דעת שניה של מומחה לכף רגל.
    אם בכללית אפשר דרך המושלם.

בברכה,
    ד"ר זאהי סעיד. מומחה לרפואת משפחה בוגר הטכניון, יועץ מנכ"ל הכללית לשיפור הטיפול הרפואי במגזר הערבי, וסגן מנהל בית חולים העמק, עפולה, לשעבר מנהל רפואי שירותי בריאות כללית מחוז חיפה וגליל מערבי.
    טלפון במרפאה: 04-8620755 - כל הטיפולים ניתנים במסגרת המרפאה.
    מייל: [email protected] \ [email protected]
  • הגב ל: cprs ברגל ימין

• העלאת קובץ פרטי העלאת קובץ ציבורי
    • בהעלאת ומסירת הקובץ אני מוותר על כל רכיב סודיות רפואית ביחס למסמכים המצורפים ולשימוש שלהם על ידי האתר, המומחה וכל מי מטעמם
    • CAPTCHA Image
      [החלף תמונה]
    • 
קבוצת הפייסבוק מצאו אותנו בפייסבוק:
singכל האמור באתר הינו הסברים כלליים שאינם מחליפים יעוץ מקצועי ורפואי. אנא גשו להתייעץ עם מומחה בכל עניין ספציפי.sign
© כל הזכויות שמורות לאתר שאל את הרופא 2014 - 2026